• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Puffff pufffff canım çok sıkkın kızlar bu ay da sanırım bişe yok öğlen çok az leke geldi kahverengi az önce baktım artmış leke az az sancımda oluyor çıldıracağım ya çok üzgünüm çokkk

Puffff pufffff canım çok sıkkın kızlar bu ay da sanırım bişe yok öğlen çok az leke geldi kahverengi az önce baktım artmış leke az az sancımda oluyor çıldıracağım ya çok üzgünüm çokkk

üzülme sakın moral çok önemli .Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah :)

kızlar merhaba adetim 30 aralık ama 7gun kala kahverengı lekeler baslıyor bır kac aydır böyle.. dun ılk defa 6 gün kala 2 3 damla kan gördüm adet oldum sandım erken olcam heralde dedım ama hemen kesıldı ve adetten once mutlaka hafıf agrı yasarım hıc agrımda yok bu kanama neyın nesı olabılır bılen var mıı korkmaya basladım?

yerleşme kanamasıdır inşallah:)

[MENTION][/MENTION]
O korku bende de var ama korkumuzun bi faydası yok. Sakinleşelim. Nasıl olacak bilmiyorum ama :/
Sen erken gebelik testi mi yapacaksın?[/QUOTE
cnm ben bugun preductor erken gebelik testi aldım"maleseff :(((

Ya ben onlarla ilgili yorumları da okudum burada.
Millet yapıyormuş negatif çıkıyormuş. Doktora gitmişler pozitif çıkmış. Yanlış gösterebiliyor onlar. Sen bakma ona.
Sen regl gününü bekle. Regl olmadan da umudumuzu kesmek yok.
Olursak da sonraki aya umut bağlıcaz.

Ya belırtım olmasa cok rhat olurdum da var ıste..gaz bugun kasıgımın içinde sinek ısırması gibi bişey oldu.akıntımda çoğaldı:5::44:

öğlen dayanamadım test yaptım daha adet günüme 2 gün varken önce bişey cıkmadı sinirlendim kendime küfür ede ede poşete peçeteye sarıp montumun cebıne koydum malum evde mısafirler var dıye cöpe atamadım aksam üstü markete gittim elime geldi çöpe atayım derken silik bir çizgi gördüm gebelık testlerinde 30 dk dan sonra cıkan sonucları dıkkate almayın diyolar ama bi umuttur diye merak ediyorum sizce durum nedir? aranızda böyle hamıle kaldıgını gören oldumu boşa umutlanıyorum belkı ama inanın bebeğini kaybeden ve hasret ceken biri için bu umut bile cok degerli. Normalde Cuma günü adet günüm sizce napayım ?

Back