- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.681
1 Mart benim de beklemedeyim hayırlısı...Aynen bir umutla bekliyorum ama kasik sancim sol tarafima yatirmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Mart benim de beklemedeyim hayırlısı...Aynen bir umutla bekliyorum ama kasik sancim sol tarafima yatirmiyor
Zaman az kaldi ama gecmiyor gibi 1 mart olmadi bir turlu bu ay bana1 Mart benim de beklemedeyim hayırlısı...
Benimde 3 mart ama pek umut yok gibi...:)kızlar benimde 3 mart
Benimde 3 mart ama pek umut yok gibi...:)
napalim saglik olsun bak eski topicleri okuyunca bir suru insanin zamn icindr bebek sahibi olduğunu goruypruz allahin hazinesi geniş rabbim sanda en kida xanda nasip eder insallahbenımde 3 mart bugunde erken hamılelık testı yaptım ama negatif
benim biraz ümidim var inş olur ozaman dünyalar benim olur,çift çizgiyi görmek nasip oluckmıbizeBenimde 3 mart ama pek umut yok gibi...:)
Sen ne bakiyosun o testlere kirmizilari gormesiysen umut vardirbenımde 3 mart bugunde erken hamılelık testı yaptım ama negatif
canım arada benimde oluyor aynı dediğin gibi arada hava değişimlerinde bende çok oluyor özellikle hava kapalıysa. romatizma falan olmaz merak etme havanın insan vücudüna etkisi gerçekten küçümsenmeyecek kadar çok. o yüzden endişelenme tabi geçmez ve tekrarlarsa doktora da gitsen olur.bu arada bir tane daha belirti var o da bacak agrılarım tabı bunun haılelıkle vs ılgısı var mı bılemedm ama bacaklarım felaket agrıyo kucukken boyle agrıdıgında annemler boyun uzuyo derlerdı :) yukarıya dogru boyle dızımden ustu fenaaaaa
İNŞALLAH OLUR BEBİŞ :)kızlar bende dünden beri ha oldum ha oldum diye wc ye gidiyorum ama şükür daha kırmzıları görmedim. bat 28 şubat ama gelmez inş. göğüslerim çok ağrıyo akıntım çok sol kasığımda ağrım oluyo ve batmalar bu ay niyeyse farklı hissediyorum.
iş yerinden birine söyledim gebelik testi alıcak bikaç saat sonra öğrenicem bakalım kendi kendimemi hallendim yoksa bebişmi var..
maaleseef canm test negatif çıktıİNŞALLAH OLUR BEBİŞ :)
Testlerbyaniltabiliyor amabgunun ne kadar gecti ?maaleseef canm test negatif çıktı