- 13 Mart 2019
- 15.481
- 58.949
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
ne kdar süredir istiyorsun cnaım
Bu 6.ayımız canım 5 ay regl gedi yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kdar süredir istiyorsun cnaım
Test yapmadim ama eger adet olduysam 3uncu gunu doktora gideyim mi sizce kizlar oyle bisey duydum adetin 3uncu gunu gidin diyolar cocuk osteyenler icin
Cok saol canım biraz olsun rahatladim tam bildigim konular degil bende daha yeni evliyim 1 sene dolucak temmuzda cok heyecanlıyımCanım tam söküldüysen git
Adetin 3.günü benim bildiğim hormon testi yapılıyor ve evet önemli
Bende yaptırmayı düşünüyorım
Bu 6.ayımız canım 5 ay regl gedi yani![]()
Gonulmeyvesi adet olmadim hicbisey gelmedi akinti gibi kahve pembe karisimi bi 2 damla bisey geldi cok heycanliyim faladdin uygulamasini bilirsiniz ordada bebek haberi alacaksin dedi nasil oluyorsa yarin sabah ilk isim saglikocagina gitmej olucak bana dua edin haber vericem=)
Orasi oyle tabi oylesine yollayim bi deddim o arada dusunuyordum bide oyle yorum gelince sasirdim :)Hadi bakalımmm inşallah vardır
Yarın ki sonuçtan haberdar et bizi de
Fala inanma canım duanın gücüne inan![]()
Takip ederken stres yapmadım aslında hiç ama bat yaklaştıkça merak etmemek elde değilCanım bende 2 ay yaptım ama daha çok gerildim sanki :)
Bu ay da yaptım ama pik hangi güne geldi bilmiyorum
Yani şartlı değilde ne zaman denk gelirse öyle oldu :)
Hadi hayırlısıOrasi oyle tabi oylesine yollayim bi deddim o arada dusunuyordum bide oyle yorum gelince sasirdim :)
Ya sorma cok heycanliyim bisuru yazi okudum millette parmakla hamilelik testi yapiyormus denesem mi denemwsem mi allah korusun bilgisi olan varmi kızlarHadi hayırlısıbenimde 3 kaldı, kendimden ümitli değilim sana sevinelim bari
inşallah vardır bebe
![]()
Onu bend biyerd okumuştum bir defa, eskiden ultrason olmadığı için ebeler o şekilde anlıyorlarmış. Ama şuan her türlü imkan var, bence tehlikeye atma canım. D ayrıca zaten parmak muayenesi yapsan bile daha ömce yapmadığın bişey olduğu için farklı anlayamazsın kiYa sorma cok heycanliyim bisuru yazi okudum millette parmakla hamilelik testi yapiyormus denesem mi denemwsem mi allah korusun bilgisi olan varmi kızlar
Oda dogru valla ugrasmam zaten canım sabah hastaneye gidicem valla ilk isim kan vermek lekelenme gibi ama kan demeye bin sahit lazim akinti gibi oda peceteyle silersem. Geliyo kanda belli olur mu acaba yarin benim icin buyuk gun uyuyamiyorumOnu bend biyerd okumuştum bir defa, eskiden ultrason olmadığı için ebeler o şekilde anlıyorlarmış. Ama şuan her türlü imkan var, bence tehlikeye atma canım. D ayrıca zaten parmak muayenesi yapsan bile daha ömce yapmadığın bişey olduğu için farklı anlayamazsın ki![]()
Beklenen bat geldiyse olur tabiyki, hatta bazılarında 3 4 gün önceden bile çıkıyor. Eğer varsa mutlaka çıkar inşallah vardırOda dogru valla ugrasmam zaten canım sabah hastaneye gidicem valla ilk isim kan vermek lekelenme gibi ama kan demeye bin sahit lazim akinti gibi oda peceteyle silersem. Geliyo kanda belli olur mu acaba yarin benim icin buyuk gun uyuyamiyorum
Bat ne oluyor burda cok degisik seyler ogrendim vallahi :)Beklenen bat geldiyse olur tabiyki, hatta bazılarında 3 4 gün önceden bile çıkıyor. Eğer varsa mutlaka çıkar inşallah vardır
Onu bende burdan öğrendim. D adet günümüz batmışBat ne oluyor burda cok degisik seyler ogrendim vallahi :)
Allah razi olsun bilgilendirdin beniOnu bende burdan öğrendim. D adet günümüz batmış![]()
Amin hepimizden Allah razı olsun hepimizi sevindirsin inşallahAllah razi olsun bilgilendirdin beni![]()
Evleneli bi sene oldu bende guatr cikti evliligin 4 ayinda falan 3 ay doktora gittim. Geldim falan degerlerim duzeldi sonra devam ettim 2 ay daha ilaci duzenli kullandim simdide deniyoruz istiyoruzda insanlar cok emek veriyor açıkçası kimseye isyan etmiyorum isteyen herkese nasip etsin. Dogum gunum 20 haziran Allahin bana bi hediyesi olacak. Gibi hissediyorum inşallah sabah anasaglikta ogrenicem:)Amin hepimizden Allah razı olsun hepimizi sevindirsin inşallahbu arada ne kadar zamandır bebek istiyorsun
Hemen hemen aynıyız, benimde 10 ay oldu bikaç ay diş tedavisi oldum antibiyotik falan derken olmadı. Kaç aydır düzenli ilişki sağlık sorunuda yok ni tutturmadık ama.d bend aşırı kafama takıyorum ya hep okuyorum beni gibi var mı diyeEvleneli bi sene oldu bende guatr cikti evliligin 4 ayinda falan 3 ay doktora gittim. Geldim falan degerlerim duzeldi sonra devam ettim 2 ay daha ilaci duzenli kullandim simdide deniyoruz istiyoruzda insanlar cok emek veriyor açıkçası kimseye isyan etmiyorum isteyen herkese nasip etsin. Dogum gunum 20 haziran Allahin bana bi hediyesi olacak. Gibi hissediyorum inşallah sabah anasaglikta ogrenicem:)