- Konu Sahibi elanaz_efe
-
alpinim yakalandin mi yani 16 ekim bakalim canim hayirlisi ama nedense umudum yok ya
kızlar siz yumurlamadan kaç gün sonra adet oluyorsunuz ben 14 gün sonra oluyorum bugün 14.günüm sanki bu ay olmayacakmışım gibi arada bir sancı giriyo normaldehiç sivilcem çıkmaz bu ay 3 tane birden çıktı herşeyi hamileliğe yormaya başladım obsesif oldum iyice
evet kızlar an itibari ile hala adet olmamış bulunmaktayım yarın 10 günümüzü dolduruyoruz yarın sabah bir idrar yapıcam beklediğim sonuç olmassa p.tesi kan testine gidiyorum inş. Rabbim isteyen herkese versin umutlarımız çiçek açsın göbüşlerimiz böbiş dolsun
canım iradene hayranım biliyormusun :) şimdiye kadar 10 kez yapmıştım ben :)
bende deliriyorum inan ama tek çizgi görmemek için bütün sabrım :26: sonuç güzel olsunda meleğim varsın kendini geç göstersin anaaaaam şimdiden analık içgüdülerimi başladı bende neee
kızlaaar bişi sorcam ya ben engelleyemediğim şekilde 2 gündür 7/24 makarna yemek istiyorum ve ne zaman aklıma gelirse yiyrumda ama sadece makarna bu normalmi ya
hamişsem eğer artık çıkar mı 20 mart son adet tarihim arkadaşlar hesaplarımıza göre yarın güya 10 gün geçiyor ama bilemedim ki
Canım bekledin ama çok oldu bence artık yapmalısın. 10 gün çok fazla oldu bence normalde 5 gün yeter. eğer hamile değilsen bu kadar makrna kilo yapar veremezsin sonra :) bende kendimi hamile sanıp yedim de yedim :)) 3 kilo almışım baktım değilim şimdi aç aç dolaşıyorum.
canım moralim 0 yani 20 dk önce idrar testi yaptım tek çizgi nasıl üzüldüm anlatamam boğazım düğümlendi sanki neden olmadı peki hala
p.tesi kan kan testi en temizi ama olsa idrarda da çıkardı şimdiye dimi
kızlar dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani bu aylık bebek hayalim tamamiyle son buldu
umarım sizin melekleriniz tutunur Allah isteyen herkese nasip etsin
çok üzgünüm
çok üzüldüm takip ediyorumda inanın burada birinden güzel haber duyunca insan umutlanıyor aynı şekilde hüsran oluncada üzülüyorum.
Ama Allah büyük bebişiniz pek nazlı annesi inşallah doğru zamanda sürpriz yapacaktır size...
amiiiiiiiin canım benim inş. bugün döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok inanın çok umutlanmış ve içlenmiştim hepsi beynimin ve hormonlarımın bir oyunuymuş
amiiiiiiiin canım benim inş. bugün döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok inanın çok umutlanmış ve içlenmiştim hepsi beynimin ve hormonlarımın bir oyunuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?