• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

kızlar ben 1,5 aylık evliyim..normalde adet döngüm 28 günde birdi. ancak bu ay 28. inci günde ve ondan sonraki 3 günde kahverengi lekelenmeler oldu. dün kanama başladı hem de epey.. ben regl olduğumu düşünüyorum ama eşim ben internetten okudum bunlar gebelik belirtileri diyor. aklıma soktu ne düşünüyorsunuz? (bu arada çok sık tuvalete çıkıyorum ve göğüslerde hassasiyet var.)

Günaydın canım test yaptım sabah ve her zamanki gibi tek çizgi :((( ara sıra olan kasık ağrım da gecti testi yaptıktan sonra. Demek psikolojikmis :)
Soğan kuru akıntı yapıyormuş bazı kadınlarda . Bende yapmıştım ama akıntım olmamıştı
Bazı gebelerde Sarı akıntı olurmus
canım üzülme hemen, tamam psikolojik olma ihtimali zaten her zaman var ama daha 5 gün var testte çıkmamış da olabilir..:44:

ben soğan kürünü 3 gün yapmıştım adetin 5. günü başladım 8. gününe kadar yani.. 3 gün bu kadar akıntı nasıl yapıyo anlamadım demek ki benim bünyeme yaramadı..:5: gebe olduğumu ve ondan olduğunu da zannetmiyorum atlantacım çünkü kadınsal hislerim değilim diyor:(

canım üzülme hemen, tamam psikolojik olma ihtimali zaten her zaman var ama daha 5 gün var testte çıkmamış da olabilir..:44:

ben soğan kürünü 3 gün yapmıştım adetin 5. günü başladım 8. gününe kadar yani.. 3 gün bu kadar akıntı nasıl yapıyo anlamadım demek ki benim bünyeme yaramadı..:5: gebe olduğumu ve ondan olduğunu da zannetmiyorum atlantacım çünkü kadınsal hislerim değilim diyor:(

Canım aynı kadınlık hislerim bana da gebe olmadığımı söylüyor :(
4 ay daha bekliycem , olmazsa tedaviye başlıcam artık
Myomun varsa daha dikkatli ol canım böyle kürler yaramayabilir

Canım aynı kadınlık hislerim bana da gebe olmadığımı söylüyor :(
4 ay daha bekliycem , olmazsa tedaviye başlıcam artık
Myomun varsa daha dikkatli ol canım böyle kürler yaramayabilir

haklısın canım allahtan 3 güncük yapmıştım bi daha böyle bi işe kalkışmıycam.. yalnız bu ay çok incir de yedim:S
neden 4 ay? bence hemen gidebilirsin dr a.. ben de pzt gidicem sanırım:)

slm herkeze ben gecen ay 12 sinde adet gördüm. normalde adetim cok düzensiz o yüzden yumurtlama günümü kolay kolay bilemiyoruz ama gecen ay doktora gitti adetimin 3. günü clomen kullanmaya basladim. yumurtlamam normalde gecen ayin 23 de olmasi gerekiyordu ama bir hafta gec oldu simdi ne zaman adet görürüm veya hamilemiyim suan bilemiyorum. bu belirsizlik beni simdiden deli ediyor.allahim bi evlat daha nasip eder insallah. tabii tüm isteyenlere nasip etsin insallah.

haklısın canım allahtan 3 güncük yapmıştım bi daha böyle bi işe kalkışmıycam.. yalnız bu ay çok incir de yedim:S
neden 4 ay? bence hemen gidebilirsin dr a.. ben de pzt gidicem sanırım:)

Tedavi demek bir ton hormon almak , canımın yanması demek.. Hem korkuyorum hem de vücuduma bı 4 ay daha müddet tanımak istiyorum :) Zaten daha önce ultrason ve hormonlarıma bakılmıştı çok şükür her şey normal dendi.

Slm kızlar banada bu ay aşılama yapıldı.Sonucu öğrenmek icin son 4 günüm.Banada dua edin.Eger olmazsa tüp bebeğe gecicez:(

$IMG-20121104-00420.jpg Kızlar adete 2 gün var ama dayanamayıp az önce test yaptım bu cıktı cok heycanlıyım silikte olsa 18 aydr ilk kez 2. çizgiyi gördüm lütfen bana yardım edin 2. testi yapimmi hemn kan tahlili fln yada off cok korkuyrm bişey olur diyee..

Eki Görüntüle 545165 Kızlar adete 2 gün var ama dayanamayıp az önce test yaptım bu cıktı cok heycanlıyım silikte olsa 18 aydr ilk kez 2. çizgiyi gördüm lütfen bana yardım edin 2. testi yapimmi hemn kan tahlili fln yada off cok korkuyrm bişey olur diyee..

hayırlı olsun kabak gibi pozitif var orda, ben snin yerinde olsam sabahı bile beklemeden şuan acile gider test yaptırırdım

Eki Görüntüle 545165 Kızlar adete 2 gün var ama dayanamayıp az önce test yaptım bu cıktı cok heycanlıyım silikte olsa 18 aydr ilk kez 2. çizgiyi gördüm lütfen bana yardım edin 2. testi yapimmi hemn kan tahlili fln yada off cok korkuyrm bişey olur diyee..

Hadi hayırlı olsun.Hamilesiiiiiin:))))) yarın randevu alıp doktora gidebilirsin.Darısı bizlerin basına ins.

hayırlı olsun kabak gibi pozitif var orda, ben snin yerinde olsam sabahı bile beklemeden şuan acile gider test yaptırırdım

Sanırım bende öyle yapcam uyuyamam çünkü:))) ama biyandan korkuyorum yanılma payı var mıdır bu gibi durumlarda..

Hadi hayırlı olsun.Hamilesiiiiiin:))))) yarın randevu alıp doktora gidebilirsin.Darısı bizlerin basına ins.

Amiiiiiiiiiiiiiiinnnn..Çok teşekkür edrim:))))))))))) 1.5 yıl sonra geldi ama inşallh bi problem olmaz yada umarım test doğrudr hala rüya gibi eşim bile güvenmiyo pek inanmıyo teste okadar alışmısızki tek çizgilere garanti olsun diye kan testi yaptrmalıyım sanırım..

Kızlar gittim geldim hast. cok yakın yaklaşık bi 40 dk sonra sonuç elimde ölcem heycandan,sol kolumun içine etti yalnz adam kan cıkmadı evirdi cevirdi iğneyi snra bozuk kan dedi sağ koluma geçti neyse sonuş pozitif cıksında varsın acısın:)ayy ağlıyamıyorumda

Kızlar gittim geldim hast. cok yakın yaklaşık bi 40 dk sonra sonuç elimde ölcem heycandan,sol kolumun içine etti yalnz adam kan cıkmadı evirdi cevirdi iğneyi snra bozuk kan dedi sağ koluma geçti neyse sonuş pozitif cıksında varsın acısın:)ayy ağlıyamıyorumda

Ayyy okadar iyi anliyorumki suanki heyecanını ama Merak etme canim Allah'ın izniyle pozitif çıkıcak.

Back