- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
- 83
- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.741
kana benzemıyor eve t benımkı pembe ve bendede hala tık yok sılınce gelıyor akan bısı yok ama ıcın rahat edecekse acıle gıt derımInşallah Canm devamı gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kana benzemıyor eve t benımkı pembe ve bendede hala tık yok sılınce gelıyor akan bısı yok ama ıcın rahat edecekse acıle gıt derımInşallah Canm devamı gelmez
Erkek cocukta kahverengimsi kiz cocukta pembemsi leke gelirmis diyorlarSendede pembe leke geldimi ama bnm yok gelen giden sadece banyodan sonra silince geldi akıntı içinde nokta bi kırmızılık vardı bazen yumurta kurunca içinden siyah nokta çıkıyor öyle bişiydi anlamadım normalde Benm adetim gelirdi lekeden sonra ama gelen giden yok. On dakikada bi bakıyorum siliyorum eşim gidip kan testi yaptıralım mı diyo kararsızım gitsemmi
CNm bende kan geldi ayağa kalkınca acile gittim Beta Hcg verdik ama kan gelmeye basladı eve gelince 1saat sonra sonucu Alıcaz ama gitmeye gerek varmı bilemiyorm çünkü kan geldi eşimle tüp bebek tartışması yapıyorm imkansız diyor Şuan 6ay sonra olur diyo Şuan cok borç var olmaz diyor kafam cok bozuldu bu psikolojiyle Ağladım tüp bebek için hayırlısıkana benzemıyor eve t benımkı pembe ve bendede hala tık yok sılınce gelıyor akan bısı yok ama ıcın rahat edecekse acıle gıt derım
Canim benim ne olur sikma canini vardir bir hayir senin yas kacti ? Nezmaandir evlisinCNm bende kan geldi ayağa kalkınca acile gittim Beta Hcg verdik ama kan gelmeye basladı eve gelince 1saat sonra sonucu Alıcaz ama gitmeye gerek varmı bilemiyorm çünkü kan geldi eşimle tüp bebek tartışması yapıyorm imkansız diyor Şuan 6ay sonra olur diyo Şuan cok borç var olmaz diyor kafam cok bozuldu bu psikolojiyle Ağladım tüp bebek için hayırlısı
Benimde beklenen adet tarihim yarın hem gebelik belirtilerim var hem adet ama hamile arkadaşların söylediğine göre ikisini birbirinden ayırmak çok zormuş aynıymış hatta belirtiler o yüzden beklemekten başka bişey yapamıyoruz umarım mutlu haberi alırız☺ilk defa adetim 1 gün geçti test yapmaya korkuyorum ,ilk deneyimimiz baya kötü olmuştu. Kendi kendime bir kaç gün bekle nasılsa bir şey yoktur diyorum ama meraktan da çatlıyorum. sat 2 şubat sat dan bir önceki 7 ocak sat tan 2 önceki 11 aralık internetten arama yaptım 28 şubat adet tarihi diyor. vücumda çeşitli sinyaller var sanki adet olacakmışım gibi. iki gündür olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyor. sanırım yarın da bekleyeceğim...
Sen ne bakiyosun o testlere kirmizilari gormesiysen umut vardir
canım benimde bat yarın inş.allah bizede nasip eder paylaşırız burada,hadi bakalım birlikte bekleyelimBenimde beklenen adet tarihim yarın hem gebelik belirtilerim var hem adet ama hamile arkadaşların söylediğine göre ikisini birbirinden ayırmak çok zormuş aynıymış hatta belirtiler o yüzden beklemekten başka bişey yapamıyoruz umarım mutlu haberi alırız☺
Ayni gun batlrmz (Kızlar selamlar benimde bat 5.3.2015 bakalım bu ay ne olacak hiç umutlu değilim artık olmuyor olmuyor
Ayni gun batlrmz (
Bn erkn gebelik testi yaptim negtifi gordum umidim kalmdiinşallah güzel haberler alırız canım bakalım kısmet
Canim çatlama iğnesi zaten beta hcg içeriyor. İğneden hemen sonra test yapmak yanlış pozitif sonuç verir. 10 Gün sonra tekrarla testini.Kizlarrrrr yardim lutfennn.. catlatma ignemden 16.gun 27.76 ve 18.gun 32.58 cikti hamilemiyim kimyasal fln degildir demi biseler soyleyin beklemek cok zor 18de yaptirdigimda 10 gun vardi simdi 5 gun var duzensiz 35 gunde fln oluyorum yardim edinnn
Ay çok pardon, ben adetinin 16.günü algiladim ilk okuyunca. Igneden sonraki 16.günse gebe olabilirsin tabi. Ama beta hcg nin 2 ye katlanmasi lazımdı, bi doktora git...Kizlarrrrr yardim lutfennn.. catlatma ignemden 16.gun 27.76 ve 18.gun 32.58 cikti hamilemiyim kimyasal fln degildir demi biseler soyleyin beklemek cok zor 18de yaptirdigimda 10 gun vardi simdi 5 gun var duzensiz 35 gunde fln oluyorum yardim edinnn