adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

adetime 4 gün war..bgn resmen karnım ağrıdı adet olcam sandım yoksa hamilemiyim diede heyecandan ölüyorumm ne zormuşş beklemek:)

adetime 4 gün war..bgn resmen karnım ağrıdı adet olcam sandım yoksa hamilemiyim diede heyecandan ölüyorumm ne zormuşş beklemek:)

Benimde 8inde olmam gerekiyor 1 hafta once adet olacakmisim gibi oldu midem gurul gurul bide sisti ama suan tik yok agri gidiyor geliyor bugun test yaptim amanegatif zaten cikolata kisti var dr hamile kalman mucize diyor tup bebek diyor.

5 gün var. Hiç belirtim yok. Regl zamanlarımıda hep tarihten takip ederim,regl öncesi de belirtim olmaz. Heyecanla bekliyorum :) Bi gün hamile kalırsam böyle belirtisiz falan kalıcam kesin...

kan testim 27,91 çıktım sizce nasıl doktor 10 gün sonra geldedi varyada yok diyemem dedim.adetime 3-4 gün var sizce bebek varmı

İns vardır bebisin cnm.Muhtemelen geç döllenme olmuştur.10 Gun beklemek cok zor anlayabiliyorum seni.Bence kan testini hangi gün yaptırdıysan 1gün ara verip ertesi gün tekrar yaptır.Değerin en az ikiye katlanmış olması gerekiyor.Ozaman daha iyi anlayabilirsin.

tşk edrim cnm inş vardır. geç döllenme nasıl oluyor bu ay ovulasyon testi kullandım 23-24. gün koyu çıktı o günler döllenme olmuştur degilmi

tşk edrim cnm inş vardır. geç döllenme nasıl oluyor bu ay ovulasyon testi kullandım 23-24. gün koyu çıktı o günler döllenme olmuştur degilmi

Ovulasyon testinde 23 24 çıktıysa o günlerdede döllenmis olabilir.Gec döllenmede yumurta adete yakın çatladıysa ve döllendiyse ona deniyor bildigim kadarıyla canm.

Kızlar hepinize dua ettim az çok temiz kalpli olduğumu düşünrm duam kabul olmştr umarm hem bana malum oldu rüyamda belirti fln bencede boş Allah ol der ve olur hiç takmayın kafanıza hoş ben böyle diyorum ama sizin içinzde ne fırtınalar kopuyo onu da biliyorum ama önce can sağlığı huzur ama dimi,bende suraya yazdım ya sizde yazarsınz inanıyorum hem sanrm ayağımı sürüdüm bi ark daha var sanrm test sonucu beleyen sırayla gelcek bebişler:)Buarada tek tek yazamadım kusura bakmayın dünden beri beynm döndü çok sitede de problem var zaten öpüyorum hepinizi drdan sonra hemen topiğe yazcam gelişmeleri..

canım çokk çokk çokk sevindimm Allahım sag salim kucagına almayıda nasip etsinn halay çekeyim dur :64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun ikuu :))) benm de adetine 2 gün kaldı allahım beklemek ne kadar zor yaaaa.. son 2 gün... bel ağrısı dışında birşey yokk...

Ayyyyyyyyyyy sağol canım benim buarada ikuu olayına bayıldım genelde böyle hitap ederler zaten:))bence yap bi test sende benm gibi aman çıkmazsa 2 gün sonra yine yaparsın umarım hamişsindir:))bel ağrım benmde var ve hala adet olcakmışım gibi hamile olduğumu unutuyrm gün içinde cok komik yaa hala alışamadım:D

Benimde 8inde olmam gerekiyor 1 hafta once adet olacakmisim gibi oldu midem gurul gurul bide sisti ama suan tik yok agri gidiyor geliyor bugun test yaptim amanegatif zaten cikolata kisti var dr hamile kalman mucize diyor tup bebek diyor.

