• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

cevaplarınız için teşekkürler kızlar ben yarına kadar olmazsam tekrar yapayım o halde.

ben yumurtlama tarihinden sonra 14 gün sayıyorum adet tarihimi şimdiye kadr olmam lazımdı ama ben 1-2 gün daha bekliyeyim bakalım belki yanlış hesaplamışımdır.

cevaplarınız için teşekkürler kızlar ben yarına kadar olmazsam tekrar yapayım o halde.

ben yumurtlama tarihinden sonra 14 gün sayıyorum adet tarihimi şimdiye kadr olmam lazımdı ama ben 1-2 gün daha bekliyeyim bakalım belki yanlış hesaplamışımdır.

adetinde gecikme oluyormuydu daha önce ?

adetinde gecikme oluyormuydu daha önce ?

yani yumurtlama tarihim geç olunca haliyle adetim de gecikiyor ovulasyon testi kullandığım için biliyordum yumurtlamadan tam 14 gün sonra oluyordum. ama bu ay kullanmadım ovu testi. yumurtlama akıntısını baz alarak bi hesap yapmıştım. dün olmam gerekiyordu ama bu günde olabilirim diye düşünüyordum olmayınca ümitlendim.

Kizlar merhaba
Kan testimi Sabah vermistim, aradilar ve mail attilar. Bugun adet gunum ve sonucum 301 cikmis, cok mutluyum AMA bir o okadar da korkuyorum, umarim sizlerdende guzel haberler alirim.herkes yavrusuna kavusur insallah ;)))

Son düzenleme:
canım seni ümitlendirmek için söylemiyorum ama bence hamilesin... aynı senin yaşadıkların oldu bende çünkü.. adet olacakmışım gibi ağrım oldu testte çıkan silik çizgi bende de çıktı . adetimden önce ... o yüzden kan testi yaptır düşşünme..

Su an gozyaslarimi tutamiyorum.bugun bat di. ve bu sabah yaptirdigim Kan testi sonucum 301 cikmis. Umarim saglikli bir sekilde buyur ve gelisir guzel yavrum.

benimde 4 gün kaldı batıma.inşllah gelmezde...ovul testi kullandım yumurtlama gününü değerlendirdik.şimdi göğsümde sanki ezilmiş gibi değişik bir ağrı var ama adetten öncede hep ağrır.bikaç gündür su gibi akıntı var ama yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf akıntı mı belirti sayılıyor anlamadım.birde son 3-4 gündür ateşim yüksek sürekli .kasık ağrım falan yok bikaç kez sanki sancı gibi saniyelik bişeyler oldu geçti ... az önce ovul testi denedim bazı arkadaşlar böyle öğrenmiş ama çizgi çok koyu değil yani negatif önemsemem gerekiyo mu bunları.ümidimi kesmek üzereyim artık.ne dersiniz arkadaşlar hala ümit var mı ??

merhaba kizlar benim iki oglum var ve esim korunuyor... ilk adet gunum 2mayisdi 21gun suruyor ve duzenlidir her ay gununde oluyorum dun adet olmam lazim ama olmadim. test yaptim negative cikti. ama kasiklarim agriyor karnimda agriyor migdem bulaniyor cok yorgun hissediyorum kendimi arada basimda agriyor normalde adet olacagim zaman sivilce cikar yuzumde v belim agrir...
sizce hamilemiyim? ne zaman test yapmaliyim?

merhaba hanımlar bugün adet günüm ama hala olmadım az önce bir test yaptım ama çizgiyi göremedim.inşallah o çift çizgiyi görürüz

hala kırmızıları görmedim ve sabah yaptığım gebelik testinde tek çizgi çıktı bu sefer hayalet çizgi yoktu. dünkü test bozuk çıktı galiba ben en iyisimi bekliyeyim adetimi :(((((((

Kızlarr benimde 6 gün var adetime şuan sadece göğüslerim şişti ve acıyolar birde nedense cildim bozuldu sivilcelendim :37: ve aşırı derecede gerginim herşeye sinir oluyorum :4: bakalım son 6 gün neler olacak..

slm arkadaşlar adetime 10 gün kala pempe lekelenmem 3 gün sonra çok açık kahverengi lekelenmelerim başladı halen dvam ediyor adetim en son mayısın 3ünde olmuştu... 4 yıllık evliyim 1 tüp bebek denememiz oldu hayırlısı değilmiş olmadı,Allahtan ümit kesilmez tabi umarım isteyen herkes hamile kalır hayırlısıyla...

slm arkadaşlar adetime 10 gün kala pempe lekelenmem 3 gün sonra çok açık kahverengi lekelenmelerim başladı halen dvam ediyor adetim en son mayısın 3ünde olmuştu... 4 yıllık evliyim 1 tüp bebek denememiz oldu hayırlısı değilmiş olmadı,Allahtan ümit kesilmez tabi umarım isteyen herkes hamile kalır hayırlısıyla...

Test yaptın mı canım sanki bana bişiler varmış gibi geldi söylediklerine bakılırsa :28:

Back