- 7 Ocak 2013
- 510
- 5
- 48
- Konu Sahibi elanaz_efe
son 5 güüüüüüüüüüüüüün .
geçmiyo geçmiyooooo arkadaşşlar yaa
geçmiyo geçmiyooooo arkadaşşlar yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani bu aylık bebek hayalim tamamiyle son buldu
umarım sizin melekleriniz tutunur Allah isteyen herkese nasip etsin
çok üzgünüm
kızlar bugün kadın doğuma gittim adam operatör dr c.tesi kan testi 1.20 çıktı gebe olmadığımı öğrendim fakat olmayışım beni delirtti doktora en son tarihim 20 mart dedim olur iki üç gün sonra dedi ben bide hipotiroid hastası olduğumu söyledim bundan da gecikme olmuştur dedi prolaktin gebelik testi ve tsh testlerini istedi sonuçlar 3:30 da çıkıcak muayne etmedi sanki neden bu telaşın der gibi bi hali vardı ya çok normalmiş gibi, daha bir hafta geçmiş falan dedi
anlamadım gitti yaaaa deliricem çek bi ulturasyon bende rahatlım iştee bana bişi söleyin yumurta testi istediğimi söyledim o da hastalan 8 gün geçsin gel dedi bidaha bidaha muayne etmiyelim durup dururken gibi bi hal oldu
fakat yumurta testi için adet dahil 8 günmü yoksa bittikten sonra 8 günmü bilemedim bilen var mı
canım kan testinde negatif olunca ultrasona almıyorlar gerek görmemiştir. zaten testleri vermiş o gün test sonucuna göre muayene eder . testleri görmeden tanı koyamayacağı için böyle olmuştur. yumurtlama günü ise adet olduğun günden saymaya başlıyorsun 8. günü gidiosun. yumurtana bakıyorlar oluşmuşmu diye. moralini bozma canım daha fazla. geçmiş olsun.
sağol canım verdiğin bilgiler için sen yumurta takib yaptırdın mı hiç? yani şans ço mu yüksek ki
karnım çatlıcak sanki o kadar gergin eşmde ndişelenior ve ianmıyor bir ihtimal hala olmadım ya adam da bitmeyen bi umut bellide edemiyo ama anlıyorum sanki bende testlerde bi yanlışlık var gibi kabullenmek istemiyorum gerçekleri işte bi umut şimdi diceksiniz ne umut mu kalmış diye ama kırmızı görmede rahatlamıycam
canımın içi bak anlıyorum seni bir ihtimalmi acaba diyorsun ama yinede testlere inan. yumurta takibi hiç yaptırmadım cevremden biliyorum sadece. adet olmamanın nedeni sadece gebelik değilki kist falan varmı baktır bunlara. o ne biçim bi dr yaa. anlam veremedim
selam kızlar bir sorum olacak sanırım burdaki herkesin derdi benimle ortak benimde bi rgün geçti reglimin üzerinden eczaneye koşup test almamak için kendimi zor tutuyorum ama ne hamişmiyim değilmiyimde bilmek istiyorum acaba test alsam ( bir gün ama tam bir gün değil işte normalde dün olmam gerekiyordu ) sonuç belli olurmu ne diyorsunuz
canım henüz erken biliyorum beklemek çok zor ama biraz sabret sonra benim gibi kendini paralarsın
bugün kaç defa lavobaya gidip baktım sayısını ben bile bilmiyorum artık henüz bir ses yok kendisinden kaç aydır deniyoruz isteyen herkesinde benimde bebeşim olsun artık kaç gün daha bekliycem daha :44:
bnmde bugün batım cnm ama bnde de gelen giden yok
bugün kaç defa lavobaya gidip baktım sayısını ben bile bilmiyorum artık henüz bir ses yok kendisinden kaç aydır deniyoruz isteyen herkesinde benimde bebeşim olsun artık kaç gün daha bekliycem daha :44:
esbayar benimde 30 nisan aynı kaderi paylaşıyoruz. Nasılsın, ruh halin nasıl ?