adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

slm kızlar benimde bata 4 gün kaldı verimli günleri kaçırdım umudum yok kırmızı kart sinyali verdi zaten sanırım yolda:18::18:

tekrar test yaptım fakat bu sefer silik ikinci çizgi çıkmadı.neden anlayamadım aynı testi yaptım üstelik...

arkadaşlar yine saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı ama 2 gün öncekinden daha net bu sefer :) ilk resim beyaz zeminde olan 2 gün önceki digeri bugünki testim aynı markadan yaptım özellikle :) şimdi başka bi marka denicem

Son 5 Gün . Elimde 3 test var. birini yarın diğerini 6 sında diğerini 8 inde yapıcam

Kızlar eczaneye 4 tane diyince suratını görmeniz lazımdı

Bayadır bekliyoruz normaldir dedim

hadi hayırlısı ..ben de merak ettim şimdi...

2-76 çıktı arkadaşlar sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş napalım bi dahakine inşallah :)

2-76 çıktı arkadaşlar sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş napalım bi dahakine inşallah :)

demek silik çıkınca bile kesin değilmiş.. hayırlısı inşallah. allah herkesin gönlüne göre versin. benimde adetime 5 gün kaldı.. çok da umutlanmak istemiyorum ama ne yalan söylim zaman geçmiyo sanki.. :26: şimdiden 2 tane gebelik testi aldım bile

hahaha ay ne alemiz Stokk yapıyoruz. ben 4 aldım . Gebe çıkarsak hepsini yapıp dalga geçeriz

tekrar test yaptım fakat bu sefer silik ikinci çizgi çıkmadı.neden anlayamadım aynı testi yaptım üstelik...

bendede ilkinde çıkmıştı ikinci testte 2 saat sonra çıkmıştı ama sen kan testi yaptırdın galiba sonuç negatifmi stres yapma sakın bidaki aya kısmetse canım

Son düzenleme:
bendede ilkinde çıkmıştı ikinci testte 2 saat sonra çıkmıştı ama sen kan testi yaptırdın galiba sonuç negatifmi stres yapma sakın bidaki aya kısmetse canım

bugün yaaptıgım testte iknci çizgi yine silik çıktı hatta 2 gün öncekinden daha belirgin sonra farklı bi markada denedim kan vermeye gittim kan sonucum 2.64 fakat farklı markada yaptıgım testte de ikinci çizgi çıktı ne oluyor anlamıyorum

canım sen adet olmadın galiba bence bi kaç gun bekle sonra tekrar kan ver benımde oyle olmuştu dedim ya kan verdem negatifti sonra bi kac gun sonra idrarda baktım pozitif silikti 2,çizgi kan verdm oda pozitif cıktı sen en iyisi gununu bekle bat ne zmana?

bugün regl günüm beklemedeyim olcam gibi.hayırlısı napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…