• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

yok canım yapmadım ısrarla cumartesi sabahını bekliyorum tek çizgi görmemek için başıma ne gelse iyi dün akşam hava alanına gittik xraydan geçmemem lazım tabi hamişsem bebeğime zarar verir hemende annelik içgüdüleri bendeb:) görevliye ben hamileyim derken bi tuhaf oldum ya oradan geçmemek için geçen eşimi hasta oldum diye kandırdım sonra şaka dedim yüreğim ağzıma geldi diyor ilik günden bu yana sen hamilesin tepkisi bu babalar hissedermiş acaba doğrumu[/QU

canım bnm kocamda hamilesin hissediyorum dio ama bilmiorum bekliorum işte

yok canım yapmadım ısrarla cumartesi sabahını bekliyorum tek çizgi görmemek için başıma ne gelse iyi dün akşam hava alanına gittik xraydan geçmemem lazım tabi hamişsem bebeğime zarar verir hemende annelik içgüdüleri bendeb:) görevliye ben hamileyim derken bi tuhaf oldum ya oradan geçmemek için geçen eşimi hasta oldum diye kandırdım sonra şaka dedim yüreğim ağzıma geldi diyor ilik günden bu yana sen hamilesin tepkisi bu babalar hissedermiş acaba doğrumu

:))) gerçekten hamile olduğunda eşini şaşıtmak için güzel bir yöntem gibi geldi bana. sürprizin böylesi :)) hala adet olmadın demek bu çok iyi ya belkide şuan hamilesin ümidin var :)) cumartesi test yaparsan yaz hemen beklicem. eşimde aynı senin eşin gibi sürekli hamilesin dyip duruyordu. adet oldum o gün bile biliyorum hamilesin dedi bi bağırdım :)) sustu garibim beni boşuna heyecanlandıranda kendisiydi zaten bir daha dinlemicem onu :):21:

:))) gerçekten hamile olduğunda eşini şaşıtmak için güzel bir yöntem gibi geldi bana. sürprizin böylesi :)) hala adet olmadın demek bu çok iyi ya belkide şuan hamilesin ümidin var :)) cumartesi test yaparsan yaz hemen beklicem. eşimde aynı senin eşin gibi sürekli hamilesin dyip duruyordu. adet oldum o gün bile biliyorum hamilesin dedi bi bağırdım :)) sustu garibim beni boşuna heyecanlandıranda kendisiydi zaten bir daha dinlemicem onu :):21:

ya sorma tamamen doğaçlama yapmıştım ama adamın aklı gitti hehehe:) bi daha yapsam işe yaramı bilmiyorum ama güzel haberi Allah nasip ederde verirsem süprizle açıklamak istiyorum
canım benim ya test yaptığımda iyi yada kötü mutlaka yazıcam burda merak etme benim eşimde beni iyice hamile moduna soktu zaten ters giden bişi olursa way haline :)

yok canım yapmadım ısrarla cumartesi sabahını bekliyorum tek çizgi görmemek için başıma ne gelse iyi dün akşam hava alanına gittik xraydan geçmemem lazım tabi hamişsem bebeğime zarar verir hemende annelik içgüdüleri bendeb:) görevliye ben hamileyim derken bi tuhaf oldum ya oradan geçmemek için geçen eşimi hasta oldum diye kandırdım sonra şaka dedim yüreğim ağzıma geldi diyor ilik günden bu yana sen hamilesin tepkisi bu babalar hissedermiş acaba doğrumu[/QU

canım bnm kocamda hamilesin hissediyorum dio ama bilmiorum bekliorum işte

canım hayırlı haberlerini alalım inş. paylaş mutlaka olur mu

Benimde bata 5 günüm var arkadaşlar ve yine her ay olduğu gibi heyecan dorukta :1:
İnşaAllah bu ay tüm isteyenlerede bizede nasip eder Rabbim gece gündüz dua modundayım İnşaAllah bu ayda ümitler boşa çıkmaz :43:

