- Konu Sahibi elanaz_efe
adetime 4 gün war..bgn resmen karnım ağrıdı adet olcam sandım yoksa hamilemiyim diede heyecandan ölüyorumm ne zormuşş beklemek:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetime 4 gün war..bgn resmen karnım ağrıdı adet olcam sandım yoksa hamilemiyim diede heyecandan ölüyorumm ne zormuşş beklemek:)
kan testim 27,91 çıktım sizce nasıl doktor 10 gün sonra geldedi varyada yok diyemem dedim.adetime 3-4 gün var sizce bebek varmı
tşk edrim cnm inş vardır. geç döllenme nasıl oluyor bu ay ovulasyon testi kullandım 23-24. gün koyu çıktı o günler döllenme olmuştur degilmi
Kızlar hepinize dua ettim az çok temiz kalpli olduğumu düşünrm duam kabul olmştr umarm hem bana malum oldu rüyamda belirti fln bencede boş Allah ol der ve olur hiç takmayın kafanıza hoş ben böyle diyorum ama sizin içinzde ne fırtınalar kopuyo onu da biliyorum ama önce can sağlığı huzur ama dimi,bende suraya yazdım ya sizde yazarsınz inanıyorum hem sanrm ayağımı sürüdüm bi ark daha var sanrm test sonucu beleyen sırayla gelcek bebişler:)Buarada tek tek yazamadım kusura bakmayın dünden beri beynm döndü çok sitede de problem var zaten öpüyorum hepinizi drdan sonra hemen topiğe yazcam gelişmeleri..
hayırlı olsun ikuu :))) benm de adetine 2 gün kaldı allahım beklemek ne kadar zor yaaaa.. son 2 gün... bel ağrısı dışında birşey yokk...
Benimde 8inde olmam gerekiyor 1 hafta once adet olacakmisim gibi oldu midem gurul gurul bide sisti ama suan tik yok agri gidiyor geliyor bugun test yaptim amanegatif zaten cikolata kisti var dr hamile kalman mucize diyor tup bebek diyor.
canım çokk çokk çokk sevindimm Allahım sag salim kucagına almayıda nasip etsinn halay çekeyim dur
Hahah ya cok tatlısın canım benm asıl yarın keseyi grrsem değerimde yükselrse ben cekcem halayııı derinsuuu napıyoruz hemmen progestana başlıyoruzz tamam dinle bacını
canımm o senin tatlılıgınn
bizim diger topicte adettirrrr hamişlere halay çekilir kızzzz
ya sorma.ben onu 2 ay fln kullanmıştım üst üste ama devam etmedim o sıralar...yok yaaww beni progestanda paklamıyo cnm yaa kullandım yani...
son 1 gün kaldı yarın adet günüm.. :) dün akşam belime sanki 30 kilo ağırlık oturdu yaaa ben öyle bel ağrısı görmedim hayatımda acayipti :44:
Hamilelik çok büyük bir mucize zaten herkes için , ayrıca dr una gıcık oldum nasıl umut kırıyo ya şaka gibi hiç öyle düşünüp sende moral bozma canım 62 yasındaki kadın hamile kalmışsa ki tıbben mümkün değil deniliyo dimi ama olmaz diye bişey yoook Allah istesin yeterki bol bol dua et hem benmde karnım gurl guruldu bak belki hamişsindr:)