• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Hamileyken doktor zaten veriyor ve eczaneden alanlarda var
ama hamile kalmana destek vitamin bu alabilirsin eczaneden inofolic ve bir çok marka

Merhaba bizimde ilk ay denemelerimiz. Adetime 6gün var sabırla bekliyorum. Bu aralar da sürekli uyku isteğim var sanırım psikolojik:)

merhaba,
biz de 2 aydır deniyoruz. ilk ay olmadı, bu ayda adetime 3 gün var. şimdilik hiçbir belirtim yok. ne adet belirtisi, ne de gebelik belirtisi yaşamıyorum :) dün akşam idrar testi yaptım, negatif çıktı.. Allah gönlümüze gçre versin :)

Inofolic icen hanimlar, inofolic PCOs lu kadinlara verilir genelde. Yumurta zarini hizli inceltir ve yunurta catlamasina sebep olur. Normal vakitte catlayan bir yumurtaniz varsa bundan icmeyin cunku vaktinden once catlatiyor ve bu sebeple yumurta kalitesiz oluyor.

Slm kızlar renglime sekiz gün var dün yerleşme kanamasına benzettiğim akıntım oldu acık kahverengi yada sarımtırak bugün de süt beyazı akıntım var benim sorum yerleşme kanamasından sonra gelen beyaz akıntı gebelik belirtisi diyorla dogrumu

Slm kızlar renglime sekiz gün var dün yerleşme kanamasına benzettiğim akıntım oldu acık kahverengi yada sarımtırak bugün de süt beyazı akıntım var benim sorum yerleşme kanamasından sonra gelen beyaz akıntı gebelik belirtisi diyorla dogrumu
evet canım öyle deniyor umarım hamilesindir :) ben de yedi gün kala yaşadım hala damla damla var bekliyorum

Tatlım biraz göğüs ağrım var, önceden karın ağrım vardı ama o geçti gibi, bugünde sarımsı açık pembe su gibi akıntım oldu ama daha 4 gün var inş adet bekirtisi değildir ya :KK43: sen ne alemdeain tatlım?
benim de bolca kasık ağrım ve kahve lekelenmem var başka da bir şey yok :KK12:

kızlar dün adet olmam gerekiyordu, olmadım. dün ve bugün sürekli, çok da rahatsız etmeyen ama hiç geçmeyen bir karın ağrım var. kasıklarımda da ağrı var, bacaklarım çok halsiz, göğüslerim fazla dolgun :) Cuma' ya kadar beklicem, hala gelmezse kan tahlili yaptırcam. hayırlısı artık..

Merhaba kızlar bugün benim adet günüm ama henüz gelmedi herhangi bi belirtiside yok önceden ağrısı olurdu hep kasıklarımda. Korunmadığımız gün çok uzun bi süre olmadı ama birkaç gündürde mide bulantım var şimdi test yaptım negatif çıktı :(

merhaba kızlar :) öncelikle inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin...benimde iki gün var reglime herhangi bi belirtide yok önceden ağrı olurdu. az bişey beyaz akıntım geliyor umarım adet belirtisi değildir :( çok umutluyum bu ay. test yapsam çıkar mı.

merhaba kızlar :) öncelikle inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin...benimde iki gün var reglime herhangi bi belirtide yok önceden ağrı olurdu. az bişey beyaz akıntım geliyor umarım adet belirtisi değildir :KK43: çok umutluyum bu ay. test yapsam çıkar mı.
Cikar canim gec dollenme olmadiysa cikiyor

Merhaba kızlar bugün benim adet günüm ama henüz gelmedi herhangi bi belirtiside yok önceden ağrısı olurdu hep kasıklarımda. Korunmadığımız gün çok uzun bi süre olmadı ama birkaç gündürde mide bulantım var şimdi test yaptım negatif çıktı :KK43:
Adet olmadan pes etme tatlim hic belli olmuyor gec dollenme olursa gec cikiyor

Back