- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.821
idrarımı tutmama gerek var mı pekiCikar canim gec dollenme olmadiysa cikiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrarımı tutmama gerek var mı pekiCikar canim gec dollenme olmadiysa cikiyor
Hayir yok ben bi onceki hamileligimde hic tutmadan bes gun once yaptim hem de aksam silik cizgi belirdi varsa cikar yani tatlimidrarımı tutmama gerek var mı peki
eve gideyim hemen yapayım öyleyse inşallah görürüm ikinci çizgiyiHayir yok ben bi onceki hamileligimde hic tutmadan bes gun once yaptim hem de aksam silik cizgi belirdi varsa cikar yani tatlim
Yap canim bana da haber vereve gideyim hemen yapayım öyleyse inşallah görürüm ikinci çizgiyi
tamam canımYap canim bana da haber ver
yaptım canım bu ayda olmadı malesef.Yap canim bana da haber ver
Silik cizgi filan iyice baktin miyaptım canım bu ayda olmadı malesef.
baktım canım biseycikler yok.Silik cizgi filan iyice baktin mi
Senin batla benimki ayni galiba bu ay adet olursak onumuzdeki ay icin birlikte bekleriz :) benim 5 agustos batimbaktım canım biseycikler yok.
inşallah olmayız tabi de :) olursak beraber bekleriz. ben haziran ayında 3 gün geç temmuz ayında da 2 gün erken oldum inşallah bu ay kafasina göre gelmez.Senin batla benimki ayni galiba bu ay adet olursak onumuzdeki ay icin birlikte bekleriz :) benim 5 agustos batim
ben dün gece regl oldum canımSenin batla benimki ayni galiba bu ay adet olursak onumuzdeki ay icin birlikte bekleriz :) benim 5 agustos batim
Ben de bekliyorum olsamda kurtulsamben dün gece regl oldum canım
test yaptın mı hiç?Ben de bekliyorum olsamda kurtulsam