• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

cnm cvp verdiğin için tşk ederim yani adete 1 hafta kala olabilmesi için ancak geç döllenme olması lazım dimi..

evet canım aynen geç döllenme dışında adete bi hafta kala gebe kalınmaz çünkü yumurtlamadan hemen sonra yani 24 saat içinde yumurtanın normal şartlarda döllenmesi gerekiyo çünkü ömrü o kadar eğer döllenmezse tam yumurtlamadan 14 sonra adet olursun bu düzen değişmez... çok nadir durumlarda 2. kez yumurtlama veya geç yumurtlama gibi ihtimallerde geç döllenme olur ama sende akıntıyı yakalamışsın sanki o ihtimalde pek olmaz gibi :34: ama olmaz diye bişey yoktur Rabbimin katında buda bi gerçek

benimde bata 5 gün kaldı:18::18::18:
ara ara ağ ve sol kasığıma batma oluyo..,
gögüslerim kaşınıyo:53::53:
daha da başka belirti yok:27::27:
beklemedeyim.
inşallah bu ay gelir bebişim:32:

alyacımmm tatlım kanama yine var.. ecz. kapalıı nöbetçilerde uzakta gidemiorum yrn kan tahlili vardı zaten ama içimden gitmekte gelmio regl olmuşumdur diorm kendi kendme aman yaa kafam allak bullak oldu bildiğin kanama yani ama ilginci adet gbi değil ve adetime daha 4 gün vardı

alyacımmm tatlım kanama yine var.. ecz. kapalıı nöbetçilerde uzakta gidemiorum yrn kan tahlili vardı zaten ama içimden gitmekte gelmio regl olmuşumdur diorm kendi kendme aman yaa kafam allak bullak oldu bildiğin kanama yani ama ilginci adet gbi değil ve adetime daha 4 gün vardı

afedersin canım kanın rengi nasıl adetten açıkmı koyumu?

en garantisi kan yarın kana gideceksen madem bugün boşa evde yapma canım... belki hala olmazsam bende yarın kan testine gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı:ssz:

açık tatlımmmm 3 gündr felan var ilk daha açıktı açık pembe gibi şmdide kırmızı ama açık yani normalde ki adetlerm gibi değil yani bebeimm..

muhtemelen sen gebesin ve kesin yerleşme yaşıyosun tatlımm yarında bi testini yap hayırlı haberlerini ver bize :49: :16:

Son düzenleme:
tatlım yaaa yarına kadar başınızın etini yicem k.bkmaaa :)) hahahahh inş. öyledir canım valla tahlildende vazgeçtim kesn regl oldum dedim vazgeçtm dalga geçio benle heralde bi kesilio bi başlıo :(((

ayy canım yaaa ne kusuru burda hepimizin derdi aynı birbirimizi en iyi biz anlarız başını etini yemek gibi bi durum yok yani :34: yok yok kesin yaptır kan testini vazgeçme :1:

İnş.. ikimizde hamişizdr canımmmmm .. sende ne var ne yok :)

inşaAllah canım yaaa ağzından bal damlıyo vallaa :9: benim bat dündü dün sabah test yaptıydım negatifti ama bugün bu saat oldu hala gelen giden yok evdede test var ama yapmak istemiyorum yarına kadar olmazsan yarın bi ara kan testine gitmeyi düşünüyorum bende tatlım :ssz: bakalım ne olacak sonuç bugünde bi uyku hali var sürekli üzerimde hava cıvıl cıvıl ama bende tık yok uyukluyorum hep :52: kasık batmaları göğüs dolgunluğu akıntı vs var hep ama bakalım hayırlısı kuzu yaa kafayı yedirdi bu bebiş :27:

inşaAllah canım yaaa ağzından bal damlıyo vallaa :9: benim bat dündü dün sabah test yaptıydım negatifti ama bugün bu saat oldu hala gelen giden yok evdede test var ama yapmak istemiyorum yarına kadar olmazsan yarın bi ara kan testine gitmeyi düşünüyorum bende tatlım :ssz: bakalım ne olacak sonuç bugünde bi uyku hali var sürekli üzerimde hava cıvıl cıvıl ama bende tık yok uyukluyorum hep :52: kasık batmaları göğüs dolgunluğu akıntı vs var hep ama bakalım hayırlısı kuzu yaa kafayı yedirdi bu bebiş :27:

