- Konu Sahibi elanaz_efe
-
bana deneyimli birileri acilen cevap yazsın...3 gün önce kanda gebelik baktırdım. 0.41 di. gebelikten ümidimi kesmiştim. bugün öylesine idrarda baktım. pozitif çıktı..böyle birşey mümkün mü yaa
sorma ruh muh kalmadı sürekli tuvalete gidip geliorum bakıorum geldimi bişiler die ama akıntı gelio sırtıma bi
ağrı saplandı bugün hareket edemedim bilmiorum yaaa sen nasılsın cnm
Canım ben dün eve gidince idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım 92,7 çıktı. Darısı başına inşAllahhhh.
bnmde bugün batım cnm ama bnde de gelen giden yok
canım idrarda geç çıkıyor rahat 8-10 gün arası beklemen lazım kanda daha erken çıkar ama yinede çok acele etme sabret ve 10 gün sık dişini gerçi herkesin ki bir olmuyor benim ki sadece bir öneri tatlım
Canım ben dün eve gidince idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım 92,7 çıktı. Darısı başına inşAllahhhh.
canım ben dün eve gidince idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım 92,7 çıktı. Darısı başına inşallahhhh.
27 nisanda regli olmam gerekiyordu bugün 30 nisan hala yok biliyorum bundan çok sıkıldınız ama görüşlerinize ihtiyacım var testte eczaneden test alsam çıkmazmı hala
esbayar beklenen adetin ne durumda bende hala gelen giden yok 27 nisanda olmam gerekirde test alsammı acaba
esbayar beklenen adetin ne durumda bende hala gelen giden yok 27 nisanda olmam gerekirde test alsammı acaBA
CANIM BNM BAT 29 NİSANDI AMA BUGÜN 30 NİSAN YARIN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BNCE SEN AL TEST VE YAP 3 GÜN GEÇMİŞ
BELİRTİ VAR MI PEKİ CANIM?
canım çıkabilir ama kesin olsun diosan hastaneye git kan testi yaptır bnmde 1 gün geçti yarın gitcem kan testine 1 gün daha beklicem
esbayar beklenen adetin ne durumda bende hala gelen giden yok 27 nisanda olmam gerekirde test alsammı acaBA
CANIM BNM BAT 29 NİSANDI AMA BUGÜN 30 NİSAN YARIN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BNCE SEN AL TEST VE YAP 3 GÜN GEÇMİŞ
regli belirtisi yok belimde ara ara ağrı oluyor ama bel fıtığım var o yüzden rutin bir ağrımı regli ağrısımı ayırt edemiyorum onun dışında bir haftadır istahım kesildi masadan yemeden kalkıyorum karnım hep tok
canım testi yaptım ne yazıkki negatif
canım testi yaptım ne yazıkki negatif
offff belki yanılıodur o test bnce sen git kan ver yarın tatil bak sende git bi yerde kan ver 2-3 saat sonra çıkıo sonuç bn yarına kadar regl olmazsam gitcem kan testine
İNANIRMISIN CNM DÜNDEN BERİ TOPLAMDA 5 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM 5 DE POZİTİF ÇIKTI..ANLAMADIMK..KAN TAHLİLİNİ EKEN Mİ YAPTIRMIŞIM..YANİ ASLINDA ERKEN YAPTIRDIĞIMI BİLİODUM AMA YİNEDE ÇIKAR DİYODUM..BİLMİYORUM.YARIN ADET GÜNÜM..ADETİM GELİRSE ZATEN KONU KAPANIR:d AMA GELMEZSE 3 GÜN BEKLEYİP DOKTORA GİDİCEM.. İDRARDA YANILAN ÇOKMUŞ AMA...KAFAM KARIŞTI..arkadaşım pozitif çıkan idrar testi yanılma payı hemen hemen yoktur. hemen bir tane daha yap bakalım aynı sonuçmu olacak.. kanda negatif çıkıp hamile olan çok kişi biliyorum. sanırım hamilesin :))
kızlar bana gelen giden bişi yok hala bat ım dündü 1 gün geçti ama bilmiorum sizce kan testini yaırn yptırsam erken mi ? çıkarmı kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?