- 29 Haziran 2013
- 188
- 7
- 96
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.221
anladım arkadaşım. benim 7 eylül. bat 3-5 ekim.
bakalım beklios daha
şimdilik adet belirtileri var. akıntı olurmuş bende yokhayırlısıııı
pınar test yaptınmı ? ben yaptım :) dayanamayıp ve sonuç olumlu inşallah allah tamamına erdirir darısı başına
canımm merhaba. haberine çokk sevindimm. allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin. hastaneye gidincede gelişmeleri yaz. nasıl belirtilerin var mı. ben test yapmadım daha. bat 2 ekim ama hiç belirtim yok gibi
Günaydın benimde 3 ekim hayırlısı olur inşallah ilk defa bu ay test vs. yapmadım pekte umudum yok adet belirtileri gibi belirtiler var bende olası hamişlik belirtilerininde piskolojik olduğunu düşünüyorum yinede dua ediyorum.
canım bugün dr gittim kan testi yaptırdık günü daha gelmedi ama sonuç pozitif :) ultrasonla baktı ama daha keseyi göremedi kısmetse 10 gün sonra tekrar gideceğim.belirtilerim var 1 haftadır aşırı derecede kasık ağrısı ara ara hafif bulantı bacak ve bel ağrısı şefaf sıvı akıntı göğüslerde hassasiyet var kuzum allah isteyen herkese nasip etsin.
Sen yapmışsın test sanırım takvim koyduğuna göre :)) Hayırlısıyla kucağına almak da nasip olsun inşallah. Ben de yarın sabah yapacağım inşallah ben de yarın akşama takvim eklerim.
Arkadaşlar Merhaba. Bütün isteyenlerin sağlıkla anne olmasını dilerim. Benim de adet günüm 4 ekim. Ama merak ediyorum. Pek belirti de yok. En azından bir sivilce çıkardı. Yok. Sizce gün gecmeden idrar ya da kan testi ile doğru sonuç alır mıyım?
canım bugün dr gittim kan testi yaptırdık günü daha gelmedi ama sonuç pozitif :) ultrasonla baktı ama daha keseyi göremedi kısmetse 10 gün sonra tekrar gideceğim.belirtilerim var 1 haftadır aşırı derecede kasık ağrısı ara ara hafif bulantı bacak ve bel ağrısı şefaf sıvı akıntı göğüslerde hassasiyet var kuzum allah isteyen herkese nasip etsin.
amin hayatımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde bat yarın. ama regl olacağımı hissediyorum bakalımmm
Kızlar test yaptım bugunde 2.silik cıktı sanırım oglen gidip kan vercem :) dunden beri sakin olmaya calışıyorum daha once cok hayal kırıklığına ugradım cunklu ama bu sefer inş oldu gibi ya
olmuşş canım olmuşşş :d silikte olsa çıktıysa vardır... Gözün aydın allah sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin
Kızlar test yaptım bugunde 2.silik cıktı sanırım oglen gidip kan vercem :) dunden beri sakin olmaya calışıyorum daha once cok hayal kırıklığına ugradım cunklu ama bu sefer inş oldu gibi ya
hayırlı olsun canım çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?