- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.341
merhaba canım bişey sorcam ben şöle birşey yaşadım bu ay hamilelikten yöne şüphelerim oldu bir takım farklı şeyler yaşadım bu ay adet günüm 2 ekimdi o gün test yaptım negatif 3 ekimde yaptım negatif 4 ekimde kan testi yaptım kanda da negatif dr aradım sordum kan testinin yanlış olma veya değişme ihtimali varmı die öle bişey kesinlikle yok gebelik olsa %100 çıkardı kanda dedi ama normalde adettim hiç geçikmezdi benim düzenliydi yani dr da ptesiye kadar gelmezse tekrar yaptır bakalım dedi pozitif olma ihtimalini sordum aslında yok ama içini rahatlatırsın gibi konuştu. böle birşey yaşayan oldumu bilginiz varmı yada ben hala hastalanmadım bir haftadır hastalancak gibiyim ama gelmiyo sadece koyu sarı akıntım oluyor o kadar
merhaba canım bişey sorcam ben şöle birşey yaşadım bu ay hamilelikten yöne şüphelerim oldu bir takım farklı şeyler yaşadım bu ay adet günüm 2 ekimdi o gün test yaptım negatif 3 ekimde yaptım negatif 4 ekimde kan testi yaptım kanda da negatif dr aradım sordum kan testinin yanlış olma veya değişme ihtimali varmı die öle bişey kesinlikle yok gebelik olsa %100 çıkardı kanda dedi ama normalde adettim hiç geçikmezdi benim düzenliydi yani dr da ptesiye kadar gelmezse tekrar yaptır bakalım dedi pozitif olma ihtimalini sordum aslında yok ama içini rahatlatırsın gibi konuştu. böle birşey yaşayan oldumu bilginiz varmı yada ben hala hastalanmadım bir haftadır hastalancak gibiyim ama gelmiyo sadece koyu sarı akıntım oluyor o kadar
merhaba çok sevindim senin adına benimde beklediğim bir gebelik var ve kan testi yaptırdım sonuç pazartesi çıkıcak dayanamayıp idrar testi aldırdım eşime bu sabah yaptım. ikinci çizgiyi soluk pembe tonunda gördük..umutlandım..seninde silik çıkmış belirtilerin varmıydı?: paylaşırmısın benim 10 gündür göğüslerim şiş,sağ kasıkta kramp ve ağrılarım var ve iştahım süper açıldı yorum bekliyorum kızlarrr.
senin bu yasadigin aylar once yasamistim.. hatta hamilemiyim diye bi konu acmistim sanirim :) test yaptim 3-4 kez hepsi negatif cikti en sonunda doktora gittik kan testi icin ama kan testini yapmadan once doktor idrar testi aldi.. test yine negative cikti.. doktor bu ay ovulasyonun olmamis olabilir dedi ama yine de yuzde yuz emin olmak istiosan kan testi yapalim dedi.. biz de tamam dedik. kan testi yapti ve negative cikti.. kasiklarim surekli adet olcakmisim gibi agridi ama hastalanmadim o ay. tam 48 gun sonra hastalandim. benim durumum boyledi.. cok sukur o gunden sonra boyle gecikme yasamadim... seninkide boyle bi sey olabilir belki.
kızlar adet oluyorum sandım ama sadece bir iki damla kahverengi leke geldi o da aralıklı.hatta peçete de gördüm geldi bile denilemez.ne oluyo anlayamıyorum tamam adet oluyorum dedim ümidimi kestim ama olmadım hala 2 gün geçti.napıcam bilmiyorum bunaldım
Kizlaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmm.:)))))))))) cuma gunu kontrole gidiyorum :)
kızlar adet oluyorum sandım ama sadece bir iki damla kahverengi leke geldi o da aralıklı.hatta peçete de gördüm geldi bile denilemez.ne oluyo anlayamıyorum tamam adet oluyorum dedim ümidimi kestim ama olmadım hala 2 gün geçti.napıcam bilmiyorum bunaldım
Canımm cok sevındımm ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebişlerimizi
Canımm cok sevındımm ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebişlerimizi
cnm bence test yap benim ilk gebeligimde lekem geldi devamı gelmeyince iki gün sonra test yaptırdım ve hamileydim ama 13.haftada ikizlerimi kaybettim şimdi aspirin içiyorum kan pıhtısı varmış zaten tedaviyle hamile kalmıştım şimdi tekrar bekliyorum her ay yolunu gözlemek çok zor anlıyorum sizi hemde çok iyi haber vermeyi unutma
ben adetimden bi 7 gün falan once bakmıştım idrarda negatifti sonra bi sonraki gun cope baktım pozitfti gittm kan verdm heralde var diye negatif cıktı sonra aradan 4 gun sonra idrar testi yaptım yıne bu sefer silik cizgiyi gordum adetime 2gun vardı adet gunumde yanı dun kan verdım pozitif cıktı allaha sukur.. Boyle seyler olabiliyo ama rahat olun kızlar ben hıç belirtilerime dikkat etmedim bu ay sadece gunumu bekledim
canım hayırlı ugurlu olsun saglıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah :) ben idrar testi fotograflarımı koymuştum sen hamilesin öyle hissediyorum demiştin.adetim 3-4gün gecikti damla damla kahve akıntı geliyor açık kahve.geç döllenme olabilir diye düşünüyorum bir iki gün sonra bende kav testi yaptırıcam tekrar haberlerini vericem brdan inşallah :)
ay inş canım haberlerini bekliyorum benım oyle kahverengi fln olmadı ama idrarımın rengi çok koyulaştı ve akıntım cok fazlaydı
benim pek akıntım yok normal de akıntım olur ama şu anda aksine kuruluk var :) birde kasıkalrıma agrılar giriyo tamam oldum diyorum yine bişey yok :) haber vericem tabii vermemmmiii eger hamileysem aramızda pek zaman yok birlikte dogum beklicez belkide :))
aynen oyle.. :) benım kasıkalrım hala cok agrıyo. Gece yuzustu yatamıyorum.
benim pek akıntım yok normal de akıntım olur ama şu anda aksine kuruluk var :) birde kasıkalrıma agrılar giriyo tamam oldum diyorum yine bişey yok :) haber vericem tabii vermemmmiii eger hamileysem aramızda pek zaman yok birlikte dogum beklicez belkide :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?