- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.281
tesekkür erderim arkadslar cok mutlu bi haber bu ya insan inanamıyo.. cok farklı bi duygu beta 31,78 cıktı doktor 2tane vitamın verdi cuma tekrar gıtcem..herkesden aynı tepkiyi alıyor kendine dikkat et bi yere uzanma agır kaldırma :) allahım isteyen herkese nasip etsin ama kızlar o gelecek zamanı biliyo..
az önce bi test daha yaptım geçende yaptıgım testin aynısından.beklemedeyim bakalım bu nekadar süre sonra silk çizgi göstercek ya da bakalım göstercek mi :) kendimde bi şişlik hissediyorum bikaç gündür ve sabahları halsiz oluyorum çok.adet olabilir galiba bakalım.yarın herşey anlaşılır arkadaşar.haber ericem hepizine
az önce bi test daha yaptım geçende yaptıgım testin aynısından.beklemedeyim bakalım bu nekadar süre sonra silk çizgi göstercek ya da bakalım göstercek mi :) kendimde bi şişlik hissediyorum bikaç gündür ve sabahları halsiz oluyorum çok.adet olabilir galiba bakalım.yarın herşey anlaşılır arkadaşar.haber ericem hepizine
hadi hayırlısı:)
ben kırmızıları ayın 1 inde gördüm. ay sonuna kaldı umudum.
umudumuzu yitirmicez canım Allah tan ümit kesilmez.eger bende yarın kırmızıları görürsem üzülmicem inşallah.yavrularımız bekliyor ana rahmine düşüp dünyaya gelcekleri günü...
İNŞALLAH canım benim.
senin silik çıktıysa büyük ihtimalle vardır bebişin
yine de insan emin olmak ister tabi.
kesin haberini buraya da verirsin biz de seviniriz
silik çıktı ama 4 saat sonra falan emin olamıyorum o yüzden.bide atmadım ben onu bugün baktım mesela çok daha az görünüyo.fotografı yüklemiştim buraya ordakinden daha az görünüyo artıkb elli belirsiz
böyle durumlarda naapıyoruz?????????
dooooooooru kan testine koşuyoruz:)
sonucu da buraya söylüyoruz
eger bu testtede bikaç saat sonra silik çizgi çıkarsa yarın kan testi vermeyi düşünüyorum sabah :) tabiiki bildiricem herşeyi canım merak etme.bu arada 2 gün önce yaptıgım testin görselini yüklim de bak :) Eki Görüntüle 821310
bana pembelik var gibi geldi butestte:)
Sabah test yaptım tek çizgi((
canım sakın stres yapma üzme kendini reglin bitince soğan kürü yap ve ovulasyonunu takip et ben öyle yaptım geçen ay
soğan kürü nasıl yapılıyo?
soğanı kaynatıp suyunu mu iiçiyoruz.
adetimin son günü başladım hergün bir soğanı 4 e bölüp klorsuz suda kaynatıp ılınınca içtim yumurtalıkların hızlı ve sağlıklı çalışmasını sağlıyor geçen ay ovulasyon testi yaptım ve yumurtlamadığımı fark ettim soğan kürünü uygalıdığım ay yumurtladığımı hissettim hemn bi ovulasyon testi daha yaptım. çift çizgiyi gördüm zaten o günde hamile kaldım.
hımmm, belli bir saati var mı gün içinde farketmez mi?
bi de soğan normalde benim mideme dokunuyo, denemek isterim ama inş. dokunmaz.
hayır saati falan yok kuzum ne zaman aklına gelirse ılıyınca iç dokunmaz hem tadıda kötü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?