• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

kızlar bende dünden beri ha oldum ha oldum diye wc ye gidiyorum ama şükür daha kırmzıları görmedim. bat 28 şubat ama gelmez inş. göğüslerim çok ağrıyo akıntım çok sol kasığımda ağrım oluyo ve batmalar bu ay niyeyse farklı hissediyorum.
iş yerinden birine söyledim gebelik testi alıcak bikaç saat sonra öğrenicem bakalım kendi kendimemi hallendim yoksa bebişmi var..

2 gun once beta 382 di bugun 364 2 gundur cok koyu renkte damla damla kanamam var doktora gittim pazar tekrar tahlil yaptir sonucun dusmesi lazim dusmezse dis gebelik olabilir dedi :( agrin basdonmesi olursa acile gel dedi. Insallah sizler guzel haberler alirsiniz bana kismet olmadi

bu arada bir tane daha belirti var o da bacak agrılarım tabı bunun haılelıkle vs ılgısı var mı bılemedm ama bacaklarım felaket agrıyo kucukken boyle agrıdıgında annemler boyun uzuyo derlerdı :) yukarıya dogru boyle dızımden ustu fenaaaaa
canım arada benimde oluyor aynı dediğin gibi arada hava değişimlerinde bende çok oluyor özellikle hava kapalıysa. romatizma falan olmaz merak etme havanın insan vücudüna etkisi gerçekten küçümsenmeyecek kadar çok. o yüzden endişelenme tabi geçmez ve tekrarlarsa doktora da gitsen olur.

kızlar bende dünden beri ha oldum ha oldum diye wc ye gidiyorum ama şükür daha kırmzıları görmedim. bat 28 şubat ama gelmez inş. göğüslerim çok ağrıyo akıntım çok sol kasığımda ağrım oluyo ve batmalar bu ay niyeyse farklı hissediyorum.
iş yerinden birine söyledim gebelik testi alıcak bikaç saat sonra öğrenicem bakalım kendi kendimemi hallendim yoksa bebişmi var..
İNŞALLAH OLUR BEBİŞ :)

Kızlar ne olur bi bakin ben bu ay 14.gün yumurtladim ( ovulasyon testi kullandım) ve normal şartlarda adet döngüsü yumurtlamadan itibaren 14.gün şimdi benim günüm geciyomu bugün kafam karisti

test yapan arkadasim senin adet gunun 28 galiba hemen umitsizlige kapilma erken yapmissin.gunun 5.6 gun gecmeyince hemen testte cikmaz.benim sat 23 subatti gecti hala olmadim iki gun daha olmazsa test yapacagim .simdi yapmak istemiyorum erken olunca cikmiyor

Kızlar yardim edin lütfen kimse yokmu yumurtlama günüm 14 uydu yumurtadan 14 gün sonra adet olunuyosa bugunmu olmam gerek ?:KK53::KK53::KK53: kafam çok karisik

Back