adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi kaç aydır umutla bekliyorum.Her ay kendimi aynı psikolojiye sokmaktan yoruldum ama halime de şükür etmem gerektiğini biliyorum.çünkü okuyorum burda yıllardır evlat hasretiyle yananlar var onlara benden önce verir inşallah.umudumuzu kaybetmeyelim.benim muhtemel tarihim en geç 27 aralık.Allahım hepimize bol sabır ve umut nasip etsin

iyi sabretmişsin, 1 -2 gün geçse kesin kanda baktırırdım :)

testin geldi mi, yaptın mı merak ettim..inş müjdeli haberlerle dönersin

kızlar 1saat kadar önce kahve lekelenme oldu. hafiften kasık ağrım var. ama daha 2gün vardı. anlamadim

Normalde haftalar gün gibi geçer, niye ki bekliyoruz ya günler yıl oldu şimdi :)
Saatleri sayıyoruz ama okuduklarıma göre adeti gecikenler de var. Benim hiç gecikmez ama gününde olur. Tut ki bir gün geciksin fazla gecikmez. Ümitlenirim hemen ama ben.

kızlar 1saat kadar önce kahve lekelenme oldu. hafiften kasık ağrım var. ama daha 2gün vardı. anlamadim

Yerleşme kanaması mı ki acaba?

kızlar merhaba adetim 30 aralık ama 7gun kala kahverengı lekeler baslıyor bır kac aydır böyle.. dun ılk defa 6 gün kala 2 3 damla kan gördüm adet oldum sandım erken olcam heralde dedım ama hemen kesıldı ve adetten once mutlaka hafıf agrı yasarım hıc agrımda yok bu kanama neyın nesı olabılır bılen var mıı korkmaya basladım?

arkadasım benım korunmayı bırakalı 6 ay oldu hala beklemedeyım ozamandan berı bu kahverengı lekelenmelerım basladı adetten 1 hafta once falan oluyo doktora da gıttım hıc bır problem kıst vs..yok dedı belkı rahım kendını temızlıyodur

Saatleri sayıyoruz ama okuduklarıma göre adeti gecikenler de var. Benim hiç gecikmez ama gününde olur. Tut ki bir gün geciksin fazla gecikmez. Ümitlenirim hemen ama ben.

Yerleşme kanaması mı ki acaba?

bilmiyorum ki canım hala devam ediyor. birazda canım sıkıldı. adet olucak olmamın korkusu var.kargodan testlerimde gelmedi.

bilmiyorum ki canım hala devam ediyor. birazda canım sıkıldı. adet olucak olmamın korkusu var.kargodan testlerimde gelmedi.

O korku bende de var ama korkumuzun bi faydası yok. Sakinleşelim. Nasıl olacak bilmiyorum ama :/
Sen erken gebelik testi mi yapacaksın?

O korku bende de var ama korkumuzun bi faydası yok. Sakinleşelim. Nasıl olacak bilmiyorum ama :/
Sen erken gebelik testi mi yapacaksın?
yok canım işyerimin adresini vermiştim bugün gelmedi yarında izinliyim. cumaya kalıcak test işi heraşde. belki yarın kan tahliline giderim .sonucu aluır kurtulkurum... çokk bunladım. çevremdekiler bekle bekle diyip duruyor. can sıkıntısından ağladım yaa

haklısın benim adetin tam ortasında kanamam oldu. son 2gün kala yine bir lekelenme yaşıyorum. nedir anlamaıdm. benimde aklıma kist felan mı diyorum bilemedim.

Aynı durumdayız. Ya ben de istiyorum kan vermek ama gidemiyorum ne biliyim. Beklicem cumayı.
Sıkma canını akışına bırakmak lazım. Ben de bırakamıyorum ama:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…