Benimde bata 5 günüm var arkadaşlar ve yine her ay olduğu gibi heyecan dorukta :1:
İnşaAllah bu ay tüm isteyenlerede bizede nasip eder Rabbim gece gündüz dua modundayım İnşaAllah bu ayda ümitler boşa çıkmaz :43:

inş. canım Allah isteyen herkese nasip etsin inş. hamilesindir gelişmeleri mutlaka yaz olur mu biz hergün mutlaka uğruyoruz buraya

hayır canım bende hiç çıkmayan sivilce bu ay çıktı 2 hatta 3 tane bence hamilelik beliritisi herşeyi buna bağlamaktan sıyırdım iyice :)

takılma hiç onlara sen

sorma ya bugün çıktı ama bugün inanılmaz bi akıntım var bilmiorum karnımda şiş gibi böle bilmiorum ya sık idrara çıkıorum inş hamişlik belirtisidir

inş. canım Allah isteyen herkese nasip etsin inş. hamilesindir gelişmeleri mutlaka yaz olur mu biz hergün mutlaka uğruyoruz buraya

paylaşırım tabikide canım ilk sıralar çok takılıyodum kk da hergün burdaydım ama 3 aydır neredeyse hiç girmiyoum girsemde gebelik topiclerine bakmıyodum çünkü psikolojik olarak etkiliyo diye düşünüyodum ama bu ay dayanamadım yine geldim son 5 gün insan paylaşmayıncada çatlıyor :ssz:

hamileleik belirtileride var ama psikolojik mi acaba diyorum...idrarda gebeliğe bakıp duruyorum negatif çıkıyor...normal mi acaba? internette şöyle bir bakındım..adetine 7 gün kala hamile kaldığını öğrenenler var..gebelik testinin markası bebe time...kan tahlilinede yarın mı gideyim yoksa adetimimi bekleyeyim..ne dersiniz?:44:

hamileleik belirtileride var ama psikolojik mi acaba diyorum...idrarda gebeliğe bakıp duruyorum negatif çıkıyor...normal mi acaba? internette şöyle bir bakındım..adetine 7 gün kala hamile kaldığını öğrenenler var..gebelik testinin markası bebe time...kan tahlilinede yarın mı gideyim yoksa adetimimi bekleyeyim..ne dersiniz?:44:

Stres yapma ve adetini bekle canım...
Çünkü geç yumurtlamış veya geç döllenme olmuşda olabilir,erken gitmenin hiç bir faydası yok :34:
Üzüldüğünle kalırsın...

aynı durumdayız canım seninle ama beklemek zorundayız :31: bende dün dayanamadım test yaptım laboquic marka benimkide benimkiyle 10 kala öğrenenler bile var ama bende negatif çıktı ki erken daha idrarda çıkması için.. bence ptesiye kadar beklemeye çalış şimdi kana testine gitsen çıkar muhtemelen ama değerin düşük olabilme ihtimali var boşuna ümitsizliğe düşmeyelim az daha sabretmeye çalış :34:

bende sennle aynı durumdayım bnde dün idrar testi yptım negatif çıktı bilmiorum ama belirtiler var

pazartesiyi nasıl beklicem ben yaa...eşimde sabırsızlandı ama o da pazartesi git diyor. kasıklarım ağrıyor,belim ve bacaklarım 3 gün üst üste hiç oturmamışım gibi ağrıyor.uyku hali çok yok...idrarımda artmayı anlayamadım çünkü bikaç hafta önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim..zaten idrar çok sık çıkıyordum. göğüslerimde çok önce acımaya başladılar..ama sağ göğsüm soldan daha çok acıyor...ne bilim hamile değilim herhalde,psikolojik benimkisi...:50:

pazartesiyi nasıl beklicem ben yaa...eşimde sabırsızlandı ama o da pazartesi git diyor. kasıklarım ağrıyor,belim ve bacaklarım 3 gün üst üste hiç oturmamışım gibi ağrıyor.uyku hali çok yok...idrarımda artmayı anlayamadım çünkü bikaç hafta önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim..zaten idrar çok sık çıkıyordum. göğüslerimde çok önce acımaya başladılar..ama sağ göğsüm soldan daha çok acıyor...ne bilim hamile değilim herhalde,psikolojik benimkisi...:50:

bazen bnde yaşadıklarını yaşıorum ama sonra deilim diorum bilmiorum bnce en doğrusu geçmesini beklemek bu gidişle bn eczaneyi zengin etcem :D

çok düşünme canım elinde değil biliyorum ama farklı şeyler oyalamaya çalış kendini bak sabredemezsen boşu boşuna üzüleceksin bi uğraş bul kendine bekle canım...

Back