• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

canım allah razı olsunnn kova burcu oluyor sanırım değil mi :)) Sağlıklı olsun başka hiçbirşey düşünmüyorum allahın izniyle inşallaah sende muradına erersin bekliyorum haberlerini :))[/COL

yokk canım oğlak oluyor:)))hayırlısyla doğar inşallah yaa benim başıma birsürü olay geldi 1 ayda...nisanda hsg çektrdm tüpler tıkalı ve genişleme var dediler mayısta tekrar çektirmelisind ediler neyse bende doktordan memnun olmadığm için çoruma gttim orda çektrdm veee ne olsun tüpler açık genişleme falanda yokkk ayyy inanırmısın 1 aydrı hergün ağladım napcam diye boştan yere yani... dün itibariylede çalışmalara başladık:17::17::17::17::17::17: çorumdaki doktor alttan ultrasyonla baktı 3 tane yumurtan gelişmiş ama biri daha büyük bunu değerlendirin dedi bakalım kısmet:))

canım benim çok sağol çok teşekkür ediyorum . inşalalha sende bebeğine kavuşursun üzülme lütfn .. yanma olmuyor ki bebeğim biraz zaman geçsin bakalım hala yanma olursa dr gidersin mutlaka ihmal etme. ben hamilelik belirtilerinden hiç birini yaşamadım sadece sol yumurtamda ağrı oldu onun dışında bak 5 haftalık şu an ne bi mide bulantısı ne sık idrara çıkma baş dönmesi akıntı hiç birşey yok. herkese göre değişiyormuş demekki sabırlı ol allahım en kısa zamanda yüzünü güdürsün bana da yaz :)

amin canım..evet değişebiliyor...ya üşüttüm bn sanırım ondan oldu...bundan sonra daha dikaktli olcağım inşallh.güzel hamilelik geçirmen dileğiyle...:16:

yokk canım oğlak oluyor:)))hayırlısyla doğar inşallah yaa benim başıma birsürü olay geldi 1 ayda...nisanda hsg çektrdm tüpler tıkalı ve genişleme var dediler mayısta tekrar çektirmelisind ediler neyse bende doktordan memnun olmadığm için çoruma gttim orda çektrdm veee ne olsun tüpler açık genişleme falanda yokkk ayyy inanırmısın 1 aydrı hergün ağladım napcam diye boştan yere yani... dün itibariylede çalışmalara başladık:17::17::17::17::17::17: çorumdaki doktor alttan ultrasyonla baktı 3 tane yumurtan gelişmiş ama biri daha büyük bunu değerlendirin dedi bakalım kısmet:))
[/QUOTE]

Ah canım ya bak görüyormusun boşuna üzmüş dr seni. ne kadar yanlış bir şey ya hangi dra inanacağını şaşırıyor insan neyseki son durum iyi :))) çok sevindim.. bol bol çalışın tembellikkk yoook :)))

10 gün önce mi çıkmıştı :O maşşallah sana :) , benim adetime 4 gün var. yaptırsam mı acaba kan testi?
eşim dur diyor ama ben meraktan çatlayacağım...
yap yaaa..
geç döllenme değilse varsa çıkarrr:27::27::27:

sabah gebelik testi yaptım ama negatif çıktı malesf... tek çizgi görmekten sıkıldım ben ya

aynen ya..
benimde 31 mayıs bat..
son 3 gün..
ama sıfır belirti ve sürekli tek çizgi:33::33::33:

kızlar sıze sorayım baska sayfalarda cevap gelmedı henuz
son adetım 26.ondan oncekı 30. ondan oıncekı 28. gun oılmus sımdı 27 gundeyım sızce kac gun daha bekleyeyım adet gunu ıcın?

en yüksek olanını baz al:34::34:
yani 30.günü bekle:21:

merhaba kızlar
bu ay eşimle deneme yaptık ve bat tarihim 31 mayıs bekliyorum.26 mayıs ve bugün idrar testi yaptım.İlki çook silikti bugün yaptığım ise daha belirgindi.kafam karıştı.BAT tarihim geçmeden kan yaptırmak istemiyorum. okadar çok şey okudum ki forumda.Hamilelik sürecinin bu kadar karışık olabilceğini hiç düşünmemiştim.ayrıca iki gündür ara ara kahverengi bir akıntı geliyor.Normalde battan1 gün önce kahverengi akıntı gelirdi.ve hemen ertesi gün kırmızılar gelirdi.ve şu anda kasıklarım inanılmaz ağrıyor.normalde hiç ağrımazdı.biraz korkmaya başladım.sizce normal mi bu durum.

merhaba kızlar
bu ay eşimle deneme yaptık ve bat tarihim 31 mayıs bekliyorum.26 mayıs ve bugün idrar testi yaptım.İlki çook silikti bugün yaptığım ise daha belirgindi.kafam karıştı.BAT tarihim geçmeden kan yaptırmak istemiyorum. okadar çok şey okudum ki forumda.Hamilelik sürecinin bu kadar karışık olabilceğini hiç düşünmemiştim.ayrıca iki gündür ara ara kahverengi bir akıntı geliyor.Normalde battan1 gün önce kahverengi akıntı gelirdi.ve hemen ertesi gün kırmızılar gelirdi.ve şu anda kasıklarım inanılmaz ağrıyor.normalde hiç ağrımazdı.biraz korkmaya başladım.sizce normal mi bu durum.

o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir canım..
adete yakın gelirmiş zati..
testte 2.silik çıkmışsa hamilesin inşallah..
hemen kana git bence:52::52::52::52:
bu arada kaçıncı denemendi..

o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir canım..
adete yakın gelirmiş zati..
testte 2.silik çıkmışsa hamilesin inşallah..
hemen kana git bence:52::52::52::52:
bu arada kaçıncı denemendi..

