- Konu Sahibi elanaz_efe
kizlar ben gecen ay 2 gun gecikmeli adet oldum ayin 5 inde simdi batim 3 ekimdir diye tahmin ediyorum test yaptim negatif ne dersiniz erken miydi ?
ahh ahh ilacım olsa başıma süreceğim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben gecen ay 2 gun gecikmeli adet oldum ayin 5 inde simdi batim 3 ekimdir diye tahmin ediyorum test yaptim negatif ne dersiniz erken miydi ?
bnmde 6 gün kaldı çok sabırsızım Inş olur isteyen herkeze nasip olur inş
benimkide bugün ama gelen giden yok henüz ve akıntı devam ediyor yoksaaaaa
canım test yapsanaaaa
hadi bakalım hayırlıs inşallahh
ya yapmak çok istiyorum ama kendimi zor tutuyorum evde testte yok zaten eczanelerde kapanmıştır artık alamamda :26: beklemek istiyorum zaten her ay kaç lira gidiyo teste bıktım artık ama olmazsam yarın özel polikiniğe gidip kana baktırıcam en garantisi
ayyy İnşaallah bende artık bu simgeyi kullanırım
İnsallah canım yaa
Bence hemen kan testi yapma, idrar testin pozitif olursa kan vermeye git. Çünkü kan sonucu negatif çıkınca insan daha çok üzülüyor . Ama ben senin güzel haberler vereceğini düşünüyorum. Bende yarın test yapicam ama daha 5 gün kalmış olacak yarın bat a
5 günüm war ama hiçbir belirtim yok..zaten kendimi dinleyip belirti uydurmak istemiyorum arada azıcık karnım ağrıo kramp o mu bilmiyorum bide dün başımdöndü yer kaydı sanki açlıktandır dedim yemek yedim okadarr sizde ne war ne yok ben bu aydan çok umutluydum
canım test yaptın mı hadi hayırlı haberlerle gel inşallah... ama sonuç ne olursa olsun sakın üzülme ve haber ver merakta bırakma biziİnsallah canım yaa
Bence hemen kan testi yapma, idrar testin pozitif olursa kan vermeye git. Çünkü kan sonucu negatif çıkınca insan daha çok üzülüyor . Ama ben senin güzel haberler vereceğini düşünüyorum. Bende yarın test yapicam ama daha 5 gün kalmış olacak yarın bat a
canım test yaptın mı hadi hayırlı haberlerle gel inşallah... ama sonuç ne olursa olsun sakın üzülme ve haber ver merakta bırakma bizi