• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Benim maalesef kullandığım ilaçlardan sanırım gecikti çünkü regl oldum :( üzgünüm umutlar önümüzdeki aylara. Bu sene ağustosa kadar kendime zaman verdim relaks olacağım.

Kızlar adetime son 2 gün kaldı pko var bende drım bu ay gecikebilir dedi adetin şuanda hiç bir belirti yaşamıyorum sivilcelerim dışında onlarda sönmeye başladı acaba hamiş olabilirmiyim

Arkaxaslar en son 32.58 cikmisti beta bugun tekrar yaptirdim ozel bi klinikte kagitta pozitif yaziyo doktor hmn progestana basladi degerim kac bilmiyorum cuma belli olacak kese fln da gorulmedi zaten ne diyosunuz sevineyimmi artik

Bende bugün grip olduğum için doktora gittim, enfeksiyon var dedi kan tahlili istedi bende beta hcg de bakilsin dedim veee sonuc 0.100 :( ama hala adet olmadim

Arkaxaslar en son 32.58 cikmisti beta bugun tekrar yaptirdim ozel bi klinikte kagitta pozitif yaziyo doktor hmn progestana basladi degerim kac bilmiyorum cuma belli olacak kese fln da gorulmedi zaten ne diyosunuz sevineyimmi artik
canım inşallah hamilesindir. öncelikle hayırlısı olsun tabi.
bende bu ay pek bi umutlanmıştım ama olmadı ne yazık ki artık Önümüzdeki aylara bakacağız.

canım inşallah hamilesindir. öncelikle hayırlısı olsun tabi.
bende bu ay pek bi umutlanmıştım ama olmadı ne yazık ki artık Önümüzdeki aylara bakacağız.
Saol canim benim Allahima sukrolsun birakmadi bebegim beni 9 haftalik olduk Rabbim sizleredr en kisa zamanda kucak dolusu bebisler nasip etsin insallah ve hic umit yokken oldu duayi eksik etmeyelim en buyuk ilac..

her ay kendimi yoklar buram böyle bu hamilelik belirtisi der içim içimi yerdi ağır kaldırmaz kendime dikkat ederdim,bu ay yumurtlama zamanı eşimle birliktelik kuramadım evi kaldırdım temizlik yaptım çok ağır taşıdım hep 10 gün önceden gebelik belirtilerine bakan ben,bu ay adetime 3 gün kaldı hiç umrumda bile değil çok relaxım olmadığını biliyorum ya istermisiniz bu ay hamile kalayım yumurtlamadan 3 gün önce birlikte olmuştum çok düşük ihtimal

• Beğen
Reactions: ozr
her ay kendimi yoklar buram böyle bu hamilelik belirtisi der içim içimi yerdi ağır kaldırmaz kendime dikkat ederdim,bu ay yumurtlama zamanı eşimle birliktelik kuramadım evi kaldırdım temizlik yaptım çok ağır taşıdım hep 10 gün önceden gebelik belirtilerine bakan ben,bu ay adetime 3 gün kaldı hiç umrumda bile değil çok relaxım olmadığını biliyorum ya istermisiniz bu ay hamile kalayım yumurtlamadan 3 gün önce birlikte olmuştum çok düşük ihtimal
olurmu olur? kader kısmet, alınyazısı yumurtlama günü dinlermi :) belki aklında bu düşünce olmadığı, kafan rahat olduğu için hamilesindir inşallah. bende hamileyimdir inşallah :)))

Valla 3 aydır beklemekten çok sıkıldım ve koy verdim gitti misali takılıyorum artık olursa olur olmazsa allah bilir .. yoksa kendımı paraladıkça olacağı yok.

Adetime 4 gün kaldı bu ayda hamile değilim sanırım haftaya dr kontrolüm var diğer ayın planlarını ve bthcg bakıcaz bu ay midemi üşütmüşüm çok ağrım oldu ve mecbur ilaçta kullanmak zorunda kaldım beklemekten ve her ay sonu hüsrana uğramak çok zor ve çok üzücü Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür ☺️

Adetime 4 gün kaldı bu ayda hamile değilim sanırım haftaya dr kontrolüm var diğer ayın planlarını ve bthcg bakıcaz bu ay midemi üşütmüşüm çok ağrım oldu ve mecbur ilaçta kullanmak zorunda kaldım beklemekten ve her ay sonu hüsrana uğramak çok zor ve çok üzücü Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür ☺️
Benimde 4 günüm kaldı, sabah erken gebelik testi yaptım negatif çiktı. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Benimde 4 günüm kaldı, sabah erken gebelik testi yaptım negatif çiktı. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Artık gebelik testî bile yapmak içimden gelmiyor ilk zamanlar daha bi heycanla beklerdim ama artık yapmak bile içimden geçmiyor nasıl olsa gene negatif çıkacak hayırlısı herşeyin

Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
tek sorun biz bayanlarin stres haline getirmesi. Planlamadigin zaman geliyor bebek yakin cevremde gördüm ☺

Uzulme canım dua et herseyin hayirlisi
Rabbim inşallah ağustosta nasip eder evladınI :KK46: biliyorum zor ama stres yapma
folikasit kullaniyomusun:anneadayı:

Uzulme canım dua et herseyin hayirlisi
Rabbim inşallah ağustosta nasip eder evladınI :KK46: biliyorum zor ama stres yapma
folikasit kullaniyomusun:anneadayı:

Kullandım canım ama bıraktım. Baktım olmuyor :) Dün HSg çektirdim doktorum temiz olduğunu söyledi. Artık zamana bırakacağım rabbim hayırlı olanı nasip etsin.

Yine de kullan sonucta vitamin.
eşin gittimI doktora sen gitmissin belki sorun sende degil.
Rabbim hayirlisiyla insallah herkese nasip eyler anne olmayi cocugun varmi

Back