• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Son 4 gün bana da geçmek bilmiyor.. Salı sabah early predictor uygulamayı düşünüyorum 7 gün kala uyguladım negatif çıktı :(( bu sonucu testi most early bir vakitte yapmış olmama bağlıyorum .. Hadi hayırlısı

Regl günüme 5 gün kaldı. Güzel güzel beklerken bugün çok kötü kokan bir akıntı geldi. Kendimden tiksindim resmen. Sizde böyle birşey yaşadınız mı?

Bu ay çok çalıştık bebiş için. Olmasını çok istiyoruz. İnşallah bekleyen herkesin tez zamanda bebişi olur :)

kızlar dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani bu aylık bebek hayalim tamamiyle son buldu :(

umarım sizin melekleriniz tutunur Allah isteyen herkese nasip etsin

çok üzgünüm :(

Canım. üzülme. hepimiz aynı sonuçla karşılaştık bu ay :((( 10 günlük gecikme çok oldu. hamilede değilsin. hemen dr git. neden olmadığınnı araştır.:50:

ilişkiden 7 gün sonra yani 26 nisn cuma günü kan testi yaptır:50:dım. 0.41 çıktı..idrardada negatif çıkıyordu zaten..öylesine yaptırmştım kan testinide..ama her türlü gebelik belirtisi mevcuttu.günlerdir kasık,bel ve bacak ağrısı çekiyorum. hamile olmadığım halde niye böyle oldu anlamadım..psikolojik desem..kanda negatif çıktıktan sonrada ağrılarım devam etti..adetime 1 gün var. 1 mayısta adet olucam...daha ilk denememizdi..ama yumurtlama günümden öncede ilişkimiz oldu eşimle..hamile kalamadım..hayırlısı diyorum.

kızlar bugün kadın doğuma gittim adam operatör dr c.tesi kan testi 1.20 çıktı :( gebe olmadığımı öğrendim fakat olmayışım beni delirtti doktora en son tarihim 20 mart dedim olur iki üç gün sonra dedi ben bide hipotiroid hastası olduğumu söyledim bundan da gecikme olmuştur dedi prolaktin gebelik testi ve tsh testlerini istedi sonuçlar 3:30 da çıkıcak muayne etmedi sanki neden bu telaşın der gibi bi hali vardı ya çok normalmiş gibi, daha bir hafta geçmiş falan dedi :(

anlamadım gitti yaaaa deliricem çek bi ulturasyon bende rahatlım iştee :( bana bişi söleyin yumurta takibi istediğimi söyledim o da hastalan 8 gün geçsin gel dedi bidaha bidaha muayne etmiyelim durup dururken gibi bi hal oldu

fakat yumurta testi için adet dahil 8 günmü yoksa bittikten sonra 8 günmü bilemedim :( bilen var mı

Son düzenleme:
kızlar bugün kadın doğuma gittim adam operatör dr c.tesi kan testi 1.20 çıktı :( gebe olmadığımı öğrendim fakat olmayışım beni delirtti doktora en son tarihim 20 mart dedim olur iki üç gün sonra dedi ben bide hipotiroid hastası olduğumu söyledim bundan da gecikme olmuştur dedi prolaktin gebelik testi ve tsh testlerini istedi sonuçlar 3:30 da çıkıcak muayne etmedi sanki neden bu telaşın der gibi bi hali vardı ya çok normalmiş gibi, daha bir hafta geçmiş falan dedi :(

anlamadım gitti yaaaa deliricem çek bi ulturasyon bende rahatlım iştee :( bana bişi söleyin yumurta testi istediğimi söyledim o da hastalan 8 gün geçsin gel dedi bidaha bidaha muayne etmiyelim durup dururken gibi bi hal oldu

fakat yumurta testi için adet dahil 8 günmü yoksa bittikten sonra 8 günmü bilemedim :( bilen var mı

canım kan testinde negatif olunca ultrasona almıyorlar gerek görmemiştir. zaten testleri vermiş o gün test sonucuna göre muayene eder . testleri görmeden tanı koyamayacağı için böyle olmuştur. yumurtlama günü ise adet olduğun günden saymaya başlıyorsun 8. günü gidiosun. yumurtana bakıyorlar oluşmuşmu diye. moralini bozma canım daha fazla. geçmiş olsun.

canım kan testinde negatif olunca ultrasona almıyorlar gerek görmemiştir. zaten testleri vermiş o gün test sonucuna göre muayene eder . testleri görmeden tanı koyamayacağı için böyle olmuştur. yumurtlama günü ise adet olduğun günden saymaya başlıyorsun 8. günü gidiosun. yumurtana bakıyorlar oluşmuşmu diye. moralini bozma canım daha fazla. geçmiş olsun.

