• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

ahh kızlar ahh 5-4-3-2-1 derken günüm 1 gün geçti, bir heyecan bir heyecan, nasıl kaptırdım, Allah'ım eşime nasıl söyleyeceğimin planını yapıyorum, biberon alırım diye üzerine not yazarım diye planlar yapıyorum, işten erken çıkmayı düşünüyorum, senenin son ayında hamile kaldığımı düşünüyorum :14: ailelere haber vermeyi düşünüyorum, midem sabahları bulanıyor, günümde hiç geçmez, geçince kan testi yaptırdım, aaa şok 1,20 çıktı, bu seferde yükselir mi diye mucize yazılarını okuyordum ki bu sabah oldum, offf böyle beklerken geç olacağına keşke ya gününde ya erken olsa, nasıl umutlandım, her gün idrar testleri falan, benim gibi yapmayın kızlar ya çok kötü oldum, eşime süpriz yapacam derken sinirden tartıştıma çıkardım :43: neyseki düzelttik arayı, ama bu sefer kararlıyım kan testini öyle bi gün geçince yapmayacam, bir hafta falan geçsin öyle, önce idrarda görene kadar bekleyecem, boşuna umutlandım, Yarabbim sen büyüksün nasip et isteyen kullarına :14:

Son düzenleme:
ahh kızlar ahh 5-4-3-2-1 derken günüm 1 gün geçti, bir heyecan bir heyecan, nasıl kaptırdım, Allah'ım eşime nasıl söyleyeceğimin planını yapıyorum, biberon alırım diye üzerine not yazarım diye planlar yapıyorum, işten erken çıkmayı düşünüyorum, senenin son ayında hamile kaldığımı düşünüyorum :14: ailelere haber vermeyi düşünüyorum, midem sabahları bulanıyor, günümde hiç geçmez, geçince kan testi yaptırdım, aaa şok 1,20 çıktı, bu seferde yükselir mi diye mucize yazılarını okuyordum ki bu sabah oldum, offf böyle beklerken geç olacağına keşke ya gününde ya erken olsa, nasıl umutlandım, her gün idrar testleri falan, benim gibi yapmayın kızlar ya çok kötü oldum, eşime süpriz yapacam derken sinirden tartıştıma çıkardım :43: neyseki düzelttik arayı, ama bu sefer kararlıyım kan testini öyle bi gün geçince yapmayacam, bir hafta falan geçsin öyle, önce idrarda görene kadar bekleyecem, boşuna umutlandım, Yarabbim sen büyüksün nasip et isteyen kullarına :14:

Hayirlisi olsun arkadasim...benim 6 günüm gecti idrarda silik cikti kan vermeye cesaret edemiyorum ya cikmazsa:/ birazda hava sartlarindan dolayi çıkamadım.

Hayirlisi olsun arkadasim...benim 6 günüm gecti idrarda silik cikti kan vermeye cesaret edemiyorum ya cikmazsa:/ birazda hava sartlarindan dolayi çıkamadım.

canım benim inşallah vardır ki var gibi duruyor senin benim idrarda falan da bisi çıkmadı günüm bi gün geçince koştum gitim iş yerimde doktor var dayanamadım, ama bi daha idrarda görüp günümde bi hafta geçince gitcem, senin 6 gün geçmiş idrarda silik çizgi büyük ihtimalle var senin güzelim :nazar: endişe etme, hafta sonu hava düzelecekmiş gidip verirsin kan rahatlarsın tekrardan hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza canım

canım benim inşallah vardır ki var gibi duruyor senin benim idrarda falan da bisi çıkmadı günüm bi gün geçince koştum gitim iş yerimde doktor var dayanamadım, ama bi daha idrarda görüp günümde bi hafta geçince gitcem, senin 6 gün geçmiş idrarda silik çizgi büyük ihtimalle var senin güzelim :nazar: endişe etme, hafta sonu hava düzelecekmiş gidip verirsin kan rahatlarsın tekrardan hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza canım

Slm Teşekkürler arkadasim evet artik kesinlesti aninda cift cizgi cikti bu sabah rabbime sukurler olsun...umarım sizlerinde guzel haberlerinizi alirim burdan.

benimde adetim birgün geçikince seviniyorum ama ertesi gün adetim oluyo üzücü ama napalım allah vermeyince olmuyo inş hamile kalırsın bende çok istiyorum:3::3::3::3::3::3:

