• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Kizlarrrrrrr..catlatma ignemden 16 gun sonrra kanda degrim 27.76 ve 18 gun sonra 32.58 cikti pkoluyum duzensiz adetler 10gun vardi 18.gunde adetime hamilemiyim ya kimyasal fln degildir demi yukselir degerim suan 5 gun adetime

Kizlarrrrrrr..catlatma ignemden 16 gun sonrra kanda degrim 27.76 ve 18 gun sonra 32.58 cikti pkoluyum duzensiz adetler 10gun vardi 18.gunde adetime hamilemiyim ya kimyasal fln degildir demi yukselir degerim suan 5 gun adetime
Canım heyecanlısın anlayabiliyorum, tane tane yazarmısın adetine kaç gün var? :)

:))canim catlatma ignesinden 18 gun sonra kanda 32.58 cikti adetime 10gun vardi 35 gunde fln oluyoyorum duzensiz cunku suan adetim biteli tam 30.gun bugun itibariyle

kızlar merhaba,
bende katıldım aranıza,
9 aylık evliyim,
ilk günden beri olmuyor,
doktora gittim,
rahim ağzı doğuştan dışa dönükmüş,
o yuzden sadece yumurtlama günlerinde bebek sahibi olabilirmişiz,
ve bizim doktora gittikten sonra ilk denememiz,
dün adet olmam gerekiyordu olmadım,
çok az bı kasık ağrım var,
birde kabızlık sorunum var,
sizce tutmuş olabilirmi bu ay,

kızlar merhaba,
bende katıldım aranıza,
9 aylık evliyim,
ilk günden beri olmuyor,
doktora gittim,
Canim hemen test yaptir varsa garanti cikar hic acabalarla ugrasma gecikme eger varsa doktorun ilac felan verir yoksada bozma moralini Rabbim buyuktur nasip etmeyecegi seyin hayalinide kurdurmazmis haberdar et bizi

kızlar merhaba,
bende katıldım aranıza,
9 aylık evliyim,
ilk günden beri olmuyor,
doktora gittim,
olabilir tabi neden olmasın :) bence test için bi kaç gün daha bekle kesin olsun. normalde düzenlimiydi adetin?

kızlar çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için :*
9 aydır negatifi görmekten, korkar oldum artk,
o yuzden bekliyorum açıkcası,
çoook nadirdir normal günümden geç yada erken olduğum,
günü gününe olurdum yani,,

kızlar çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için :*
9 aydır negatifi görmekten, korkar oldum artk,
o yuzden bekliyorum açıkcası,
çoook nadirdir normal günümden geç yada erken olduğum,
günü gününe olurdum yani,,
Hepimiz ayni durumdayiz canim bende 11 aylik evliyim okdr cok istiyorumki anlatamam her ay bi umit sonrasi hayal kirikligi cok can yakiyo gittim rahim filmi bile cektirdim olmayacak korkusuyla bu ay ilk defa degerim 32.58 cikti bekliyorum yukselmesini bence adetlerin duzenliymis test yaptir varsa kanda belli olur boswer beklemeyi alistik hayal kirikligina bakarsin bi supriz yapar sana melegin :anneadayı:

ne bileyim canım karar veremedim bir türlü, hafif hafif sol kasığımda ağrı hissediyorum,
neye alamettir bilmem,,

Canim benim ne olur sikma canini vardir bir hayir senin yas kacti ? Nezmaandir evlisin
benm adetin 2.günü ve dün doktora gittim kocaman bi kist yumurtam çatlamamş kiste cevirmiş yarın testler yapılcak dün 1.günü oldugundan adetin yapamadılar carsambaya randevu verdiler kist gidermi hiç bilmiyorm doktr ona göre ilac verır sanırm ben boşa ümitlenmişim koca ay birde çatlatma iğnesi vuruldu yıne catlamamış ! hayırlısı bu arada 2 senelik evliyim yaş 34 yaş geçmese umrumda olmaz ama yaş geçiyor ve bu beni kahredıyor

akşam kasık ve bel ağrısından uyuyamadım. adet belirtisimi acaba çıldırmak üzereyim! yanıma deste deste ped aldım.. inşallah olmam yaaaa :eek:
Aynen bebegimmm aksam igne batmasi gbi belimde kasigimda agri dolasti adet olucems belrtisi testler negatf bat son 2

bnmde adetim normalde yarın ama nette yaptıgım 3 aylık adet hesaplayıcı testlerde bugun çıkıyor. bekliyorum henüz adet olmadım. bir belirtim de yok.. dua edelim birbirimize..

arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı

canlar yaaa nolur birbirimize dua edelim isteyen herkese mevlam nasip etsin,benim bat bugün
çok korkuyorum adet olucam diye:KK61:

benm adetin 2.günü ve dün doktora gittim kocaman bi kist yumurtam çatlamamş kiste cevirmiş yarın testler yapılcak dün 1.günü oldugundan adetin yapamadılar carsambaya randevu verdiler kist gidermi hiç bilmiyorm doktr ona göre ilac verır sanırm ben boşa ümitlenmişim koca ay birde çatlatma iğnesi vuruldu yıne catlamamış ! hayırlısı bu arada 2 senelik evliyim yaş 34 yaş geçmese umrumda olmaz ama yaş geçiyor ve bu beni kahredıyAynı yastayız neler hıssettıgını oyle cok ıyı anlıyorumkı .. kıstın belırtısı agrımıydı?

Aynı yastayız neler hıssettıgını oyle cok ıyı anlıyorumkı .. kıstın belırtısı agrımıydı?

Back