btanemmm bendede göğüslerde dolgunluk var 3 4 gün öncesne kadar daha çok ağrı oluodu şmdi azaldı belimde ara ara ağrı oluo sol kasğmda bi ağırlık hissediorm midemde ekşme var.. göğüslerde damarlar çok belli adet olduğumdada olrdu ama bu kdr değil ve sol kasığımda sızılar var sanki iğne batıo içerden off off yarın sende yaptır bence hamişsindir inş.. :))) hayrlı haberlerni bekliorm bebeim..

btanemmm bendede göğüslerde dolgunluk var 3 4 gün öncesne kadar daha çok ağrı oluodu şmdi azaldı belimde ara ara ağrı oluo sol kasğmda bi ağırlık hissediorm midemde ekşme var.. göğüslerde damarlar çok belli adet olduğumdada olrdu ama bu kdr değil ve sol kasığımda sızılar var sanki iğne batıo içerden off off yarın sende yaptır bence hamişsindir inş.. :))) hayrlı haberlerni bekliorm bebeim..

oo uyku hali bendede var yataktan kalkamıorummmm :)) sık idrara çkıodum oda azaldı ateş basıo vücut sıcaklığım çk yüksek normalde adetlyken hep üşürdüm :))

oo uyku hali bendede var yataktan kalkamıorummmm :)) sık idrara çkıodum oda azaldı ateş basıo vücut sıcaklığım çk yüksek normalde adetlyken hep üşürdüm :))

aynen aynen aynı hallerdeyiz canım ama senin bide üstüne görme durumun var :1: ay inşaAllah hamişizdirde birlikte büyütürüz göbüşleri :49: :9:

ayyy bişey dikkatimi çekti ikimizde aynı günlerde evlenmişiz galiba cetvelinde gördüm :52:

kızlar mrb ben bu sitede çok yeniyim konularınızı yakından takip ediyorum bir çok konuda bu siteden faydalandım ve öğrendiğim çok şey oldu..size bi sorum olucak evliyim ve eşimle korunmayı bırakalı bir ay oluyor bundan 10 gün önce sağ kasığımda oluşan ağrı şikayetiyle doktora gittim ultrasonda bana akıntım ve iltihap olduğunu söyledi fitil ve antibiyotik tedavisi önerdi kullandım iki gün öncede kontrole gittim.doktorum bana iltihabın geçtiğini her şeyin normal olduğunu günlük hayatıma devam edebileceğimi söyledi normalde adetim 25 günde bir olur ki genelde düzenlidir bu aralar olmam lazımdı ama iki gün gecikti..korunmuyorum ama hamilelik olsa doktor anlardı diye düşünüyorum kullandığım ilaçların etkisi olmuş olabilir mi?? bu konuda bilgisi olanların cevaplamasını istiyorum..

kızlar mrb ben bu sitede çok yeniyim konularınızı yakından takip ediyorum bir çok konuda bu siteden faydalandım ve öğrendiğim çok şey oldu..size bi sorum olucak evliyim ve eşimle korunmayı bırakalı bir ay oluyor bundan 10 gün önce sağ kasığımda oluşan ağrı şikayetiyle doktora gittim ultrasonda bana akıntım ve iltihap olduğunu söyledi fitil ve antibiyotik tedavisi önerdi kullandım iki gün öncede kontrole gittim.doktorum bana iltihabın geçtiğini her şeyin normal olduğunu günlük hayatıma devam edebileceğimi söyledi normalde adetim 25 günde bir olur ki genelde düzenlidir bu aralar olmam lazımdı ama iki gün gecikti..korunmuyorum ama hamilelik olsa doktor anlardı diye düşünüyorum kullandığım ilaçların etkisi olmuş olabilir mi?? bu konuda bilgisi olanların cevaplamasını istiyorum..

canım bebiş olsa da şuan görünmez ultrasyonda..
beta hcg testi 1500ün üstünde olması lazım ki kese görünsün..
kese görünmezse bebiş yok der drlar:34::34:
ancak kan testinde görebilirsin:27::27:
evde bir test yap istersen..
ona göre kan testine git:32::32::32:

Back