adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

arkadaşlar benimde bugün regl günümdü olmadım bu gecede olmazsa yarın inşllh kan tahlili yaptıracağım.bu ay devamlı burdaki hamilelk belrtilerini okudum bendeki belirtilerde benzio.bakalım psikolojkmi değilmi yarın belli olacak inşallah müjdeli haberler veririm sizlere:18ff inşallah yaa

Kızlar test yaptım bugunde 2.silik cıktı sanırım oglen gidip kan vercem :) dunden beri sakin olmaya calışıyorum daha once cok hayal kırıklığına ugradım cunklu ama bu sefer inş oldu gibi ya

canım sen naptın kan testi verdin mi ?

4ekim adet günüm...ama olsaydı çıkardı herhalde diye düşünüyorum en azından silik bir çizgi olaydı yaaa

öyle düşünme benimde 4 ekim.ben dün yaptım bikaç saat sonta çok silik bi çizgi çıktı yok denecek kadar az.adet döngüsü 30-32 gün olanların yaptıgı idrar teslerinde çıkmıyormuş bi topikte okudum.ben 33. Gün adet oluyorum mesela.bazılarının adetten5-10 gün sonra çıkıyomuş 2. çizgisi.ben yine de ümitlenmiyorum adette olabilirim ama bir saattir çok acayip başım dönüyo.sabah yataktan zor kalktım bi halsizdimki anlatamam

İnşallah dediğin gibi olur canım,umarım hamilesindir,takip ediyorum seni,hepimiz için hayırlısı olsun,güzel haberlerimi bekliyorum...

aza28 tebrk ederim seni.senin adına sevindim.benim belirtler pskolojkmiş demekki .kan tahlili yaptrdım maalesef sonuç negatif.hepimiz hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…