• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Gunumuz ayni valla :) sende 1 hafta oncesinden belirtielr oldumu
ben bugun dayanamadım eczaneden test aldım NEGATİF cok kötü oldum ilk defa bu ay cok fazla belirti yaşamıştım sana catlatma ıgnesi yada tedavı uygulandımı ben klomen + iğne + catlatma ıgnesı ıle tedavı oldm kasıklarımda batmalar çişe gitmeler uyku basması bı cok belırtım vardı dıer aylar olmayan erken yaptıgımı bılıyorm ama okudum eski mesajlarda 4 gun once 3 gn once bıle ıkıncı cızgı cıkıyormus eger hamılelık varsa bende smdı yok sanırm ama cok erken dımı hala umudum var mı :KK61:

ama bn ilk idrarlada yapmadım bılemıyorm erken dımı hemen umutsuzluga kapılmasammı bılemedım ama ılk defa bukdar hıssetmıstım :(

ben bugun dayanamadım eczaneden test aldım NEGATİF cok kötü oldum ilk defa bu ay cok fazla belirti yaşamıştım sana catlatma ıgnesi yada tedavı uygulandımı ben klomen + iğne + catlatma ıgnesı ıle tedavı oldm kasıklarımda batmalar çişe gitmeler uyku basması bı cok belırtım vardı dıer aylar olmayan erken yaptıgımı bılıyorm ama okudum eski mesajlarda 4 gun once 3 gn once bıle ıkıncı cızgı cıkıyormus eger hamılelık varsa bende smdı yok sanırm ama cok erken dımı hala umudum var mı :KK61:
Bende dun erken gebelik testi yaptim cikmadi sabah yapmakbonemli dediler seni oyle coj anliyorumki ama vucut insani bu kadarmi kandirir acep ? Ben 3 aylik evliyim hicbir ilac kullanmadim bu ay ccok belirti oldu ozellikle akintim kremsi ve yogun

Bende dun erken gebelik testi yaptim cikmadi sabah yapmakbonemli dediler seni oyle coj anliyorumki ama vucut insani bu kadarmi kandirir acep ? Ben 3 aylik evliyim hicbir ilac kullanmadim bu ay ccok belirti oldu ozellikle akintim kremsi ve yogun
canm ben 2 senedir ıstıyorm daha öncede düşük yaptım 2 defa 7 ve 5 haftalık düşüklerden sonra hıc bukar hıssetmemıstım hatta ne olsa adet olucam dıye test dahı yapmazdım birçok ay cunku hıc hıssetmemıstım ama bu ay felaket bı his vardı ilk defa bukdar umulanmıştım ben erken gebelık testı yapmadım ama daha önce cok yaptım erken gebelık testını onlar doğru sonuc verıyor dıyorlar ben 3 tl ye bast bı test aldım ısmıde al bı gelık testı :D doktoruma whatsatan yazdım bakalım beklıyorm ne dıcek erken yapmıssın der ınsallah :)

canm ben 2 senedir ıstıyorm daha öncede düşük yaptım 2 defa 7 ve 5 haftalık düşüklerden sonra hıc bukar hıssetmemıstım hatta ne olsa adet olucam dıye test dahı yapmazdım birçok ay cunku hıc hıssetmemıstım ama bu ay felaket bı his vardı ilk defa bukdar umulanmıştım ben erken gebelık testı yapmadım ama daha önce cok yaptım erken gebelık testını onlar doğru sonuc verıyor dıyorlar ben 3 tl ye bast bı test aldım ısmıde al bı gelık testı :KK70: doktoruma whatsatan yazdım bakalım beklıyorm ne dıcek erken yapmıssın der ınsallah :)
O testler adet gunu gecince belli oluyor erken gebelik testi adet gunu gelmeden cikiyor diyorlar

