ADETİNE 5 GÜN KALAN ANNE ADAYLARI :) GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM :)

Hemen hemen aynıyız, benimde 10 ay oldu bikaç ay diş tedavisi oldum antibiyotik falan derken olmadı. Kaç aydır düzenli ilişki sağlık sorunuda yok ni tutturmadık ama.d bend aşırı kafama takıyorum ya hep okuyorum beni gibi var mı diye
Aynen bende okumaktan nerdeyse uzman oldum artim daha da surekli biseyler ogreniyorum ve daha cok hevesleniyorum surekli idrarin varmis gibi lavaboya gidiyomusun canim bide benim suan ayaklarim. Agriyo baska karnimda bi agrinsizi yok solda bisey atiyo gibi surekli

Aynen bende okumaktan nerdeyse uzman oldum artim daha da surekli biseyler ogreniyorum ve daha cok hevesleniyorum surekli idrarin varmis gibi lavaboya gidiyomusun canim bide benim suan ayaklarim. Agriyo baska karnimda bi agrinsizi yok solda bisey atiyo gibi surekli
Bence çok kendini dinleme bol bol dua et hayırlısıyla olsun inşallah çünkü çoğu zaman psikolojik de oluyor. Ne olmasını istiyorsak onu hissediyoruz sanki ama yok

Bence çok kendini dinleme bol bol dua et hayırlısıyla olsun inşallah çünkü çoğu zaman psikolojik de oluyor. Ne olmasını istiyorsak onu hissediyoruz sanki ama yok
Dogru diyosun yani olabilir cunku gittigimde biseyde gelmiyor anlamadim bende neyse sabah ola hayrola degil mi dua. Etmektwn. Baska care yok senin bi sorun yok demi oac faan. Kullaniyormusun ben hergun euxron icmek zorundayim mesela ama bi zarari yok bana

Ya sorma cok heycanliyim bisuru yazi okudum millette parmakla hamilelik testi yapiyormus denesem mi denemwsem mi allah korusun bilgisi olan varmi kızlar

Anlayabilmek bence zor canım yani ben o kadar cesur değilim

Ama burun gibi bi sertlik gelirse hamile değilsinmil
Ama boşluğa giderrse hamile oluyormuşsun

Bende dün katbonat testi yaptım sonuö negatif :)

N N8M Yesimuzun Yesimuzun kızlar ne güzel konuşmuşsunuz :)

Yeşim merakla müjdeli haberini bekliyoruz :)

Folik asite bende bi türlü başlayamadım kızlar :)

Rüyamda ne gördüm az önce test yapmışım ama bakmadan fotosun çekip buraya atmışım herkes gözün aydın falab yazınca teste bi bakıyorum 2.kırmızı çizgi ve gtgide koyulaşıyor çok heyecanlandım rüyamdaaa 😍😍😍

N N8M Yesimuzun Yesimuzun kızlar ne güzel konuşmuşsunuz :)

Yeşim merakla müjdeli haberini bekliyoruz :)

Folik asite bende bi türlü başlayamadım kızlar :)

Rüyamda ne gördüm az önce test yapmışım ama bakmadan fotosun çekip buraya atmışım herkes gözün aydın falab yazınca teste bi bakıyorum 2.kırmızı çizgi ve gtgide koyulaşıyor çok heyecanlandım rüyamdaaa 😍😍😍
Nasıl bir psikolojimiz varsa artık 😂 bebd dün gece ikiz erkek doğurmuşum😂😂 yatıp kalkıp bebekleyim yaaa

Kizlar bi halt cikmadi ya peapap diye bi uygulama varmis indirdim suan adetim 4 gun gecikmis kandada cikmadi ama ben size dedim dun yerlesme kanamasi olabilir diyr hemen kana gecmemistir heralde yani oyle dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz.. Uzuldum yaa

Kizlar bi halt cikmadi ya peapap diye bi uygulama varmis indirdim suan adetim 4 gun gecikmis kandada cikmadi ama ben size dedim dun yerlesme kanamasi olabilir diyr hemen kana gecmemistir heralde yani oyle dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz.. Uzuldum yaa

Tatlım üzülme her şeude bir hayır vardır
Herşeyin bi zamanı vardır

10 gün falan sonra gelmezse yine veririsn kan

Back
X