• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

arkadaşlar meraba ben yeniyim aranızda..allahım bebek isteyen herkeze nasip eder inş.. bende bebek istiyorum. bu 3.ayım bu ay çok farklıyım geçen ay psikolojik belirtilerim oldu adetim geçikti falan ama sonu hüsran.. bu ay ise bu arada adet günüm 28 nisan ve pazar gününden beri gittikçe artan bi kasık agrım var ama sadece sağ tarafımda.. karnımın altı karnım ve sağ trafım taş gibi bazen nefesimi bile kesiyo.. bazen sağ kasığımda hareketlenme hissediyorumm.. bide içim bayılıyo çok ya daralıyorum ateş basıyo birden. pazardan beri gögüslerim biraz hassaslaşmıştı ama bugün dolgunluk var ve damarlarım çok belli oluyo.. kafam çok karışık sizce gebelik testiyapmalımıyım.. bi yapim diyom kalkıyom eczaneye gitmek için bi oturuyom brklicem diyom ama dayanamıyorum..sizce bu belirtilerim gebeligin habercisimidir lütfen aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar vea yardımcı olcak arkadaşlar cevap bekliyorummm... offf çok yazdımm yhaa.:D öpüyorummm hepinizi <3

kızlar benim bata 4 gün kaldı adet ağrıları gibi bel ağrısı ve midem karnım bi acayip :26:
daha önce bu tarz ağrılarım kanama başladıktan sonra olurdu noluyo bana anlamıyorum :50: erken olmam diye bişeyde olamaz çünkü ovulasyon testi kullanıyorum ne zaman yumurtladığımı biliyorum o yüzden daha 4 günüm var Allah hayırlısını versin...

evet kızlar an itibari ile hala adet olmamış bulunmaktayım yarın 10 günümüzü dolduruyoruz yarın sabah bir idrar yapıcam beklediğim sonuç olmassa p.tesi kan testine gidiyorum inş. Rabbim isteyen herkese versin umutlarımız çiçek açsın göbüşlerimiz böbiş dolsun :34:

kızlar siz yumurlamadan kaç gün sonra adet oluyorsunuz ben 14 gün sonra oluyorum bugün 14.günüm sanki bu ay olmayacakmışım gibi arada bir sancı giriyo normaldehiç sivilcem çıkmaz bu ay 3 tane birden çıktı herşeyi hamileliğe yormaya başladım obsesif oldum iyice:27:

kızlar siz yumurlamadan kaç gün sonra adet oluyorsunuz ben 14 gün sonra oluyorum bugün 14.günüm sanki bu ay olmayacakmışım gibi arada bir sancı giriyo normaldehiç sivilcem çıkmaz bu ay 3 tane birden çıktı herşeyi hamileliğe yormaya başladım obsesif oldum iyice:27:

ben 14 günü geçiriyorum 15. gün oluyorum hep canım :34:
amann sorma sivilce çıksa belirti çıkmasa belirti herşşey belirti oldu bizim içinnn:52:

evet kızlar an itibari ile hala adet olmamış bulunmaktayım yarın 10 günümüzü dolduruyoruz yarın sabah bir idrar yapıcam beklediğim sonuç olmassa p.tesi kan testine gidiyorum inş. Rabbim isteyen herkese versin umutlarımız çiçek açsın göbüşlerimiz böbiş dolsun :34:

canım iradene hayranım biliyormusun :) şimdiye kadar 10 kez yapmıştım ben :)

canım iradene hayranım biliyormusun :) şimdiye kadar 10 kez yapmıştım ben :)

bende deliriyorum inan ama tek çizgi görmemek için bütün sabrım :26: sonuç güzel olsunda meleğim varsın kendini geç göstersin anaaaaam şimdiden analık içgüdülerimi başladı bende neee

kızlaaar bişi sorcam ya ben engelleyemediğim şekilde 2 gündür 7/24 makarna yemek istiyorum ve ne zaman aklıma gelirse yiyrumda ama sadece makarna bu normalmi ya :52:

hamişsem eğer artık çıkar mı 20 mart son adet tarihim arkadaşlar hesaplarımıza göre yarın güya 10 gün geçiyor ama bilemedim ki :27:

bende deliriyorum inan ama tek çizgi görmemek için bütün sabrım :26: sonuç güzel olsunda meleğim varsın kendini geç göstersin anaaaaam şimdiden analık içgüdülerimi başladı bende neee

kızlaaar bişi sorcam ya ben engelleyemediğim şekilde 2 gündür 7/24 makarna yemek istiyorum ve ne zaman aklıma gelirse yiyrumda ama sadece makarna bu normalmi ya :52:

hamişsem eğer artık çıkar mı 20 mart son adet tarihim arkadaşlar hesaplarımıza göre yarın güya 10 gün geçiyor ama bilemedim ki :27:

Canım bekledin ama çok oldu bence artık yapmalısın. 10 gün çok fazla oldu bence normalde 5 gün yeter. eğer hamile değilsen bu kadar makrna kilo yapar veremezsin sonra :) bende kendimi hamile sanıp yedim de yedim :)) 3 kilo almışım baktım değilim şimdi aç aç dolaşıyorum.

