• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

adete son 4 günnn:KK43: heyecanlı bekleyiş:KK43: Allahım ne olur bu ay ver artık şu bebişimi ve tüm isteyen anne adaylarını kavuştur bebişlerine ne olurrr ve lütfen bu ay kırmızı kart yemeyeyim artıkkkk

benim de 5 gunum var normal tarihte olursam,yumurtlama tarihime gore 3 gun tabi yanlis degilse.10 ekimde ve 12 ekimde ovulasyon testim pozitifti hangisini baz almam gerekiyor acaba?

canin sagolsun gelecek ay artik hormonlarina baktirdin mi hersey normal mi insallah

Canim soyle soyliyeyim ben panik atak icin hap kullaniyorum kadin dogumcu bunu kullanirken bile hamile kalsan bir sey olmaz dedi ama esim istemiyor bebekte bir sey olur diye korkuyor (aslinda hakli ama iste insan istiyor) geri cekilmeyle korunuyoruz bu ay pek emin olamadi bende biraz degisiklik hissettim umutlandim ama yokmus neyse vardir bir hayir:KK61:

hayirlisi olsun
Canim soyle soyliyeyim ben panik atak icin hap kullaniyorum kadin dogumcu bunu kullanirken bile hamile kalsan bir sey olmaz dedi ama esim istemiyor bebekte bir sey olur diye korkuyor (aslinda hakli ama iste insan istiyor) geri cekilmeyle korunuyoruz bu ay pek emin olamadi bende biraz degisiklik hissettim umutlandim ama yokmus neyse vardir bir hayir:KK61:
hayirlisi olsun

Benim de bat 1 nisan yaklaşık 1 hafta var.belirti için erken galiba.

Benim de bat 1 nisan yaklaşık 1 hafta var.belirti için erken galiba.
belirtiler bos ya en guzeli gununun gecmesi insallah gonlundeki olur.yani belirti var mi su belirti mi bu belrtimi diye diye iki adet arasi dusunmekten kafayi yiyecem ben o yuzden biraktim hicbirsey belirti degil :) zamani geldiginde olacaktir kismetimizde varsa.benim de 3 nisan kayma olmazsa dusunmeden bekleyelim bakalim ne olacak bu ay :)

belirtiler bos ya en guzeli gununun gecmesi insallah gonlundeki olur.yani belirti var mi su belirti mi bu belrtimi diye diye iki adet arasi dusunmekten kafayi yiyecem ben o yuzden biraktim hicbirsey belirti degil :) zamani geldiginde olacaktir kismetimizde varsa.benim de 3 nisan kayma olmazsa dusunmeden bekleyelim bakalim ne olacak bu ay :)
Canım çok sağol.bat ı bilsem beklerim de ben bat tarihimi bilmiyorum.5 aydır deniyorduk.kasımda hamile kaldım ama kısmet olmadı ocakta kürtaj oldum şubatta ilk adetim geldi.bu ay ovu testi de yaptım ama yumurtlamayı kaçırdım.hakkımızda hayırlısı olsun.
Sen kaç aydır deniyorsun?

Merhaba kizlar benim de reglime yedi gun var dayanamadim test yaptim negatif cikti :( nasil kurtulcam bu test yapma hastaligindan.
Neyseki evde bitti artik almiycam
Bu ay hic belirtim yok asiri karnim sisti bi bu var ama bir hafta kalmasindandir saniyorum
Eger regl olursam bidahaki aya yiyecek icecek iyi gelecek bir seyler var mi onereceginiz

Back