Kızlarrr Normaldee Pazartesi Adet Olmam Gerekirdi.. Adet oldum sanırım bugun ama cok az kan gelliyor hatta gelmiyo gibi :( moralim bozulduu :( adetmi oldum ben şimdi :(

sonn 5gün :) Allah 'ım bugün zor tuttum kendimi eczaneye gitmememk için . hoş bayan eczacı olsaydı giricektim,ama erkek eczacı görünce çekindim :)))) Allah'ın izniyle bu yılın son ayında hepimiz hamile kalırız. çokk ümitliyimmmmm

son 3 günüm var... her ay kesin bu ay vardır diyordum vücüdümu dinliyordum, en ufak bi koku,tat mide veya baş dönmesini buna yoruyordum kesin hamileyim diyordum..hele birde kasık ağrıları yok muuu aman allahım,tam bi hamilelik moduna giriyordum ki bu ay herşeyi oluruna bıraktım.sınavlar şu bu derken hiç önemsemedim. ve hiçbir belirtim yok ne baş dönmesi ne mide bulantısı :)) ayrıca kasıklarımda ağrı da yok,göğüslerimde de aynı şekilde, kim bilir belki bu ay vardır :9:
sonuçta heray aynı şeyleri yaşayıp negatif görürdüm,bu ay hiçbir belirti yaşamıyorum belki de vardır süprizzdir :9::9::9:
ama diğer aylarda yaptığım gibi yok testti,yok kandı şuydu buydu yapmayacağım..2 gün geçsin (ki eğer geçerse:40: ) öyle batıracağım hakkımızda hayırlsıı......

son 3 günüm var... her ay kesin bu ay vardır diyordum vücüdümu dinliyordum, en ufak bi koku,tat mide veya baş dönmesini buna yoruyordum kesin hamileyim diyordum..hele birde kasık ağrıları yok muuu aman allahım,tam bi hamilelik moduna giriyordum ki bu ay herşeyi oluruna bıraktım.sınavlar şu bu derken hiç önemsemedim. ve hiçbir belirtim yok ne baş dönmesi ne mide bulantısı :)) ayrıca kasıklarımda ağrı da yok,göğüslerimde de aynı şekilde, kim bilir belki bu ay vardır :9:
sonuçta heray aynı şeyleri yaşayıp negatif görürdüm,bu ay hiçbir belirti yaşamıyorum belki de vardır süprizzdir :9::9::9:
ama diğer aylarda yaptığım gibi yok testti,yok kandı şuydu buydu yapmayacağım..2 gün geçsin (ki eğer geçerse:40: ) öyle batıracağım hakkımızda hayırlsıı......

ama sen resmen beni anlatmışsın :)))) gerçekten bu ay eşim bile farketti, eskisi gbi değilsin. normale döndün diyo :)))) yılsonu hepimizeee uğurlu gelir inş

ama sen resmen beni anlatmışsın :)))) gerçekten bu ay eşim bile farketti, eskisi gbi değilsin. normale döndün diyo :)))) yılsonu hepimizeee uğurlu gelir inş

aaaammiiiiinnnnnn bacımmm inşşş.. bu veletler bi gelsin,popolarını ısırmak lazım bizi uğraştırdıkları için :9:

benimde kamuran85 gibi batım 27 aralık
yANİ SON 4 GÜNNN
:37::37::52:

YARIN İDRAR TESTİ YAPSAM CIKMA İHTİMALİ NEDİRR ??:18::18::18::18:

benimde kamuran85 gibi batım 27 aralık
yANİ SON 4 GÜNNN
:37::37::52:

YARIN İDRAR TESTİ YAPSAM CIKMA İHTİMALİ NEDİRR ??:18::18::18::18:

idrara güven olmaz, bnce kan yaptır..kanda mutlaka çıkar :) idrarı da adet günü yap ve bizi de haberdar et :8:

Kan testini yapsak kesin çıkar kaykut:)
Ama ona da izin alıp gidemem şimdi yıl sonu işler çok yoğun.
Ben yarın sabah bi idrar testi denemesi yapayım diyorum ama erken gebelik testleri varmış. Onlar adet gecikmesi olmadan sonuç veriyormuş. Birazcık pahalı ama onlardan mı alsak acep? Normal testte çıkmaz bizim, sanmıyorum.

evet kızlar merakıma yenik düştüm yaptım negatif çıktı neyse en azından biraz daha kendimi tutabilirm artık sonucta biliyorumki varsa da cıkmayabileceğini cünkü 4 gün var

[COLOR=""]kamuran85 zaten surda ne kaldıki artık almam erken gebelik testi..zaten doğru cıkmıyomus genelde.en güzeli kan ama farzetki cok düşük deger cıktı o zaman yok kimyasal gebelik falan daha büyuük hayalkırıklıgı ....bak ben bugun 4 gün kala idrar testi yaptım negatifi gördüm ama üzülmedim cnm anlatabiliyo muyum[/COLOR]

Son düzenleme:
idrara güven olmaz, bnce kan yaptır..kanda mutlaka çıkar :) idrarı da adet günü yap ve bizi de haberdar et :8:[/QUi
canım idrar testi yaptım bu sabah ama negatif :50: gerçi daha erken o yüzden cok ta üzülmedim:19: eğer öyle bişey olursa :49: burda barım barım bağırırım zaten :8::52::64::64::64::74::74::87::92::103::119::124::124::124::130::126::126:

Back