- 13 Mart 2019
- 15.480
- 58.944
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Kızlar bugün adet günüm, son kez farklı bir marka ile gebelik testi yaptım, saat 9 da kan vereceğim. Sonuç çıkınca yazarım, Allahım hepimize nasip etsin
Ayyy maşallah rabbim bize de nasip eder inşallah benim de günüm gecikti şubatta kimyasalım varKızlar bugün adet günüm, son kez farklı bir marka ile gebelik testi yaptım, saat 9 da kan vereceğim. Sonuç çıkınca yazarım, Allahım hepimize nasip etsin
Sen ben alemdesin adet oldun mu canım ::))) benimde günüm geçti en son 19 mayıs da adet olmuştum 2 gün önce test yaptım böyle çıkmıştıMaşallah maşallah canımm hadi gözün aydın hayırlı olsuunn
Sen ben alemdesin adet oldun mu canım ::))) benimde günüm geçti en son 19 mayıs da adet olmuştum 2 gün önce test yaptım böyle çıkmıştı
Yok canım ben değilim oCanım bende en son 2 gün önce yaptım bugün bat günün daha olmadım :)
Başka topikde de katşılaştık sanki seninle
Testinle edekt yapmaya çalışmıştım yada o başkası da olabiliiirr
Bence çizgi var canımm bugün yapabilirsen yapsana test
Yok canım ben değilim oaynen hatırladım başkasıydı o vallahi ben hiç göremedim çizgi bir de benim yumurtlama gününden 8 gün sonra yani 9.günü lekelenmem olmuştu daha da olmadı 1 haftadır ama testte de çıkmadı
Yap bakalım inşallah dediğin gibidirCanım snin teste de efekt yapayım belli olır ben beyazımsu bi çizgi görüyorum
Kız nereye kayboldunCanım snin teste de efekt yapayım belli olır ben beyazımsu bi çizgi görüyorum
O bendim kizCanım bende en son 2 gün önce yaptım bugün bat günün daha olmadım :)
Başka topikde de katşılaştık sanki seninle
Testinle edekt yapmaya çalışmıştım yada o başkası da olabiliiirr
Bence çizgi var canımm bugün yapabilirsen yapsana test
Kız nereye kayboldun
Hee evet hatırladımO bendim kiz
Ay var sankiCanım diğer topikteydim :) yaotım gördün mü şimdi
Bu da benim lekelenmem olduktan 2-3 gün sonra yapmıştım bu da innovita marka test şu meşhur olandanCanım diğer topikteydim :) yaotım gördün mü şimdi
Ay bir tane daha testim olsa hemen yapardımKız bende görüyorum bencedeer
Ay bir tane daha testim olsa hemen yapardım
Pazartesi kan vereceğim en büyük umudum adete 6 gün kala kahverengi lekelenmeler pazartesi hastaneye gideceğimBende bende ama uok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?