- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
- 103
- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.801
Folik asiti doktorunmu vermesi gerekiyor yoksa direk eczaneden alabiliyormuyuz recetesiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sende hiç belirti var mıBenîmde 5 günüm kaldı, yeterki sonuç pozitif çıksın ben beklerim :)
evet canım öyle deniyor umarım hamilesindir :) ben de yedi gün kala yaşadım hala damla damla var bekliyorumSlm kızlar renglime sekiz gün var dün yerleşme kanamasına benzettiğim akıntım oldu acık kahverengi yada sarımtırak bugün de süt beyazı akıntım var benim sorum yerleşme kanamasından sonra gelen beyaz akıntı gebelik belirtisi diyorla dogrumu
İnşaallah ya hiç takıntım yoktu bu belirtiler zorla taktırtıyoevet canım öyle deniyor umarım hamilesindir :) ben de yedi gün kala yaşadım hala damla damla var bekliyorum
Tatlım biraz göğüs ağrım var, önceden karın ağrım vardı ama o geçti gibi, bugünde sarımsı açık pembe su gibi akıntım oldu ama daha 4 gün var inş adet bekirtisi değildir ya sen ne alemdeain tatlım?canım sende hiç belirti var mı
benim de bolca kasık ağrım ve kahve lekelenmem var başka da bir şey yokTatlım biraz göğüs ağrım var, önceden karın ağrım vardı ama o geçti gibi, bugünde sarımsı açık pembe su gibi akıntım oldu ama daha 4 gün var inş adet bekirtisi değildir ya sen ne alemdeain tatlım?
Cikar canim gec dollenme olmadiysa cikiyormerhaba kızlar :) öncelikle inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin...benimde iki gün var reglime herhangi bi belirtide yok önceden ağrı olurdu. az bişey beyaz akıntım geliyor umarım adet belirtisi değildir çok umutluyum bu ay. test yapsam çıkar mı.
Adet olmadan pes etme tatlim hic belli olmuyor gec dollenme olursa gec cikiyorMerhaba kızlar bugün benim adet günüm ama henüz gelmedi herhangi bi belirtiside yok önceden ağrısı olurdu hep kasıklarımda. Korunmadığımız gün çok uzun bi süre olmadı ama birkaç gündürde mide bulantım var şimdi test yaptım negatif çıktı