- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.581
BAT 25 ARALIK VE inşallah olmam:)
arkadaşım sende son durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAT 25 ARALIK VE inşallah olmam:)
1 gün kaldı.
İnşallah adet olmam. AMİN.
kızlar bugünde regl olmadım bat 21 aralıktı. cumaya kadar bekliycem inşallah sonra test yaparım.daha önce regl öncesi yaptığım test beni yanıltıp hayal kırıklığı yaşatmıştı bu yüzden sabrediyorum
internetten gebelik testi siparişi verdim, ama daha yeni kargoya verlmiş. yani çarşambayı bulur gelmesi :) 27aralık benimde regl günüm. üzgünüm ama bir arkadaş regl habercisi olan bir belirti söyledi. hayırlısı olur inş
şu şeyler nasıl oluyo ya...kocamla evleneli 1 sene bilmem kaç ay filan nasıl oluoo
benimde 1 gün kaldı :) yarın olması gerekiyo bakalım artık
Saatleri sayıyoruz ama okuduklarıma göre adeti gecikenler de var. Benim hiç gecikmez ama gününde olur. Tut ki bir gün geciksin fazla gecikmez. Ümitlenirim hemen ama ben.Normalde haftalar gün gibi geçer, niye ki bekliyoruz ya günler yıl oldu şimdi :)
kızlar 1saat kadar önce kahve lekelenme oldu. hafiften kasık ağrım var. ama daha 2gün vardı. anlamadim
kızlar 1saat kadar önce kahve lekelenme oldu. hafiften kasık ağrım var. ama daha 2gün vardı. anlamadim
Saatleri sayıyoruz ama okuduklarıma göre adeti gecikenler de var. Benim hiç gecikmez ama gününde olur. Tut ki bir gün geciksin fazla gecikmez. Ümitlenirim hemen ama ben.
Yerleşme kanaması mı ki acaba?
bilmiyorum ki canım hala devam ediyor. birazda canım sıkıldı. adet olucak olmamın korkusu var.kargodan testlerimde gelmedi.
yok canım işyerimin adresini vermiştim bugün gelmedi yarında izinliyim. cumaya kalıcak test işi heraşde. belki yarın kan tahliline giderim .sonucu aluır kurtulkurum... çokk bunladım. çevremdekiler bekle bekle diyip duruyor. can sıkıntısından ağladım yaaO korku bende de var ama korkumuzun bi faydası yok. Sakinleşelim. Nasıl olacak bilmiyorum ama :/
Sen erken gebelik testi mi yapacaksın?
haklısın benim adetin tam ortasında kanamam oldu. son 2gün kala yine bir lekelenme yaşıyorum. nedir anlamaıdm. benimde aklıma kist felan mı diyorum bilemedim.arkadasım benım korunmayı bırakalı 6 ay oldu hala beklemedeyım ozamandan berı bu kahverengı lekelenmelerım basladı adetten 1 hafta once falan oluyo doktora da gıttım hıc bır problem kıst vs..yok dedı belkı rahım kendını temızlıyodur
yok canım işyerimin adresini vermiştim bugün gelmedi yarında izinliyim. cumaya kalıcak test işi heraşde. belki yarın kan tahliline giderim .sonucu aluır kurtulkurum... çokk bunladım. çevremdekiler bekle bekle diyip duruyor. can sıkıntısından ağladım yaa
İnşallah hamilesindir:)
Benim günüm cuma:)
kızlar 1saat kadar önce kahve lekelenme oldu. Hafiften kasık ağrım var. Ama daha 2gün vardı. Anlamadim