ADETİNE 5 GÜN KALAN ANNE ADAYLARI :) GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM :)

Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin
Ayy hadi inşallah 😍
Kimyasaldan sonra çok çabuk tutuyormuş
İnşallah vardır
Bence yarın yap yada adetin geçmesini bekle :)
Canım adetime 2 gün var normal gebelik testi ile yaptım bugün 1. dakikada çıktı bu, dün erken gebelik testi ile yapmıştım hayalet çizgi vardı. Yarın yine yapcam, Allahım ne olur bir sıkıntı çıkmasın. 🙏🏻

Eklentiler

• 134CC895-62C0-423E-A4ED-DE7604832F72.webp
    134CC895-62C0-423E-A4ED-DE7604832F72.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Canım adetime 2 gün var normal gebelik testi ile yaptım bugün 1. dakikada çıktı bu dün erken gebelik testi ile yapmıştım hayalet çizgi vardı. Yarın yine yapcam, Allahım ne olur bir sıkıntı çıkmasın. 🙏🏻
Tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Kimyasal geçirdim daha önce o nedenle çok korkuyorum. Amin bakalım adetim bir gün geçsin betahcg baktırcam 🙏🏻🙏🏻
o korkular doğana kadar bitmiyor ya... sürekli bir endişe oluyor hep . bakalım bnde pzt bkliyorumm, bnmde şubat ayında 1 düşüğüm var. allah hayırlısını sağlıklısını versin

o korkular doğana kadar bitmiyor ya... sürekli bir endişe oluyor hep . bakalım bnde pzt bkliyorumm, bnmde şubat ayında 1 düşüğüm var. allah hayırlısını sağlıklısını versin
[/Haklısın canım bitmez o korkular. Hayırlısı ile haberlerini bekliyorum canım, amin bu arada 🙏🏻

Canım adetime 2 gün var normal gebelik testi ile yaptım bugün 1. dakikada çıktı bu, dün erken gebelik testi ile yapmıştım hayalet çizgi vardı. Yarın yine yapcam, Allahım ne olur bir sıkıntı çıkmasın. 🙏🏻

Ay var canımm çizgii hayırlı olsun sağlıkla ilelesin inşallah 😍😍😍çook sevindim

Ay var canımm çizgii hayırlı olsun sağlıkla ilelesin inşallah 😍😍😍çook sevindim
Bunu da bugün yaptım, yarın adet günüm haftasonu yakın olduğu için yarın kan vercem. Çok heyecanlıyım. 🤗 Sen yaptın mı hiç gebelik testi?

Eklentiler

• 7358F3D4-486C-45FE-97AE-C2CCF39DF77F.webp
    7358F3D4-486C-45FE-97AE-C2CCF39DF77F.webp
    13 KB · Görüntüleme: 56
Bunu da bugün yaptım, yarın adet günüm haftasonu yakın olduğu için yarın kan vercem. Çok heyecanlıyım. 🤗 Sen yaptın mı hiç gebelik testi?

Ay maşallah canımm bugün bild kan versen çıkar hatta sağlık ocağına vereceksen bugün ver yarın cuma oldupu için sonuçları pazartesine sarkıtabilirler 🤗

Ben yaptım ama çıkmadı canım negatif
Yarım adet günüm
Kasık ağrım var
Olacak gibiyim 🙄

Ay maşallah canımm bugün bild kan versen çıkar hatta sağlık ocağına vereceksen bugün ver yarın cuma oldupu için sonuçları pazartesine sarkıtabilirler 🤗

Ben yaptım ama çıkmadı canım negatif
Yarım adet günüm
Kasık ağrım var
Olacak gibiyim 🙄
Aile hekimimiz sabah erken verince öğleden sonra saat 2 ya da 3 e doğru çıkmasını sağlıyor. 😊

Kızlar bugün adet günüm, son kez farklı bir marka ile gebelik testi yaptım, saat 9 da kan vereceğim. Sonuç çıkınca yazarım, Allahım hepimize nasip etsin 🙏🏻

Eklentiler

• 3A7B5EE1-7F95-4708-9981-8433EDAA2449.webp
    3A7B5EE1-7F95-4708-9981-8433EDAA2449.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bugün adet günüm, son kez farklı bir marka ile gebelik testi yaptım, saat 9 da kan vereceğim. Sonuç çıkınca yazarım, Allahım hepimize nasip etsin 🙏🏻

Bende senin gibi iki ay once kimyasal gebelik gecirdim. Senin adina cok sevindim. Silik cizgiden koyulasmaya baslamis bu sefer tuttu gibi geliyo bana. Hayirlisi olsun darisi basimiza cnm. BAT 28 haziran ve ozellikle aksamlari cok yorgun ve agri hissediyorum.

Back
X