Bu ay ilk kez denedik. Mayıs 30 da tekrar idrar testi yaptıracağım.birkaç gündür fazlaca yol yürüyorum.acaba o nedenle akıntım gelmiş olabilir mi? Sanki he an regl olacakmışım gibi hissediyorum.Ama hafif baş dönmeme ve aşırı yorgunluğumda var.3 aydır vücudumu hazırlamaya çalışıyorum.Kendimi o kadar hazırladım ki olmazsa ikimizde çok üzülürüz.ben 33 eşim 40 yaşında o yüzden ilk deneme bile bizim için çok önemli. korkuyoruz bir sorun olacak diye. benden çok daha genç arkadaşlarım bile uğraşıyorlar.umarım bebişlerimize kavuşuruz hepimiz.

yarında olmazsam ne güzel olurrr yaaaaa. sabah gebelik testi yaptım tek çizgi yine. bebişim gelsinde varsın 3 gün sonra göstersin kendini gelsinde. çift çizgide değil hayalet gibi yok gibi bir çizgiye de razıyım allahım hayırlısını versin yine de.

bu arada bende durumlar hiç iyi değil karnım ve belim ağrımaya başladı yüzümde de sivilce çıktı. akıntı da yok kuruluk başladı.

gelmiyo benim eşşek sıpası galiba.' bekle bir ay daha işin ne 'diyo bana.

Bu ay ilk kez denedik. Mayıs 30 da tekrar idrar testi yaptıracağım.birkaç gündür fazlaca yol yürüyorum.acaba o nedenle akıntım gelmiş olabilir mi? Sanki he an regl olacakmışım gibi hissediyorum.Ama hafif baş dönmeme ve aşırı yorgunluğumda var.3 aydır vücudumu hazırlamaya çalışıyorum.Kendimi o kadar hazırladım ki olmazsa ikimizde çok üzülürüz.ben 33 eşim 40 yaşında o yüzden ilk deneme bile bizim için çok önemli. korkuyoruz bir sorun olacak diye. benden çok daha genç arkadaşlarım bile uğraşıyorlar.umarım bebişlerimize kavuşuruz hepimiz.

canım seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama bence hamilesin... aynı senin yaşadıkların oldu bende çünkü.. adet olacakmışım gibi ağrım oldu testte çıkan silik çizgi bende de çıktı . adetimden önce ... o yüzden kan testi yaptır düşşünme..

ben tırt çıktım :( regl oldum :( bir dahaki sefere artık :( ama gerçekten insan çok ümitleniyor :(

kızlar ben hala kırmızı kart görmedim ama fena halde gribim şuanda. gebelik testi yapmadım yarın da olmazsam bi yapayım diyorum...

canım allah razı olsunnn kova burcu oluyor sanırım değil mi :)) Sağlıklı olsun başka hiçbirşey düşünmüyorum allahın izniyle inşallaah sende muradına erersin bekliyorum haberlerini :))[/COL

Birşey sorma istiyorum tüplerin tıkalı olup olmadığını alttan ultrasonşa baktıklarında anlayabiliyorlar mı? yoksa başka bir test mi yaptırmak lazım?

daha once yazmıstım son uc aylık adet aralıklarım 28-30-26 gundu bugun bu ay ıcın 30. gunum bakalım bu gun olacakmıyım?
benım kızımda hamıle oldugumda hep karnım agrımıstı bı hafta ama bu seferde agrıyor ve ben oyuzd3n umıtlenemıyorum
bu ay hamıs cıkanlar sızın adet belırtılerınız nasıldı? karın agrısı akıntı olayları???

benim eşimde morfoloji sorunu var.morfoloji hareketsizlikten de önemliymiş heralde.geçen salı günü yumurtlama günümdü o günden 3 gün önce ve o gün çalışma yaptık ondan sonra yaklaşık 4-5 gün çok bel ağrısı kasıklarımda ara ara batma ve göğüs
lerimde önceki aylarda olmadığı kadar hassaslık hissettim hiçbir ay bu kadar olmamıştı şimdi bata 4 gün var ve göğüs dolgunluğu dışında bel ağrım geçti hala ara ara batma hissi hissediyorumdün doktora gittim yumurtam çatlamış ama çatlamış yumurta neden batma hissi yapar?akıntım yok o yüzden hiçde ümitli değilim hamile olan arkadaşlar daha iyi bilir sizde olmuşmuydu.adetime 3-4 gün var test yapsam çıkar mı?günler saatler geçmek bilmiyo inş herkesin dileği kabul olur

kızlarrrrr. benim dün olmam gerekirdi ama olmadım ve sabah gebelik testi yaptım negatifti 3 dk sonra attım çöpe ve az önce çöpü değiştirirken bi baktım hayalet bi çizgi vardı

napim ben şimdi sizce hamilemiyim?

hiç bir değişiklikte yok aslında

kızlarrrrr. benim dün olmam gerekirdi ama olmadım ve sabah gebelik testi yaptım negatifti 3 dk sonra attım çöpe ve az önce çöpü değiştirirken bi baktım hayalet bi çizgi vardı

napim ben şimdi sizce hamilemiyim?

hiç bir değişiklikte yok aslında

merhaba canım bence testi yenile hamiş olabılırsın yada kesın sonucu öğrenmek için kan testi yaptır. Normalde adetın gunu gunune duzenlı ise hamile olma ihtimalin yuksek hadi hayırlısı:1:

Back