- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.601
Puffff pufffff canım çok sıkkın kızlar bu ay da sanırım bişe yok öğlen çok az leke geldi kahverengi az önce baktım artmış leke az az sancımda oluyor çıldıracağım ya çok üzgünüm çokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puffff pufffff canım çok sıkkın kızlar bu ay da sanırım bişe yok öğlen çok az leke geldi kahverengi az önce baktım artmış leke az az sancımda oluyor çıldıracağım ya çok üzgünüm çokkk
O korku bende de var ama korkumuzun bi faydası yok. Sakinleşelim. Nasıl olacak bilmiyorum ama :/
Sen erken gebelik testi mi yapacaksın?[/QUOTE
cnm ben bugun preductor erken gebelik testi aldım"maleseff ((
kızlar merhaba adetim 30 aralık ama 7gun kala kahverengı lekeler baslıyor bır kac aydır böyle.. dun ılk defa 6 gün kala 2 3 damla kan gördüm adet oldum sandım erken olcam heralde dedım ama hemen kesıldı ve adetten once mutlaka hafıf agrı yasarım hıc agrımda yok bu kanama neyın nesı olabılır bılen var mıı korkmaya basladım?
[MENTION][/MENTION]O korku bende de var ama korkumuzun bi faydası yok. Sakinleşelim. Nasıl olacak bilmiyorum ama :/
Sen erken gebelik testi mi yapacaksın?[/QUOTE
cnm ben bugun preductor erken gebelik testi aldım"maleseff ((
Ya ben onlarla ilgili yorumları da okudum burada.
Millet yapıyormuş negatif çıkıyormuş. Doktora gitmişler pozitif çıkmış. Yanlış gösterebiliyor onlar. Sen bakma ona.
Sen regl gününü bekle. Regl olmadan da umudumuzu kesmek yok.
Olursak da sonraki aya umut bağlıcaz.
yerleşme kanamasıdır inşallah:)
Ya belırtım olmasa cok rhat olurdum da var ıste..gaz bugun kasıgımın içinde sinek ısırması gibi bişey oldu.akıntımda çoğaldı:44:
Ya bende de gaz var işte.
Du bakalım ya mübarek cuma günü hayırlısıyla geçsin de:)
$u 1 gün asır gibi geliyo ya ama bi daha boyle yapmayacağma kendime söz veriyorum
ne istiyorum biliyo musun bu yazıları okuyup vayyy bee diyip gülmek
üzülme sakın moral çok önemli .Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah :)
Gunumuz ayni valla :) sende 1 hafta oncesinden belirtielr oldumubat 1 mart 2015 umarım gelmez kırmızılar :)