adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Benimde bacaklarimda belimde agrim var pazartesi gunu yani daha 8 gun varken evde testte 2. Cizgi silik olarak cikti cok erken gorundu diye biraz endiselerim var kimyasal gebelik mi acaba diye dusunuyorum. 5 subatta hgs cektirdim onun etkisiyle daha cabuk mu hamile kaldim acaba onuda bilemiyorum insallah bir sorun cikmaz

Bu yazdigin moral.oldu banada cunku herseyi gecti,de su akintida psikolojik olmaz ya kizim diyorum bakalim pazwri bekliycez

hayırlısı canm benm de cumartesı gecesı en gec pazar gunu olmam lazım benm adwetm duzensız ama ovulasyon zmanını takıp ettıgım ıcın yumurtalam zamanına gore adet olmam gereken son gun 1 mart
AyneN 1 mart benimde ama hislerim hamilesin kizim diyoe

hsg nin etkılı oldugun bende duymustum kolaylastırıyormus sanırım hamıle kalmayı..ama sole de bısı var eger suan kımyasal gebelıksen o degerın saat bası dusmesı gerekır keske hemen gıtmeseydın hastaneden de bı saat snra tekrar kan verseydın..yada suan ımkanın varsa bence gıt ver hemen cnku arkadasımın basına gelmıstı saat bası degerı dustu onun..ınsallah degıldır ama nrmal guzel bı gbelık senı beklıyordur ınsallah :)

Bu yazdigin moral.oldu banada cunku herseyi gecti,de su akintida psikolojik olmaz ya kizim diyorum bakalim pazwri bekliycez
bende muhtemelen detımın gununun gecmesnı beklıcem..martın dodune kda bekle bekleyebılırsen erken bakmıcam ve adetım en az ıkı gun gecıkırse gıdıp kan vercem bu sefer hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum cnku..

Evet calistigim icin yarin oglen gidicem bakalim o zaman belli olacak insallah normal gebeliktir guzel dileklerin icin tesekkur ederim sende guzel haberler alirsin insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin saglikli sihhatli bebekler

Hayirlisi olsun hepimiz iciN gercekten beklemek zor suan belimin sol arka tarafina bicak saplaniyor resmen bakalim artik ins gorurus cift cizgiyi pazartrsi gunu

Hayirli aksamlar arkadaslar. Benimde son 4 gunum. Artık dayanamiyorum.ne zormus beklemek. Bu ay gun aşırı ilişkiye girdk o yüzden daha bir heveslendim.dayanamadim hamilelik testi aldim bugun. Sonuc negatif çıktı inanilmaz moralm bozuk suan. Gerçi daha erkendi testi yapmak icin ama nedense gebe olmadigimi düşünüyorum. Rabbim hayirlisini versin hepimize evlatsizlikla sinamasin ins
Bugun cumaya baglayan gece bol bol dua edelim arkadaslar

Adetime 5 gun kala kanda baktirdim carsamba gunu 382 cikmisti deger dun cok koyu renkte siyah gibi kanama oldu devam edecek mi bilmiyorum ama kimyasal gebelik sanirim bugunde kan testi yaptirsam mi yoksa umidimi kessem mi tehlikeli birsey olabilir mi acaba bir yardimci olun kizlar

canm daha önce ben hamilelik yaşadım ama düşükle sonuclndı sana şunu söyleyim göğsümün agrıdıgnı şiştiğini hiç hatırlamıyorm yani ona takılma bircok arkdasm var göğüs şişmeden sızısız hamile kalabilen , benm belirti dediklerim sadece kasık agrısı bel agrısı uyku hissi sabah yine test yaptım negatif sonucta det gunume daha var pazar gunu adet günüm bugun cuma 2gun var bana göre eğer olmazsam zaten pazartesi ilk işim kan vermek olur ama kafamı karıstırdı bu testler herkesn sılıkte olsa cıkmıs

benmde ilk defa bu ay bacagıma arada agrı gırdı daha önce adetten önce hıc yasamadım bu agrıyı bende bu ay değişikl bişiler var ama hayırlısı insan vucudunu tanır bu ay vucut hormonlar cok farklı ama adetten once ıdrarında pztıf goruyormus hamılelerın cogu

hayırlısı cnm ınallah guzel haberlerını alırsın

cnm üzmek istemem ama adetine 5 gun kala o deger ck yuksek degılmı acaba cok dahaerkemı yumurtladın hemen bı kadın doğumcuya gıt allah etmesın dış gebelik olur alah etmesın onda deger cok yuksek cıkıyor bızım gelın daha gecen ay yasadı o cok tehlıkelı bu yuzden ıhmal etme İNŞALLAH normal gebelıktır ve hıc bı sorun yoktur ama adetıne 5 gun kala bukdar yuksekse ikiz olm ihtimalide yuksek

sende bızdensın cnm benimde 3 gunum ar dayanamayıp 2 gundur ıdrarda test yapıyorm sonuc negatıf ama içimden bi ses hamilesin diyor :)

adetime bugunu sayarsam 3 gün bugunu saymazsam 2 gun var testler NEGATİF ama cok ilginctır ki midem bulandı bugun acaba cok yediğimdenmi

inanılmaz ama benmde hislerim hamilesin kızım diyor eskiden negatif cıktıgında test umudumu kaybederdm bu sefer nedense hıc umudumu kaybetmedım ama eren yaptık testı cnm
Ben diger aylarda hic hamile gibi hisetmedim zaten enbonemki kissiasim goguslerimdi minikler ve hic bir belirti olmazdi adetten bir gun once hafif sertlesir di okadarbagri falan olmazdi

adetime bugunu sayarsam 3 gün bugunu saymazsam 2 gun var testler NEGATİF ama cok ilginctır ki midem bulandı bugun acaba cok yediğimdenmi
ikimizde ayni durumdaymisiz :) bende sabah yine yaptim tabi yine negatif. RRüyamda sabaha kadar idrar testi yaptim durdum ve hepsi pozitif çıkıyordu. Sevincten nasil agladim hungur hungur uyaninca ruya olmasina cok uzuldum
Benimde yatarken midem cok bulaniyordu. Suanda da oyle bulaniyor birde siddetli kasik ve bel agrim var sanki heran regl olacak gibiyim

aynen cnm bene sabh kalkıp ilk idrarımla tekrar baktım NEGATİF ama bildiğim kadarıyla beta hcg yaı kanda hamilelik 100 oldugunda idrarda çift cıkıyor bta hcg de adet gunu falan 100 cıkıyor yani idrarda cıkması zaten cok düşük ihtimal benmde ilk defa mdem bulanıyo ama 3 gndür aşırı yiyorm meyve falan belki ondan olabilir :)

Ben diger aylarda hic hamile gibi hisetmedim zaten enbonemki kissiasim goguslerimdi minikler ve hic bir belirti olmazdi adetten bir gun once hafif sertlesir di okadarbagri falan olmazdi
cnm ben kuzenıme sordm kendısı eczacı dıyorkı kanda beta hcg 100 falan ıken ıdrarda ancak cıkar dıyor kanda beta hcg de adet gunu 100 gıbı cıkarmı yanı en erken adet gunu ogrenırsın cok erken dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…