• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

daha önceki düşükle sonuclanan 2 hamılelgımde tek belırtım Uykusuzluktu aksamları hep aynı saatde yatarım 23.00 , 24.00 gibi e geç, sabah da hep 7de kalkarım hafta sonu haric malum calısınca hafta ıcı hergun otomatık erken kalkarım yanı 7 saat uyku bana yıllardır yeter ama hamıle ıken işde sureklı esner dururdum şundada öyle yatsam uyurum bence en buyuk belırtı cok çişe çıkmak ve uykudur 2 defa düşük yaptım 5 ve 7 haftalık 2 sindede sadece uyku ve sık çişe cıkma oldu

aynen cnm bene sabh kalkıp ilk idrarımla tekrar baktım NEGATİF ama bildiğim kadarıyla beta hcg yaı kanda hamilelik 100 oldugunda idrarda çift cıkıyor bta hcg de adet gunu falan 100 cıkıyor yani idrarda cıkması zaten cok düşük ihtimal benmde ilk defa mdem bulanıyo ama 3 gndür aşırı yiyorm meyve falan belki ondan olabilir :)

icicek, post: 39661712, member: 558473"]
Daha önceki aylarda hep kan testi yaptiriyordum. Bu sefer cesaret edipte gidemedim hastaneye. O sıfıri gorunce dünyam basima yıkılıyor çünkü:) hemsirenin yine mi geldiniz gibi bakislarinada gicik oldugum icim gitmk istemedim.benimde istahim bu hafta 2 kat artti cok yiyorum o yüzden midem bulanmis olabilir. Bekleyip gorucez artik son 3gun :) suan yaşadığım sancilari göz önüne alirsam benim hic sansim yok gibi. Ins. Sen hamilesindir arkadasim :)

sindirella87 sindirella87 hiç sanmıyorm canm ama inşallah bu ay annem umreden geldı bol bol hurma yedm dua ettm annemde umrede cok dua etmıs olursa annemın duasıyla olur zaten cok yıpradm ben artık bu sn şansım olmazsa tüp bebge gidicez ama eşim şuan çalışmıyo borc cok tüp bebeğe para veremeyıs suan dıyo esım ama yasım 34 oldu yoksa sıkıntı yokta yas faktörü var

sindirella87 sindirella87 hastaneye bende gıtmeye utanır oldm ben ılcede yasıyorm sadece 2 tane ozel hastane var ve kan testıne gıttıgımde ve sonuc aldıgımda herkes acır gıbı bakıo cunku aynı hastnede asılamada yaptırdm olmadı aralık ayında hayırlısı benm umudum kalmaz bu aydan sonra cunku bene yumurta tembellıgı var pco dan dolayı polikistik over var bu yuzden yumurtam gelısmıyo her ay mesela aralıkta asılama yaptırdm ocak ayında hıc yumurtam olusmadı ıgnelere ragmen ben normal ılacsız yumurta gelısmıyo dunya para harcayıp tanesı 300tl den ıgnelerle gelısıyor oda her ay degıl bazı aylar ıgne dahı gelıstırmıyo o yuzden dedm son sansım dıye

benm pankreasım çalışmıyo konık pankreas hastasıyım amilazım yukselıncede mıdem bulanır şimdi korkmaya basladım belkıde amılazım yukselıyordur çok korkuyorm daha önce 25 gun yogun bakımda kaldım suandada hala doktor takıbıneım mıde bulantısı bundanda olabılır ben hep hamılelge takıldıgım ıcn öyle yruyorm ama ya amılazım yukseldıyse :KK61:

saricicek saricicek Canim oncelikle cok gecmis olsun. Su dunyadada bi ölume care yok. Güzel dusunelim ki güzel olsun.rabbim ol derse olmayacak birsey yok. Şu cumanin yüzü suyu hürmetine Allah dualarimizi kabul etsin bizi evlatlarimiza kavustursun

cnm ben kuzenıme sordm kendısı eczacı dıyorkı kanda beta hcg 100 falan ıken ıdrarda ancak cıkar dıyor kanda beta hcg de adet gunu 100 gıbı cıkarmı yanı en erken adet gunu ogrenırsın cok erken dedı
2 gunum var pazar gunu adet gunu bekliycez artik yapcak bisi yok birde kirpik bak dedi bir arkadasim topaklasmissa 4 tanesi bir arada gubi yani ona bile baktim topakli

sindirella87 sindirella87 hiç sanmıyorm canm ama inşallah bu ay annem umreden geldı bol bol hurma yedm dua ettm annemde umrede cok dua etmıs olursa annemın duasıyla olur zaten cok yıpradm ben artık bu sn şansım olmazsa tüp bebge gidicez ama eşim şuan çalışmıyo borc cok tüp bebeğe para veremeyıs suan dıyo esım ama yasım 34 oldu yoksa sıkıntı yokta yas faktörü var
Bende 34 yasindayim canm ayne yas sikintisida oluyor

Senle batimiz ayni canım yazdıklarını okudum Rabbim hayirlisiyla evladını kucağına versin inşallah bende beklemedeyim Allha çok şükür bi kızım var ama çok ara verdik seninle yaşimızda ayni Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah canim
amin cnm inşallah seninde evladını alah sana bagıslasn ve en kısa zamanda kardeş gelsin;)

Back