• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

heyecanla bekleyen arkadaşlar benim de adetime 5 gün kaldı..
inşallah bu ayy olurr..
benim gibi olanlar varsa bugünleri beraber paylaşalımmm..

merhaba ben 16 ay aradan sonra hamileyim şuan kan tahlili yaptım bhcg değerim 720 çıktı darısı başınıza rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatır inşallah

bat'ıma 2 gün var dayanamadın test yaptım koskocaman bir tek çizgi :'( Allahım sen bana yardım et acaba belki çıkmamış olabilirmi çünkü bu ay çok umutluydum kızlar nolur bana umut verin :'(

mrb arkadaşlar bende 18 aydır bekliyorum :(:(:(: yumurtlama problemim var klomen tedavisi görüyorum ilk ayım yuurtlama oldu ve çatlamada ayın 3 de adet olmam gerekiyor yani tam emin değilim çünkü daha önceleri yumurtlama olmadığı için düzenli değil di 28 gün olarak hesaplıyorum şuanda ama sol bacağım aprıyor her adetimde ağrıdı gene ağrıyor ne bir bel ağrısı ne uyku hiç bir belirti yok adetimde belirti vermez zaten bacak ağrım dışında :(:(:(: inş olmaz da hamile olurum :(:(:(:(: benim gibi bacak ağrısı çeken var mı

mrb arkadaşlar bende 18 aydır bekliyorum :(:(:(: yumurtlama problemim var klomen tedavisi görüyorum ilk ayım yuurtlama oldu ve çatlamada ayın 3 de adet olmam gerekiyor yani tam emin değilim çünkü daha önceleri yumurtlama olmadığı için düzenli değil di 28 gün olarak hesaplıyorum şuanda ama sol bacağım aprıyor her adetimde ağrıdı gene ağrıyor ne bir bel ağrısı ne uyku hiç bir belirti yok adetimde belirti vermez zaten bacak ağrım dışında :(:(:(: inş olmaz da hamile olurum :(:(:(:(: benim gibi bacak ağrısı çeken var mı

benimde 18 ay oldu. klomene başlayamadım henüz. benim bata 7 gün var daha. belim falann ağrıyor :( psikolojik belirtiler ama

kizlar ben gecen ay 2 gun gecikmeli adet oldum ayin 5 inde simdi batim 3 ekimdir diye tahmin ediyorum test yaptim negatif ne dersiniz erken miydi ?

Back