adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Ya kızlar birşey sorucam.Gunlerdir aşırı kasik,bel ağrım var bacaklarıma vuruyor bazen.Dun aksam bacaklarım okadar cok agrıdıki.Aradada adet olacakmış gibide ağrıyor.Sizdede böyle seyler varmı.Gebelik belirtisi olabilirmi? Adet olacağım zaman bile bu kadar ağrım olmuyor anlayamadım bende yani.:18:

Ya kızlar birşey sorucam.Gunlerdir aşırı kasik,bel ağrım var bacaklarıma vuruyor bazen.Dun aksam bacaklarım okadar cok agrıdıki.Aradada adet olacakmış gibide ağrıyor.Sizdede böyle seyler varmı.Gebelik belirtisi olabilirmi? Adet olacağım zaman bile bu kadar ağrım olmuyor anlayamadım bende yani.:18:

Canım BAT'ın ne zaman, eğer adetin yaklaşıyorsa onun ağrısı olabilir, psikolojik de olabilir dikkat et

eğer ovulasyon günündeysen de bu tür ağrılar olabilir

Canım BAT'ın ne zaman, eğer adetin yaklaşıyorsa onun ağrısı olabilir, psikolojik de olabilir dikkat et

eğer ovulasyon günündeysen de bu tür ağrılar olabilir

Adetime az kaldı fakat ben bu ay aşılama yaptırdım adet tarihinden önce aşılamadan 14 gün sonra kan testi yapılıyor.bende Perşembe gunu kan testi yaptırıcam.

Adetime az kaldı fakat ben bu ay aşılama yaptırdım adet tarihinden önce aşılamadan 14 gün sonra kan testi yapılıyor.bende Perşembe gunu kan testi yaptırıcam.

ayyy hadi inşallahh

bu arada nerde kladı iku çok merak ettim

mrb canım.benımde 8 gun var.aynı şikayetler bendede 2 gundur var.ayrıca göğüslerde de ağrı var.bu kadar erken baslamazdı regl sıkıntılarım..kaç gun var senın bata?

kızlar selam..benimde yarın bat günümm ama olmadı bu seferde galiba :( bugün test yaptım ve negatif çıktı :(

Müjdeeeee beta-hcg 282.6 cıktı 5 haftalık hamileyim çok şükür:))

canıııııııımm çok çok sevindim, 2 saattir dua ediyorum sana, hadi bakalım allah sağlıkla kucağına da almayı nasib etsin, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hamilelerin duası kabul olur sen de bizlere dua et olur mu sevgiler :16::16::16::16:

Ayyy okadar iyi anliyorumki suanki heyecanını ama Merak etme canim Allah'ın izniyle pozitif çıkıcak.

Ayy canım çok sağol heycanımı paylaştığın için değerim 282.6 cıktı 5 haftalıkmış ama ben pimpirikli şimdiden kese merakına düştüm ya kimyasalsa fln diye cok korkuyorum bide herkesi aradık saf gibi:))bişey olmaz dimiii

Ayy canım çok sağol heycanımı paylaştığın için değerim 282.6 cıktı 5 haftalıkmış ama ben pimpirikli şimdiden kese merakına düştüm ya kimyasalsa fln diye cok korkuyorum bide herkesi aradık saf gibi:))bişey olmaz dimiii

tatlım allahın izniyle hiç bişe olmaz inşallah ama sen yine de çok duyurma 3 aylık olana kadar

canıııııııımm çok çok sevindim, 2 saattir dua ediyorum sana, hadi bakalım allah sağlıkla kucağına da almayı nasib etsin, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hamilelerin duası kabul olur sen de bizlere dua et olur mu sevgiler :16::16::16::16:

İnan canım bigün bende buraya bu şeklide yazcağımı hayal edip ağlıyodum gördükçe 1.5 yıl bekledim çok şükür geldi darısı size onun acısını bilirim tabiki dua etcem zaten bu gece dua etmeyi planlıyorum bol bol sizide katıcam hiç merak etmeyin ve olcak ümidinizi kesmeyn bak benm oldu saka gibi sizinde olcak Allahın izniyle:)

mrb canım.benımde 8 gun var.aynı şikayetler bendede 2 gundur var.ayrıca göğüslerde de ağrı var.bu kadar erken baslamazdı regl sıkıntılarım..kaç gun var senın bata?

Merhaba cnm.Benim bat ayın 10u ama 8 inde yani perşembe günü kan testi yaptırmam söylendi.Bakalım hayırlısıyla pozitif olur sonuc ins.Ağrılar faln olunca benimse moralim bozuluyor adetmi olucam diye.Normalde 1hafta önceden faln hafif hafif yoklar beni bazı aylarda ama bukadar şiddetli ve bu sekilde olmuyo.Jelde kullanıyorum belki oda yapıyor olabilir ama iste insan ümitlenmek istiyor.

Buarada adet sancısı bende de oldu hiç takmayın..

Back