• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

merhaba kızlarr bende aranıza yenı katılıyorum adetime 3 gün var ama benım umudum pek yok..bu ay klomen kullandım ılk kez ama yine olmamış gibi bı hıs var içimde...

merhaba kızlar benimde adetime 7 gün var bu 3. deneyişimiz ama yarın dokturuma gidicem enfeksiyon var sanırım kötü kokulu akıntım var bakalım ne cıkacak

Bende pazrtesiyi bekliyorum:( sol kasık ve bacak ağrım var ğöğsümdeki hassasiyet de çoğalıp azalıyor ama korkuyorum:(

arkadaşlar merhaba bende4 yıılık evliyim. 2,5 yıldır bebek bekliyorum..çok şükür problememiz çıkmadı ama olmadı hala..benimde 4 gün falan kaldı pazartesi bekliyorumm..dün akşam test yaptım negatif çıktı..benim bu ayda yattı gibi :(

10 Kasım benim bat. Ama dün ovulasyon testi yaptım ve o kadar silik çıktı ki:( halbuki hamile olsaydım daha koyu çıkardı di mi kızlar??

benimkide bugün ama gelen giden yok henüz ve akıntı devam ediyor yoksaaaaa :52:

5 günüm war ama hiçbir belirtim yok..zaten kendimi dinleyip belirti uydurmak istemiyorum arada azıcık karnım ağrıo kramp o mu bilmiyorum bide dün başımdöndü yer kaydı sanki açlıktandır dedim yemek yedim okadarr sizde ne war ne yok ben bu aydan çok umutluydum

canım test yapsanaaaa:emir_bebek::9:
hadi bakalım hayırlıs inşallahh:49:

ya yapmak çok istiyorum ama kendimi zor tutuyorum :9: evde testte yok zaten eczanelerde kapanmıştır artık alamamda :26: beklemek istiyorum zaten her ay kaç lira gidiyo teste bıktım artık :52::52: ama olmazsam yarın özel polikiniğe gidip kana baktırıcam en garantisi
ayyy İnşaallah bende artık :49: bu simgeyi kullanırım :34:

ya yapmak çok istiyorum ama kendimi zor tutuyorum :9: evde testte yok zaten eczanelerde kapanmıştır artık alamamda :26: beklemek istiyorum zaten her ay kaç lira gidiyo teste bıktım artık :52::52: ama olmazsam yarın özel polikiniğe gidip kana baktırıcam en garantisi
ayyy İnşaallah bende artık :49: bu simgeyi kullanırım :34:

İnsallah canım yaa:49::40:
Bence hemen kan testi yapma, idrar testin pozitif olursa kan vermeye git. Çünkü kan sonucu negatif çıkınca insan daha çok üzülüyor . Ama ben senin güzel haberler vereceğini düşünüyorum. Bende yarın test yapicam ama daha 5 gün kalmış olacak yarın bat a :1:

Bence hemen kan testi yapma, idrar testin pozitif olursa kan vermeye git. Çünkü kan sonucu negatif çıkınca insan daha çok üzülüyor . Ama ben senin güzel haberler vereceğini düşünüyorum. Bende yarın test yapicam ama daha 5 gün kalmış olacak yarın bat a :1:

ayyy canım yaa ağzından bal damlıyo inşaAllah ben veririm bebiş haberlerini ardımdanda senin bebiş haberini alırım :16:
içimde çok farklı bi heyecan var inşaAllah boşa çıkmaz :8:

Mrb kızlar,18. ayım deneme sürecinde progestan hapında 2. ayım ve adete 2 gün var geçmiyor zaman dayanamıyorum hiçbir sorun yokken hemde:(( ara ara ağrım oluyo ama normlde 1-2 gün kala göğüslerimn şişliği inerdi bu ay inmedi umutlansam mı poff:( ayrıca 2 gün önce rüya gördüm gebelik testi pozitifti sanrm bilinçaltım bana oyun oynuyo:(

5 günüm war ama hiçbir belirtim yok..zaten kendimi dinleyip belirti uydurmak istemiyorum arada azıcık karnım ağrıo kramp o mu bilmiyorum bide dün başımdöndü yer kaydı sanki açlıktandır dedim yemek yedim okadarr sizde ne war ne yok ben bu aydan çok umutluydum

ben de kendimi dinledigim icin sacma sapan belirtiler uretiyorum:-) benim de bat a 4 gun kaldi pek bi belirti yok hafif agrilar disinda..

kızlar günaydın...:16:
bugün itibarıyla benim de 5 günüm kaldı.. bu benim 5. deneme ayım. bu ay soğan kürüne başladım 3 gün yaptıktan sonra korktum kürü bıraktım çünkü benim 1 cm lik yıllardır ne büyüyen nede kaybolan bir miyomum var...büyümesinden korktum çünkü kasıklarım müthiş ağrımıştı.. şimdi de 2 gündür sarı gibi akıntım var endişeleniyorum iltihap falan olmasından korkuyorum:( bunun dışında akşamdan beri göğüslerimde şişme ve ağrı başladı kasık ağrım yok sayılır ara sıra sızı gibi ince ağrılar dışında.. bakalım hayırlısı artık...:44:

canım test yaptın mı hadi hayırlı haberlerle gel inşallah... ama sonuç ne olursa olsun sakın üzülme ve haber ver merakta bırakma bizi:52:

Son düzenleme:
canım test yaptın mı hadi hayırlı haberlerle gel inşallah... ama sonuç ne olursa olsun sakın üzülme ve haber ver merakta bırakma bizi:52:

Günaydın canım test yaptım sabah ve her zamanki gibi tek çizgi :((( ara sıra olan kasık ağrım da gecti testi yaptıktan sonra. Demek psikolojikmis :)
Soğan kuru akıntı yapıyormuş bazı kadınlarda . Bende yapmıştım ama akıntım olmamıştı
Bazı gebelerde Sarı akıntı olurmus

Back