How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Anlıyorum canım maalesef bende öyleyim ama sabır etmemiz lazım öyle değil mi? sabır acıdır ama meyvesi tatlı olur böylece daha da çok sevinicez.. Herşeyin hayırlısı her kötü olayda bile bir hayır varmış öyle düşün umudunu kaybetme hemen :34:

evet canım çok haklısın umudu kaybetmek yok. Herşeyin hayırlısı. Hamile kalıp bizde yada bebişimizde sağlık sorunu olması daha kötü. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı sihhatli birşekilde alalım kucağımıza aminnnnn :)

vallahi delircem arkadaşlar.
birisi bana yazsın bir kaç gündür kendimde değilim.
adet olacakmışım gibi hissediyorum.
göğüslerim her ay olduğu gibi çok ağrıyor. uçları sızlıyor.
ama ben adet sancısı çekmem normalde.
tek adet habercim hassas göğüslerimdir.
ama bu ay her gün ara ara ağrıyan batıklar yaşadığım kasıklarım var.
ayrıca dün veya bugün adet olmam lazımdı. olmadım henüz ve adet olacakmışım gibi akıntı geliyor benden.
az önce su kıvamında geldi. belim ağrıyor , huzursuzum , içimde bir hareket var.
off nedir bunlar arkadaşlar birileri yorum yapmalı delircem yoksa.

ayrıca dün veya bugün adet olmam lazımdı. olmadım henüz ve adet olacakmışım gibi akıntı geliyor benden.
az önce su kıvamında geldi. belim ağrıyor , huzursuzum , içimde bir hareket var.

test yapsaydın keşke . günün geçtiyse varsa birşeyler kanda kesin çıkar canım yaptır bence

test yapsaydın keşke . günün geçtiyse varsa birşeyler kanda kesin çıkar canım yaptır bence

canım idrar testi mi diyorsun?
of delircem ben ya.
korkuyorum işte onu yaptırmaktan.
bir de bu gelen akıntılar beni korkutuyor ya hamile değilsem adet olacağımın habercisi ise bu gelenler diye korkumdan yapamıyorum testi. yaa çıkmazsa birşey diye korkuyorum. hamileliğin ilk zamanları bu akıntı oluyor mu acaba. tıpkı adet belirtilsi gibi.

canım idrar testi mi diyorsun?
of delircem ben ya.
korkuyorum işte onu yaptırmaktan.
bir de bu gelen akıntılar beni korkutuyor ya hamile değilsem adet olacağımın habercisi ise bu gelenler diye korkumdan yapamıyorum testi. yaa çıkmazsa birşey diye korkuyorum. hamileliğin ilk zamanları bu akıntı oluyor mu acaba. tıpkı adet belirtilsi gibi.

test yap bende sonucu da yaz bize inşallah çift çizgiyi görürsün =)

Bence Bugünde bekle yarın bir hamilelik testi yap daha sonra da idrar testi yaptırırsın bence daha iyi olur.. İçini ferah tut inşallah vardır bebiş :34:

evet canım çok haklısın umudu kaybetmek yok. Herşeyin hayırlısı. Hamile kalıp bizde yada bebişimizde sağlık sorunu olması daha kötü. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı sihhatli birşekilde alalım kucağımıza aminnnnn :)

Bu ay önce ben sonra sen hamiş olacak içime doğdu bak müjdeli haberle vericez inşallah :34: :32:

ayyy benim yarın... ve çok akıntım oldu... sarı yapışık yapışık anlamadım yani :53:

kızlar 2-3 gün kaldı adetime akıntım sarı ve koyu sarı olmaya basladı tozdan nem kapar olduk ama napayım merak ediyorum hamile kalmaya yakın akıntı oluyomu ? önceki belirtilerimide yazmıstım kasıgıma igne gibi batmalar bel agrısı bi güncük bacak agrısı ve sabahları uyandıgımda midem bulanmıyor ama bi hoş oluyorum sanki bayılcak gibi. kendimide sevind,rmek istemiyorum ama ne bileyim yaa hayırlısı olsun

görüştüm görüştüm hatta işyerınden hemen hastaneye gıttım tekrar kan verdım degerım 112,01 çıktı doktor pazartesı gel kesene bakalım degerın iyi yukselmıs dedıı:)

canım bak gördünmü :))) çokkk sevindimmm demek haftaya keseyi göreceksin acaba ben ne zman görücem yarın öğrenirim bende herhalde :)

Son düzenleme:
dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde olmadım yani adet olucakmış hissi de yok hiç bir belirtimde yok ne yapayım ben yaa??? Normalde adetime 1 2 gün kala göğüslerimde bir ağrı dokunamazdım bile şişerdi çok hassaslaşırdı ama şimdi hiç birşey yokkasıklarımda da ağrı yok anlamadım gitti yaa?? Sadece belimde ara ara bir ağrı oluyor ama bu 2 haftadır vardı aksine bel ağrılarımda azaldı ...? Hamile olabilir miyim ki???:(

dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde olmadım yani adet olucakmış hissi de yok hiç bir belirtimde yok ne yapayım ben yaa??? Normalde adetime 1 2 gün kala göğüslerimde bir ağrı dokunamazdım bile şişerdi çok hassaslaşırdı ama şimdi hiç birşey yokkasıklarımda da ağrı yok anlamadım gitti yaa?? Sadece belimde ara ara bir ağrı oluyor ama bu 2 haftadır vardı aksine bel ağrılarımda azaldı ...? Hamile olabilir miyim ki???:(

ne duruyosun cnm gebelik test alıp baksana benm daha 2-3 günüm var test alıp denememek için kendimi zor tutuyorum belki hava değişimindende adt olmama durumu olsada bence test yapmakta fayda var hayırlısı olsu n

ne duruyosun cnm gebelik test alıp baksana benm daha 2-3 günüm var test alıp denememek için kendimi zor tutuyorum belki hava değişimindende adt olmama durumu olsada bence test yapmakta fayda var hayırlısı olsu n

aslında düşündüm ama eşim dedi ki bir kaç gün daha sabredelim sonra hüsrana uğramak istemiyor :( nasıl sabredicem bilemiyorum??

kızlar benımde 10 gün var yaa vakit geçmiyor ben iki kere yaptım test sabırsızlıkdan tabiki negatif çıktı ama gögüslerim çok şişti normalde de adet olcağm zamanda şişiyordu şimdide aynı ama sanki içimde bi his var oldu gibi dua edelim birbirimize

Back