O testler adet gunu gecince belli oluyor erken gebelik testi adet gunu gelmeden cikiyor diyorlar
evet cnm bende 25 tl ye almıstm adet tarıhınden 1 hafta öncesıne kadar dogru sonuc verıyor demıslerdı bende sureklı negatıf cıkmıstı ve sonu degısmemıstı ınsallah senın sonuc değişir hamilesindir ben daha öncede düşük yaptıgım ıcın düşük riskim fazla oldugundan erken ogrenmek istedim ama forumlarda okudum hamıle olanlar 3 tl lık testlerle dahı 3 4 gun oncesınden sılık cızgıyı görmusler yanı olsa cıkardı sılık bıle olsa dıye dusunuyorum .yarn kan versemmı acaba ::( bu arda ben testı 10 tane aldım hergun yaparım dıye :D

evet cnm bende 25 tl ye almıstm adet tarıhınden 1 hafta öncesıne kadar dogru sonuc verıyor demıslerdı bende sureklı negatıf cıkmıstı ve sonu degısmemıstı ınsallah senın sonuc değişir hamilesindir ben daha öncede düşük yaptıgım ıcın düşük riskim fazla oldugundan erken ogrenmek istedim ama forumlarda okudum hamıle olanlar 3 tl lık testlerle dahı 3 4 gun oncesınden sılık cızgıyı görmusler yanı olsa cıkardı sılık bıle olsa dıye dusunuyorum .yarn kan versemmı acaba ::KK43: bu arda ben testı 10 tane aldım hergun yaparım dıye :KK70:
Erken gebelik testi sabah yapilirsa dogru sonucmus dogrumu ?peki sence bu ay suan bile hastalandin diye gittim vc ye akinti (( allahim ya

evet cnm bende 25 tl ye almıstm adet tarıhınden 1 hafta öncesıne kadar dogru sonuc verıyor demıslerdı bende sureklı negatıf cıkmıstı ve sonu degısmemıstı ınsallah senın sonuc değişir hamilesindir ben daha öncede düşük yaptıgım ıcın düşük riskim fazla oldugundan erken ogrenmek istedim ama forumlarda okudum hamıle olanlar 3 tl lık testlerle dahı 3 4 gun oncesınden sılık cızgıyı görmusler yanı olsa cıkardı sılık bıle olsa dıye dusunuyorum .yarn kan versemmı acaba ::KK43: bu arda ben testı 10 tane aldım hergun yaparım dıye :KK70:
Birde atse olcme yontemi kullaniyorum atesimde dusmedi

Erken gebelik testi sabah yapilirsa dogru sonucmus dogrumu ?peki sence bu ay suan bile hastalandin diye gittim vc ye akinti (( allahim ya
evet cnm sabah ilk idrarla yapılması daha doğru sonuc verıyormus ama ben gece cok sk idrara kalkıyorm son bır haftadır bu yuzden saah idrarıyla yapmadım . evet hamileliğimede yasadım aynı adet oldugunu sanıyors adet belirtisiyle hamılelık belrıtısı aynı ve suan bendede var akıntı ve adet olmuşum hissi

evet cnm sabah ilk idrarla yapılması daha doğru sonuc verıyormus ama ben gece cok sk idrara kalkıyorm son bır haftadır bu yuzden saah idrarıyla yapmadım . evet hamileliğimede yasadım aynı adet oldugunu sanıyors adet belirtisiyle hamılelık belrıtısı aynı ve suan bendede var akıntı ve adet olmuşum hissi
Adete iki gun kalasi normalde 10 gun iceden baslamasi garip neyse bakalim pazar gunu belli olur benim adetim hic sasmaz cunku ay ay sasarsa cok mutlu olcam belirtielr bosa gecmiycek

arkadaşlar iyi günler benm de adetime tam altı gün var ama son iki üç gündür fena kasık agrılarım var normalde hep olurdu ama bu sıddette olmazdı agrıdan ayaga kalkamıyorum o derece canım yanıyo..ama gögüslerimde hiçbişey yok ne agrı ne şişlik bilmiyorum hamile olabilir miyim..çok istiyorum ama pek umut edemıyorum korkum var hep hayal kırıklıgına ugradıgım ıcın...ama bu agrılar da kafamı karıstırıyo...

