• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

amaan gittim yaptırdım ben sabah.
nebiliym bazılarında 4-5 gün kala çıkmış kanda.annemin de çıkmış bana hamileyken.
ama sonuç negatif:(
gecikmeyi bekleyeyim yine de demi, umudu kesmeyim hemen..

canım keşke adetine bir gün kala yaptırsaydın en azından . neyse üzülme aklında kalacağına yaptırdın boşver. gecikme olunca yaparsın sende.

aaa neden gecikti acaba ??

hemen neden geciktiğine bak canım sonra sorun olmasın. kısmet değilmiş napacaksın :((

BİLMİYORUM Kİ CANIM genelde baharda oluyo böyle mevsim değişimindendir herhalde neyse biz çalışmalara devam ediyoruz inşallah bu ay olur

:16: benim yumurtlamam 21 mayıstı bu ay yaptık olacak mı bakalımm Ali Ağaoğlu gibi yaptım olacak :52: adetime son 13 gün :D

Mrb arkadaslar benimde adetime 3 gun var ve idrar testi yaptim 2 . Çizgi cok silik bir pembe ama yaptigim marka guvenilir değilmis yarin sabah tekrar yapıcam kan testini ne zaman yaptirmak gerekir

belirtim var mı diye kendimi dinlemekten yoruldum. bir umutlanıyorum bir umutsuzlanıyorum. en son dün gece bebeğimin doğduğunu gördüm. çok kafaya takıyorum o yüzden olmuyor sanırım:(

annne oluyorummmmm kızlarrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :49::49::49: Inanamıyorum şu anda... :46::46: Biliyorsunuz yarın adet olmam gerekiyor bu sabah 6 da uyandım dayanamadım yaptım idrar testini ve silik pozitif çizgisini gördüm inanamadım eşimi uyandırıp doktora gittim. Beta hcg değerim 33,90 çıktı okadar yeni bir gebelik ki şuanda dr pozitif hamilesin iki gün sonra gel keseye bakalım dedi. . Allahıma binlerce kez şükürler olsun rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın hepiniz için dualarım emin olabilirsiniz... :16::16::16:

canım yazdıklarını gördüm çok sevindim diğer ay merakla bekliyorduk ikimizde ama olmamıştı veee sen bu ay hamişssin çok sevindim gözün aydın sağlıklı sıkhhatli kucağına alırsın inşallah bebişinin muhtmel doğum tarihide benim doğum günümle aynıymış:)))))

varsa çıkabilirde:27::27:
benimki 10 gün önce çıkmıştı:24::24:

10 gün önce mi çıkmıştı :O maşşallah sana :) , benim adetime 4 gün var. yaptırsam mı acaba kan testi?
eşim dur diyor ama ben meraktan çatlayacağım...

canım yazdıklarını gördüm çok sevindim diğer ay merakla bekliyorduk ikimizde ama olmamıştı veee sen bu ay hamişssin çok sevindim gözün aydın sağlıklı sıkhhatli kucağına alırsın inşallah bebişinin muhtmel doğum tarihide benim doğum günümle aynıymış:)))))

canım allah razı olsunnn kova burcu oluyor sanırım değil mi :)) Sağlıklı olsun başka hiçbirşey düşünmüyorum allahın izniyle inşallaah sende muradına erersin bekliyorum haberlerini :))

34-Özgem, seni merka etiğim için girdim.Maşallah hamişmişsin.sevindim adına ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... ben erken kırmızı kart yedim hatırlarsan...haftasonu eşimin yanındaydım.bu sabaha kadar idrar yanmasıyla uyandım 1 saat uyamamdım belki de...enfeksiyo muur acaba? belirti olsa çok erken ..yine de bilemedim..:31:

Adetime 2 gün kaldı benimde test yapmaya korkuyorum hiç bir adet belirtim de yok ama dayanamayıp mesaiden sonra test alıcam galiba of ne zor beklemek...:31:

kızlar sıze sorayım baska sayfalarda cevap gelmedı henuz
son adetım 26.ondan oncekı 30. ondan oıncekı 28. gun oılmus sımdı 27 gundeyım sızce kac gun daha bekleyeyım adet gunu ıcın?

merhaba yaz saati benim de 26 son adet tarihim ve senin gibi benimde ya bir gun once ya bir gun sonra gelir ama tam gununde geldigide olur bu ay bende cok merak icindeyim.iki gundur adet sancisi gibi sancilarim var ozellikle bu sabah erken kesin adet oldum derken sadece silerken kahverengi akinti oldu ilk defa boyle bir sey yasiyorum ondan sonrada kesildi...beklemedeyim offfffff...boyle bir durum yasayan var mi arkadaslar neye isaret bu:)sagolun

34-Özgem, seni merka etiğim için girdim.Maşallah hamişmişsin.sevindim adına ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... ben erken kırmızı kart yedim hatırlarsan...haftasonu eşimin yanındaydım.bu sabaha kadar idrar yanmasıyla uyandım 1 saat uyamamdım belki de...enfeksiyo muur acaba? belirti olsa çok erken ..yine de bilemedim..:31:

canım benim çok sağol çok teşekkür ediyorum . inşalalha sende bebeğine kavuşursun üzülme lütfn .. yanma olmuyor ki bebeğim biraz zaman geçsin bakalım hala yanma olursa dr gidersin mutlaka ihmal etme. ben hamilelik belirtilerinden hiç birini yaşamadım sadece sol yumurtamda ağrı oldu onun dışında bak 5 haftalık şu an ne bi mide bulantısı ne sık idrara çıkma baş dönmesi akıntı hiç birşey yok. herkese göre değişiyormuş demekki sabırlı ol allahım en kısa zamanda yüzünü güdürsün bana da yaz :)

Ovu testini erken hamilelik niyetine yapiyorum hayalet gibi siliklesti her ay oldugu gibi bu ay da tum belirtiler masallah var ama fısss.

Back