Son düzenleme:
Canım bekledin ama çok oldu bence artık yapmalısın. 10 gün çok fazla oldu bence normalde 5 gün yeter. eğer hamile değilsen bu kadar makrna kilo yapar veremezsin sonra :) bende kendimi hamile sanıp yedim de yedim :)) 3 kilo almışım baktım değilim şimdi aç aç dolaşıyorum.

canım moralim 0 yani 20 dk önce idrar testi yaptım tek çizgi nasıl üzüldüm anlatamam boğazım düğümlendi sanki neden olmadı peki hala
p.tesi kan kan testi en temizi ama olsa idrarda da çıkardı şimdiye dimi :(

canım moralim 0 yani 20 dk önce idrar testi yaptım tek çizgi nasıl üzüldüm anlatamam boğazım düğümlendi sanki neden olmadı peki hala
p.tesi kan kan testi en temizi ama olsa idrarda da çıkardı şimdiye dimi :(

10 gün gecikmeyle çıkardı tabii canım ama yinede içini ferah tut kan testi yaptır bende geçen ay böyle düşünmekten 7 gün geciktirdim kanda negatifi gördüm :( 4 aydır korunmuyoruz ama hala olmuyor predictor aldım erken gebelik testi %99 sonuç veren yine yedim negatifi

kızlar dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani bu aylık bebek hayalim tamamiyle son buldu :(

umarım sizin melekleriniz tutunur Allah isteyen herkese nasip etsin

çok üzgünüm :(

kızlar dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani bu aylık bebek hayalim tamamiyle son buldu :(

umarım sizin melekleriniz tutunur Allah isteyen herkese nasip etsin

çok üzgünüm :(

çok üzüldüm takip ediyorumda inanın burada birinden güzel haber duyunca insan umutlanıyor aynı şekilde hüsran oluncada üzülüyorum.

Ama Allah büyük bebişiniz pek nazlı annesi inşallah doğru zamanda sürpriz yapacaktır size...

çok üzüldüm takip ediyorumda inanın burada birinden güzel haber duyunca insan umutlanıyor aynı şekilde hüsran oluncada üzülüyorum.

Ama Allah büyük bebişiniz pek nazlı annesi inşallah doğru zamanda sürpriz yapacaktır size...

amiiiiiiiin canım benim inş. bugün döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok inanın çok umutlanmış ve içlenmiştim hepsi beynimin ve hormonlarımın bir oyunuymuş :(

Kizlar benimde adetim 5GUN GECİKTİ..VE GECEN AY TUP TEDAVİSİ GORMUSTUM SANİRİM İLACLARDAN GEVİKTİ DİYE DUSUNUYORUM HİC GECİKMEZ GUNUNDE OLURDU TEDAVİLERDE BİLE YA GUNUNDE YADA GUNUNDEN Bİ GUN ONCE GELİRDİ..BİLMİYORUMM SASTİM KALDİM KİZLARR DGLSEM COK KOTU Bİ YİKİM DA BENİ BEKLİYOO CUNKU UMUTLANDİMM

amiiiiiiiin canım benim inş. bugün döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok inanın çok umutlanmış ve içlenmiştim hepsi beynimin ve hormonlarımın bir oyunuymuş :(

ya ben okurken senden çok umutluydum bu ay :26:
hayırlısı olsun inşallah
neden geciktiğini öğrenebildin mi :26:
inşallah sadece stres yada mevsim değişikliğidir
üzme kendini,yıpratma ne olur inşallah hayırlısıyla olacak doğru zamanı bilen sadece rabbim...

cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki biraz önce kırmızıları gördüm ki ben yarın sabah sağlık ocağına gidip test yaptıracaktım üzülmedim değil ama herşeyin bir vakti saati var hayırlısı olsun cnm
hiçbirşey sebepsiz değil sadece biz bilemiyoruz mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

mayıs ayında çok rahat olacağım takvime çok sık bakmıcam batı dört gözle beklemicem bat geçemeden test yapmicam rahat olucam bide böyle deneyeyim :ssz::24: elveda forum şimdilik ama

Son düzenleme:
Back