• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 3. Günü muayene

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun adetimin 2. Günü olmadım. Yarın da dogum günüm çok heycanlandım inatta yaptım dogum günüme kadar bakmıycam diye. Kaç gündür çok fena brlim agrıyodu olcam diyodum ama olmadım kremsi beyaz bi akıntı var şuan
Ne zman yapacaksın test ya da doktora gidiceksin

klomen+çörekotu yağı ile 22 mmye ulaştı.iğnemi oldum çalışma yapıyorum.6 kere kullanılıyormuş.yeni duydum.
bende pko
gizli şeker
haşimato ve buna bağlı triglesidim yüksek çıkar
birde miyomum var.
inşallah hamile kalırım.

Ne zman yapacaksın test ya da doktora gidiceksin
Şimdi ankarada annemlerdeyim normalde istanbulda oturuyorum eve geçince yaparım. Perşembe günü evdeyim o zamana kdr olmazsam test yaparım haftayafa dr giderim.

Kızlaaaar çok şükür çift çizgiyi gördümmmmmmmmm allahımmm inanamıyorummmm

Saol canım darısı sana inşallah. Dr salı gitmeyi düşünüyorum.

Aminnnn insallah canm bende adet oldum tekrar küre basladim yarin doktora gitcem ve asilamaya baslicaz umarim bi aksilik cikmaz
İnşallah herşey gönlünce olur canım seni de bekliyorum 4 gözle hamiş olda bebeklerimizi beraber büyütelim. Eger istanbuldysan dr. Bana 3 ay içinde olur dedi tabiii allahın izniyle önce dedi gerçekten de dedigi gibi oldu. Eger istersen benm dr yönlendireyim. Kadın ne sorunlular geldi çok şükür hepsi hamiş olarak döndü inşallah sende olcaksın dedi. Çok tatlı bi dr

İnşallah herşey gönlünce olur canım seni de bekliyorum 4 gözle hamiş olda bebeklerimizi beraber büyütelim. Eger istanbuldysan dr. Bana 3 ay içinde olur dedi tabiii allahın izniyle önce dedi gerçekten de dedigi gibi oldu. Eger istersen benm dr yönlendireyim. Kadın ne sorunlular geldi çok şükür hepsi hamiş olarak döndü inşallah sende olcaksın dedi. Çok tatlı bi dr
Hsg den sonra bana da oyle demislerdi bu 3. Ayim medipol gunseli hanima gidicem ilk kez orayi cok duymuştum ins olumlu sonuclanir seninki kimdi canm

Sseerraayy Sseerraayy Canım benim hayırlı olsun 4 yıl sonra hamile oldun..
Sıra bende ozaman benimde 4 yıl:)))
Canım ben 4 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz allahım sanada da yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu Allah büyük. Eyüp sultama gidip dua et ordaki dualar geri çevrilmiyo. Sıra sende gÜzel haberlerle gel bize hamiş haberini bekliyorum

Canım ben 4 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz allahım sanada da yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu Allah büyük. Eyüp sultama gidip dua et ordaki dualar geri çevrilmiyo. Sıra sende gÜzel haberlerle gel bize hamiş haberini bekliyorum
Malesef canım ben mersindeyim :(
Inşaallah canim duanı eksik etme bizdende

Kizlar bende doktora gittim adetin 3. Gunu gel dedi sol da kist cikti 4 cm kan verdim simdi hormon testi istediler... Daha cok yeniyim 6 aydir deniyoruz korunmasiz olarak ...hormon testinde ne cikar prolaktin bat filan diyorsunuz o nedir ne kadar olmali deggerler.hormon testi istedilerya onlar da cikar mi ben daha hicbir seye baktirmadim...nasil tedavi onerirler sizin tavsiyeleriniz nneler. Deneyimlisiniz bana da yardimci olur musunuz...

Kizlar bende doktora gittim adetin 3. Gunu gel dedi sol da kist cikti 4 cm kan verdim simdi hormon testi istediler... Daha cok yeniyim 6 aydir deniyoruz korunmasiz olarak ...hormon testinde ne cikar prolaktin bat filan diyorsunuz o nedir ne kadar olmali deggerler.hormon testi istedilerya onlar da cikar mi ben daha hicbir seye baktirmadim...nasil tedavi onerirler sizin tavsiyeleriniz nneler. Deneyimlisiniz bana da yardimci olur musunuz...
oluruz canım ne demek sonuçlarını yaz sen. şimdi bat beklenen adet tarihi oluyor, sat da son adet tarihin bu iki tarihe göre yumurtlama dönemi ayarlanıyor.. senden tsh, lh, e2, prolaktin ve fsh değerlerine bakılır. bu değerler normal ise bir tedavi önermezler ama kistin için doktorun yardımcı olacaktır. bu değerlerin çok düşüklüğü ya da yüksekliği gebeliğe engel oluyor, bu değerleri dengelemeye çalışır doktorlar ama normal çıkar inş hepsi.

oluruz canım ne demek sonuçlarını yaz sen. şimdi bat beklenen adet tarihi oluyor, sat da son adet tarihin bu iki tarihe göre yumurtlama dönemi ayarlanıyor.. senden tsh, lh, e2, prolaktin ve fsh değerlerine bakılır. bu değerler normal ise bir tedavi önermezler ama kistin için doktorun yardımcı olacaktır. bu değerlerin çok düşüklüğü ya da yüksekliği gebeliğe engel oluyor, bu değerleri dengelemeye çalışır doktorlar ama normal çıkar inş hepsi.
Kist beni korkuttu 6 ay benim icin cok fazla gebe kalmak icin bu surecte hic bir test yaomafilar adetken gidince cikti 4cm kist nirmalde gozukmemisti 2 yildir evliyiz artik istiyiruz hormon testinde sadece o yazdığın degerlere mi bakiliyir..bana guatr smear test vs hicbir sey yapilmadi soyleyimmi doktora bnu da ..benim simdi baska sormam gerkenler neler ogleden sonra gidecegim doktora sonuclar o zmn cikacak...yaninda bilgisiz olmayim soze dabismak istedim cok saol canim donus yaptin

Kist beni korkuttu 6 ay benim icin cok fazla gebe kalmak icin bu surecte hic bir test yaomafilar adetken gidince cikti 4cm kist nirmalde gozukmemisti 2 yildir evliyiz artik istiyiruz hormon testinde sadece o yazdığın degerlere mi bakiliyir..bana guatr smear test vs hicbir sey yapilmadi soyleyimmi doktora bnu da ..benim simdi baska sormam gerkenler neler ogleden sonra gidecegim doktora sonuclar o zmn cikacak...yaninda bilgisiz olmayim soze dabismak istedim cok saol canim donus yaptin
canım bu değerlerde anormallik varsa hepsine bakılır zaman tsh ile tiroide yani hipofiz bezinden salgınan hormona da bakılıyor. bir de regl dönemi oluşup regl ile yok olan kist olduğunu biliyorum, tabii senin ki öyle mi bilemem.. smear testi her kadının yaptırması gereken bir şey ben evlenir evlenmez yaptırdım ve çok basit zaten ama regl iken yapılır mı bilmiyorum çünkü alttan muayenede minicik bir parça alıyorlar. hiç bir sonuç için hemen üzülme ve sevinme çünkü ilk tepkin yanlış olur iyice bakmak araştırmak lazım, zamanla öğreniyorsun zaten.

Back