Hamilelik çok büyük bir mucize zaten herkes için , ayrıca dr una gıcık oldum nasıl umut kırıyo ya şaka gibi hiç öyle düşünüp sende moral bozma canım 62 yasındaki kadın hamile kalmışsa ki tıbben mümkün değil deniliyo dimi ama olmaz diye bişey yoook Allah istesin yeterki bol bol dua et hem benmde karnım gurl guruldu bak belki hamişsindr:)

canım çokk çokk çokk sevindimm Allahım sag salim kucagına almayıda nasip etsinn halay çekeyim dur :64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Hahah ya cok tatlısın canım benm asıl yarın keseyi grrsem değerimde yükselrse ben cekcem halayııı:D derinsuuu napıyoruz hemmen progestana başlıyoruzz tamam dinle bacını:D

Hahah ya cok tatlısın canım benm asıl yarın keseyi grrsem değerimde yükselrse ben cekcem halayııı:D derinsuuu napıyoruz hemmen progestana başlıyoruzz tamam dinle bacını:D

canımm o senin tatlılıgınn:16:
bizim diger topicte adettirrrr hamişlere halay çekilir kızzzz :64:

ya sorma.ben onu 2 ay fln kullanmıştım üst üste ama devam etmedim o sıralar...yok yaaww beni progestanda paklamıyo cnm yaa kullandım yani...:1:

9unda olması gerekiyor. 3 gün kaldı. ama beklemek gerçekten zor...

canımm o senin tatlılıgınn:16:
bizim diger topicte adettirrrr hamişlere halay çekilir kızzzz :64:

ya sorma.ben onu 2 ay fln kullanmıştım üst üste ama devam etmedim o sıralar...yok yaaww beni progestanda paklamıyo cnm yaa kullandım yani...:1:

Drdan gelim beraber cekelim:D Canım dr değiştir önce bi su adetini düzenlesin sonrasında Alllhın izniyle kolayca gebe kalırsın ben inanıyorumm dua etcem bol bol çok iyi anlıyorum çünküü çokkk..

yarın adet olmam lazım son 1 gün... :) dün akşam belime sanki 30 kilo ağırlık oturdu öyle bir bel ağrısı görmedim ben yaaa acayiptii

yarın adet olmam lazım son 1 gün... :) dün akşam belime sanki 30 kilo ağırlık oturdu öyle bir bel ağrısı görmedim ben yaaa acayiptii

son 1 gün kaldı yarın adet günüm.. :) dün akşam belime sanki 30 kilo ağırlık oturdu yaaa ben öyle bel ağrısı görmedim hayatımda acayipti :44:

son 1 gün kaldı yarın adet günüm.. :) dün akşam belime sanki 30 kilo ağırlık oturdu yaaa ben öyle bel ağrısı görmedim hayatımda acayipti :44:

Canm bende aynı sey var.İstirahat edince Cok az oluyo ama biraz ayakta kalıyım kasığım belim cok ağrıyo ve bacaklarımada vuruyo.Son 2gün benimde artk heyecandan geceleri bile uyuyamıyorum.

Hamilelik çok büyük bir mucize zaten herkes için , ayrıca dr una gıcık oldum nasıl umut kırıyo ya şaka gibi hiç öyle düşünüp sende moral bozma canım 62 yasındaki kadın hamile kalmışsa ki tıbben mümkün değil deniliyo dimi ama olmaz diye bişey yoook Allah istesin yeterki bol bol dua et hem benmde karnım gurl guruldu bak belki hamişsindr:)

Dogru soyluyorsun canim,Allah isterse hic birsey mani olamaz,bizde sabir olmadigi icin boyle dayanamiyoruz iste,dua ediyorum surekli,Rabbim tum isteyenleri bebek sahibi yapsin ins,suphesiz ki anne olmak dunyanin en guzel duygusu olsa gerek,Yuce Rabbim bizleri bu duygudan mahrum birakmasin insallahhhhhh....

Back