sağol canım verdiğin bilgiler için sen yumurta takibi yaptırdın mı hiç? yani şans ço mu yüksek ki

karnım çatlıcak sanki o kadar gergin eşmde endişelenior ve inanmıyor bir ihtimal hala olmadım, ya adam da bitmeyen bi umut bellide edemiyo ama anlıyorum sanki bende testlerde bi yanlışlık var gibi kabullenmek istemiyorum gerçekleri işte bi umut şimdi diceksiniz ne umut mu kalmış diye ama kırmızı görmeden rahatlamıycam

Son düzenleme:
sağol canım verdiğin bilgiler için sen yumurta takib yaptırdın mı hiç? yani şans ço mu yüksek ki

karnım çatlıcak sanki o kadar gergin eşmde ndişelenior ve ianmıyor bir ihtimal hala olmadım ya adam da bitmeyen bi umut bellide edemiyo ama anlıyorum sanki bende testlerde bi yanlışlık var gibi kabullenmek istemiyorum gerçekleri işte bi umut şimdi diceksiniz ne umut mu kalmış diye ama kırmızı görmede rahatlamıycam

canımın içi bak anlıyorum seni bir ihtimalmi acaba diyorsun ama yinede testlere inan. yumurta takibi hiç yaptırmadım cevremden biliyorum sadece. adet olmamanın nedeni sadece gebelik değilki kist falan varmı baktır bunlara. o ne biçim bi dr yaa. anlam veremedim

canımın içi bak anlıyorum seni bir ihtimalmi acaba diyorsun ama yinede testlere inan. yumurta takibi hiç yaptırmadım cevremden biliyorum sadece. adet olmamanın nedeni sadece gebelik değilki kist falan varmı baktır bunlara. o ne biçim bi dr yaa. anlam veremedim

biliyorum tatlım bi taraftanda kist olayı kafamı kurcalamıyor değil ulturasonla baksa görücekti işte bende rahatlıcaktım muayne etmedi çok rahat bi şekilde bu gecikme mi bir hafta dedi resmen testi başka bi yerde yatırmıştım teyit etmek için gebelik testini tekrar istyorum dedi troit muhabbetini söleyince tsh ve prolaktin istedi artık çok yoruldum kafamı kemiri yo sanki düşünceler

selam kızlar bir sorum olacak sanırım burdaki herkesin derdi benimle ortak benimde bi rgün geçti reglimin üzerinden eczaneye koşup test almamak için kendimi zor tutuyorum ama ne hamişmiyim değilmiyimde bilmek istiyorum acaba test alsam ( bir gün ama tam bir gün değil işte normalde dün olmam gerekiyordu ) sonuç belli olurmu ne diyorsunuz :41:

selam kızlar bir sorum olacak sanırım burdaki herkesin derdi benimle ortak benimde bi rgün geçti reglimin üzerinden eczaneye koşup test almamak için kendimi zor tutuyorum ama ne hamişmiyim değilmiyimde bilmek istiyorum acaba test alsam ( bir gün ama tam bir gün değil işte normalde dün olmam gerekiyordu ) sonuç belli olurmu ne diyorsunuz :41:

canım henüz erken biliyorum beklemek çok zor ama biraz sabret sonra benim gibi kendini paralarsın :14:

canım henüz erken biliyorum beklemek çok zor ama biraz sabret sonra benim gibi kendini paralarsın :14:

bugün kaç defa lavobaya gidip baktım sayısını ben bile bilmiyorum artık :( henüz bir ses yok kendisinden kaç aydır deniyoruz isteyen herkesinde benimde bebeşim olsun artık kaç gün daha bekliycem daha :(:44:

bugün kaç defa lavobaya gidip baktım sayısını ben bile bilmiyorum artık :( henüz bir ses yok kendisinden kaç aydır deniyoruz isteyen herkesinde benimde bebeşim olsun artık kaç gün daha bekliycem daha :(:44:

canım idrarda geç çıkıyor rahat 8-10 gün arası beklemen lazım kanda daha erken çıkar ama yinede çok acele etme sabret ve 10 gün sık dişini gerçi herkesin ki bir olmuyor benim ki sadece bir öneri tatlım

bana deneyimli birileri acilen cevap yazsın...3 gün önce kanda gebelik baktırdım. 0.41 di. gebelikten ümidimi kesmiştim. bugün öylesine idrarda baktım. pozitif çıktı..böyle birşey mümkün mü yaa

Back