Adete iki gun kalasi normalde 10 gun iceden baslamasi garip neyse bakalim pazar gunu belli olur benim adetim hic sasmaz cunku ay ay sasarsa cok mutlu olcam belirtielr bosa gecmiycek
hayırlısı canm benm de cumartesı gecesı en gec pazar gunu olmam lazım benm adwetm duzensız ama ovulasyon zmanını takıp ettıgım ıcın yumurtalam zamanına gore adet olmam gereken son gun 1 mart

arkadaşlar iyi günler benm de adetime tam altı gün var ama son iki üç gündür fena kasık agrılarım var normalde hep olurdu ama bu sıddette olmazdı agrıdan ayaga kalkamıyorum o derece canım yanıyo..ama gögüslerimde hiçbişey yok ne agrı ne şişlik bilmiyorum hamile olabilir miyim..çok istiyorum ama pek umut edemıyorum korkum var hep hayal kırıklıgına ugradıgım ıcın...ama bu agrılar da kafamı karıstırıyo...
benmde cok fazla kasık agrım vardı tum belırtılerı de yasıyorm 1 haftadır ama adete 3 gun var ıdrar tesı yaptım negatıf bılıyorm erken ama gebe olanlarda sılıkte olsa cıkıyomus cok moralım bozuldu ama sızler umarım hayal kırıklıgına ugramazsınız

benmde cok fazla kasık agrım vardı tum belırtılerı de yasıyorm 1 haftadır ama adete 3 gun var ıdrar tesı yaptım negatıf bılıyorm erken ama gebe olanlarda sılıkte olsa cıkıyomus cok moralım bozuldu ama sızler umarım hayal kırıklıgına ugramazsınız
öyle düşünme bak az önce bi konu okudum orda da aynı senın gıbı erken yapmıs bı bayan adetı ıkı gun gecıkınce yaptıgı testte hamıle oldugunu ogrenmıs senın de oyle olabılır bence...bence adet gununde de gecerse gectıkten snra da tekrarla hatta gıdıp kan ver ıdrarda cıkmayan ama kanda cıkan cok var sonucta..hem bak ne dıosun butun belırtılerı yasıyorum dıosun bence sen daha umut dolu olmalısın benm yasadıgım tek belırtı kasık agrısı ve bel agrısı onlar da devamlı degıller arada sırada giren agrılar...misal iki dk once sıddetlı agrım vardı gozumden yas geldı ama suan hiçbirşeyim yok..

Merhaba kizlar benimde adetime 4 gun var dun kanda baktirdim yani 5 gun varken deger 382 cikti goguslerde hassasiyet ve kasiklarda agri var yarin tekrar bakip cumartesi doktora gidecegim.

Merhaba kizlar benimde adetime 4 gun var dun kanda baktirdim yani 5 gun varken deger 382 cikti goguslerde hassasiyet ve kasiklarda agri var yarin tekrar bakip cumartesi doktora gidecegim.
ayyy ne guzeeelll hyırlı ugurlu olsun sımdıden cok guzel yaaa :) :) darısı basımıza...ben daha once coookk kez hayal kırıklıgına ugradıgım ıcın ne kan verebılıorum nede ıdrar testı...kasık agrımdan bel agrımdan baska da bısı yk zaten :( kasık agrım da tek taraflı degıl genel karın bolgem agrıo kasık kısımlarım cok fenaa suan da basladı ara ara oluyo ısde suan cok kotu

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum size.. adet siklüsü hesaplama varya nette oraya yazıyorum son 3 aylık adetlerimi siklüsünüz 26 gün diyo.. beklediğiniz adet 26 şubat diyo.. anlamadım benim sat 31 ocak ee böle olursa 27. gün oluyo adetim :/ bilen anlyan söylesin bana nolur ya

bu arada bir tane daha belirti var o da bacak agrılarım tabı bunun haılelıkle vs ılgısı var mı bılemedm ama bacaklarım felaket agrıyo kucukken boyle agrıdıgında annemler boyun uzuyo derlerdı :) yukarıya dogru boyle dızımden ustu fenaaaaa

heyecanla bekleyen arkadaşlar benim de adetime 5 gün kaldı..
inşallah bu ayy olurr..
benim gibi olanlar varsa bugünleri beraber paylaşalımmm..

Merhaba canım; inşallah hayırlısı olur. Rabbim öncelikle gönlünden geçeni hakkında hayırlısı eylesin. bende bekliyorum
5 gün kaldı. telefonuma yüklediğim program var duymuşsundur women log çok güzel bir program tam 12 den tutuyor :KK9:. bizde 3 aydır deniyoruz yumurtlama dönemlerime dikat ediyorum ama olmadı nasip bekliyoruz işte.

Back