- Konu Sahibi elanaz_efe
-
heyecanla bekleyen arkadaşlar benim de adetime 5 gün kaldı..
inşallah bu ayy olurr..
benim gibi olanlar varsa bugünleri beraber paylaşalımmm..
benim adet günüm bugün ve şu saate kadar ne gelen var ne giden test yapmaya korkuyorummm yarında gelmezse öle yapacağımmm
Cnm inş. hamilesindir ben zor dayanıyorum tahlil yapmamak için ama benim adetime daha var
şuan bazzı belirtilerde var aslında ama ümitlenmek istemiyorum kasık ağrısı yani sağ kasığıma bııçak saplanır gibi ağrı saplanıyo göğüsler taş gibi ve uyuyorum devamlı
Hayırlısıyla inş. gebesindir benimde kasık ağrım çok var ama ben soğan kürü içiyorum ondan olmalı cnm daha önce adetinde sarkmalar olurmuydu
adetimde sarkma oluyodu ama hiç bu tarz ağrım olmuyodu adetlerim ağrısız oluyordu bilmiyorum ya ümitlenmek istemiyorumm benim ablamda kullandı soğan kürü incir kürü hiçbirinden fayda görmedi sonra beline bardak çektirtip sardırttı ondan sonra hemen hamile kaldı şimdi 12 haftalık hamiş
Ümitsiz olma cnm sen bence yarın tahlil yaptır bu dùşüncelerden kurtul inş.ablan sağlıkla bebeğini kucağına alır sen ne zamandan beri çocul istiyosun
ne zaman senin bat kaç gün sonra?:44::44:
yeni evliyim 3 aylık ve biranönce olsun istiyorum çünkü hemen olmuyor biliyorumm
Cnm pazartesi günü
inş seninde bebeğin seninledir
pazartesiii gell gell gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?