- Konu Sahibi elanaz_efe
-
amaan gittim yaptırdım ben sabah.
nebiliym bazılarında 4-5 gün kala çıkmış kanda.annemin de çıkmış bana hamileyken.
ama sonuç negatif
gecikmeyi bekleyeyim yine de demi, umudu kesmeyim hemen..
aaa neden gecikti acaba ??
hemen neden geciktiğine bak canım sonra sorun olmasın. kısmet değilmiş napacaksın(
canım keşke adetine bir gün kala yaptırsaydın en azından . neyse üzülme aklında kalacağına yaptırdın boşver. gecikme olunca yaparsın sende.
Bendede hic belirti yok sadece sol kasigim ağrıyor.
gebelik testi aldım ama çıkmaz şimdiden dimi kızlar. zaten hiç bi belirti de yokkkkkkkkkk
annne oluyorummmmm kızlarrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmInanamıyorum şu anda... Biliyorsunuz yarın adet olmam gerekiyor bu sabah 6 da uyandım dayanamadım yaptım idrar testini ve silik pozitif çizgisini gördüm inanamadım eşimi uyandırıp doktora gittim. Beta hcg değerim 33,90 çıktı okadar yeni bir gebelik ki şuanda dr pozitif hamilesin iki gün sonra gel keseye bakalım dedi. . Allahıma binlerce kez şükürler olsun rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın hepiniz için dualarım emin olabilirsiniz...
varsa çıkabilirde
benimki 10 gün önce çıkmıştı
canım yazdıklarını gördüm çok sevindim diğer ay merakla bekliyorduk ikimizde ama olmamıştı veee sen bu ay hamişssin çok sevindim gözün aydın sağlıklı sıkhhatli kucağına alırsın inşallah bebişinin muhtmel doğum tarihide benim doğum günümle aynıymış:)))))
34-Özgem, seni merka etiğim için girdim.Maşallah hamişmişsin.sevindim adına ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... ben erken kırmızı kart yedim hatırlarsan...haftasonu eşimin yanındaydım.bu sabaha kadar idrar yanmasıyla uyandım 1 saat uyamamdım belki de...enfeksiyo muur acaba? belirti olsa çok erken ..yine de bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?