• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

bana deneyimli birileri acilen cevap yazsın...3 gün önce kanda gebelik baktırdım. 0.41 di. gebelikten ümidimi kesmiştim. bugün öylesine idrarda baktım. pozitif çıktı..böyle birşey mümkün mü yaa

arkadaşım pozitif çıkan idrar testi yanılma payı hemen hemen yoktur. hemen bir tane daha yap bakalım aynı sonuçmu olacak.. kanda negatif çıkıp hamile olan çok kişi biliyorum. sanırım hamilesin :))

Son düzenleme:
sorma ruh muh kalmadı sürekli tuvalete gidip geliorum bakıorum geldimi bişiler die ama akıntı gelio sırtıma bi

ağrı saplandı bugün hareket edemedim bilmiorum yaaa sen nasılsın cnm

Canım ben dün eve gidince idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım 92,7 çıktı. Darısı başına inşAllahhhh.

canım idrarda geç çıkıyor rahat 8-10 gün arası beklemen lazım kanda daha erken çıkar ama yinede çok acele etme sabret ve 10 gün sık dişini gerçi herkesin ki bir olmuyor benim ki sadece bir öneri tatlım

canım teşekkür ederim bilgi için hala gelen giden yok hiç böyle olmamıştım bir haftadır iştahımda kapandı masaya oturuyorum yemeden doyup kalkıyorum aklım fikrim testte :14:

27 nisanda regli olmam gerekiyordu bugün 30 nisan hala yok biliyorum bundan çok sıkıldınız ama görüşlerinize ihtiyacım var testte eczaneden test alsam çıkmazmı hala

27 nisanda regli olmam gerekiyordu bugün 30 nisan hala yok biliyorum bundan çok sıkıldınız ama görüşlerinize ihtiyacım var testte eczaneden test alsam çıkmazmı hala

canım çıkabilir ama kesin olsun diosan hastaneye git kan testi yaptır bnmde 1 gün geçti yarın gitcem kan testine 1 gün daha beklicem

canım çıkabilir ama kesin olsun diosan hastaneye git kan testi yaptır bnmde 1 gün geçti yarın gitcem kan testine 1 gün daha beklicem

öğle arası o zaman bir test alayımda bakayım yoksa kendimi yiyip durucam acaba öylemi böylemi bakayımda hiç değilse psikolojik olarak kafam rahatlar sonucu yazarım görüşürüz :kkk:

27 nisandan bahsediyosunuz sabırlı olun biraz bakın bana 20 mart son adet tarihim idrar negatif kan negatif kırmızı yok kan testlerimi sistem bozuk die alamıyorum sanırım artık deliriyorum :14:

bnmde bugün batım cnm ama bnde de gelen giden yok

esbayar beklenen adetin ne durumda bende hala gelen giden yok 27 nisanda olmam gerekirde test alsammı acaBA

CANIM BNM BAT 29 NİSANDI AMA BUGÜN 30 NİSAN YARIN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BNCE SEN AL TEST VE YAP 3 GÜN GEÇMİŞ

BELİRTİ VAR MI PEKİ CANIM?

regli belirtisi yok belimde ara ara ağrı oluyor ama bel fıtığım var o yüzden rutin bir ağrımı regli ağrısımı ayırt edemiyorum onun dışında bir haftadır istahım kesildi masadan yemeden kalkıyorum karnım hep tok

Benimde bat bugün kızlarrr sabah test yaptım ama net bi tek çizgi çıktı :43: halbuki rüyamda silik çizgide görmüştüm :27:
moralim bozuldu kızlar yaa olsa çıkardı bugün diyorum:14: akşama kadar gelir belkide :(
Benimki yine hüsran gibi görünüyor Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin

arkadaşım pozitif çıkan idrar testi yanılma payı hemen hemen yoktur. hemen bir tane daha yap bakalım aynı sonuçmu olacak.. kanda negatif çıkıp hamile olan çok kişi biliyorum. sanırım hamilesin :))
İNANIRMISIN CNM DÜNDEN BERİ TOPLAMDA 5 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM 5 DE POZİTİF ÇIKTI..ANLAMADIMK..KAN TAHLİLİNİ EKEN Mİ YAPTIRMIŞIM..YANİ ASLINDA ERKEN YAPTIRDIĞIMI BİLİODUM AMA YİNEDE ÇIKAR DİYODUM..BİLMİYORUM.YARIN ADET GÜNÜM..ADETİM GELİRSE ZATEN KONU KAPANIR:d AMA GELMEZSE 3 GÜN BEKLEYİP DOKTORA GİDİCEM.. İDRARDA YANILAN ÇOKMUŞ AMA...KAFAM KARIŞTI..

kızlar bana gelen giden bişi yok hala bat ım dündü 1 gün geçti ama bilmiorum sizce kan testini yaırn yptırsam erken mi ? çıkarmı kanda

kızlar bana gelen giden bişi yok hala bat ım dündü 1 gün geçti ama bilmiorum sizce kan testini yaırn yptırsam erken mi ? çıkarmı kanda

Esbayar benimde dündü en son günüm bugün kan testi vermeye gittbim saat 3 gibide sonuçları aldım vee hamileyim Allah ın izniyle:)

ama daha çok yeni günlükmüş teyzesi haftaya inşallah dış gebelik mi değil mi ona bakılcak dua edin lütfen olmasın dış gebelik falan..

Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah çok güzel sonuç alırsınız bence cesaret ediip gidin inşallah inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

Back