• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 3. Günü muayene

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iste onu da dusundum de onun bi oncesi oluyo ya ondan acimiyo:olamaz::KK48: ins acimaz hayirlisiyla gecsin bi iki ayda merak ediyorum ne dicek yumurta durumum ne tesekkur ederim
Canım bunda da bi sıvı kullanıyor onun sayesinde çok kolay oluyor..
Bende hep senin gibi düşünüyordum 3 yıl boyunca bu korkularla gidemedim dr a..
4.yılımıza girdik bugün ve çok pişmanım keşke daha önce gitseydim diye..
Sakın erteleme kadın olmak kolay değil..
Hele ki anne olmak hiç kolay değil...
Biz bunları bile bile çocuk istiyorsak çok güçlüyüz demektir.. :))))

Benimde aynisi oluyordu cnm bende anlamamistim 3 kez kullandim klomeni ilk ay 22 de catlatma ignesini vurudk 1 tane gelismisti 2.ay 4 den fazla gelisme oldu 18mm ustu bubseferde doktor cogul olir dedi igne yaptirmadi kaldi ki cok pisman oldum 3.ay 3 taneydi gelisen yine 20li seviyede ama tutmadi
Nasıl 4 den fazla oldu canım ne yiyip içtiniz benimde 2 tane oldu ama tutmadı :(
Çok olsun istiyorum yumurtalarım..

merhaba arkadasim insAllah hayirlisiyla bebisine kavusursun Allahim kimsenin kucagini bos birakmasn bende gebelik dusunuyorum diye oncesinde dr a gttim kist vrms ilac verdi kullandm gcmedi tekrar kullan ilactan sonra 2.adet olusunda adetin 3.gunu gel ddi.sanirim alttan bakcak bise demedi gerci ama. biraz korkuyorum canin acidimi bide adetken nasil olacak ck kafama takiyorum
Bende adetli oldgum için hem korkuyodum hem gergindim dr söledim istersen sen içine sok aleti dedi yk onu hiç yapamam dedim sonra sakinleştrdi beni normal gittgimiz günden hiç bi farkı yok canım hiç korkma

Benim geçen ay 2 yumurtam vardı canım ama tutmadı dün adet oldum...
Cuma günü tekrar gidecem..
4 yumurta iyiymiş canım seninkiler ya..
Nasıl çoğalır bu yumurtalar :KK43:
Aman döllenmedikten sonra napıcaz 4 yumurtayı bu ay hiç umudum yok ne yalan söleyim

Nasıl 4 den fazla oldu canım ne yiyip içtiniz benimde 2 tane oldu ama tutmadı :KK43:
Çok olsun istiyorum yumurtalarım..
Canım önemli olan yumurtanın kalitesi kaç tane oldununa takılma 2 tane olur ama kaliteli olur. Benmkiler kalitesizse demek

Canım her dr un tedavisi farklı oluyor...
Bende ilk defa bu ay başladım.. adetimin 3.cü günü gittim alttan muayene etti..
Yumurtalarımın çok tembel olduğunu, polikistik over olduğunu ve kanallarımın çok hafif açık olduğunu söyledi...
Sonra 7 tane iğne verdi bitince tekrar gel dedi..
Gittim yumurtalarım tam istenilen büyüklükte değildi 3 iğne daha verdi. Daha sonra çatlatma iğnesi verdi göbekten vurdurdum...
Bugün 6.günüm 14 gün test yapıcam hamile olup olmadığıma dair...
Inşaallah olurum...
Benim popodan igne verdi. Göbekten olunca nasj oluyo daha mı iyiki

Ben de bugün gittim regl gecikmesi yaşıyorum son altı yedi aydır ama regl iken alttan bakmadı doktorum. Degerlerim normal çıktı ve son bir yılda beş altı kilo almamdan dolayı olduğunu söyledi doktor kilo vermemi istedi. Çok üzüldüm hamile kalma şansın yüzde üç olur bu şekilde düzensiz olursan dedi. İncir kürü, havuç kürü ve soğan kürü gibi kürler var yapmaya başladım sorununa göre sen de doktor tedavine ek olarak deneyebilirsin.
Ben galiba yoruldum artık hiö bişi yapasım yok kürmüş oymuş buymuş yıldım yanii.. Dr 3 ay içinde olmazsa tedavi uyguluycaz dedi ve ben olmazsa dr bile tekrar gtmeyi düşünmüyorum

Prolaktinin 85se eğer beyin tamografi yada emar için endokrin yada beyi cerrahisine göndermedi mi benim Prolaktinim yüksekti beyinde iyi huylu tümör çıktı iki yıl hem takip hemde dostinex kullandım bence dediğim bölümlerede gidin mutlaka
Canım 1 yıl önce gittgimde 147idi dr şok geçirdi. Sorna beyin mr istedi beni endojrine yönlendrdi endoktrn dr bana ilaçla düşmezse mr çkeriz dedi iyş huylu tümorler oldugunu korkulcak bişi olmadıgını söledi nese dostineks kullandım ve ilk haftada 2 ye kdr düştü sonra ben dr dr sıkılıp bıraktım kendi haline. Sonta yine olmadı takrar özelde iyi bi dr buldum prolktın 39du ilaç vermedi sonra 85e ykselmş dostnk verdi yine klomende ve ignede oldum 4 ymrtam olştu. Sanırım bu hormon yumrtaları kalitesizleştiro napcam bilemiyorum. Eger dier ayda olmazsa mr dedi allahım inşallah o günlere kalmayız uzun oldu canım k. Bakma

Benimde aynisi oluyordu cnm bende anlamamistim 3 kez kullandim klomeni ilk ay 22 de catlatma ignesini vurudk 1 tane gelismisti 2.ay 4 den fazla gelisme oldu 18mm ustu bubseferde doktor cogul olir dedi igne yaptirmadi kaldi ki cok pisman oldum 3.ay 3 taneydi gelisen yine 20li seviyede ama tutmadi
Niye tutmuyomuş ki canım. Sorun neymiş.

Ben galiba yoruldum artık hiö bişi yapasım yok kürmüş oymuş buymuş yıldım yanii.. Dr 3 ay içinde olmazsa tedavi uyguluycaz dedi ve ben olmazsa dr bile tekrar gtmeyi düşünmüyorum
anlıyorum canım insan yoruluyor haklısın daha önce denedin mi kür bilmiyorum ama çok güzel sonuçlar alan çok insan var, evlat için insan katlanır sanırım ne yapalım :(

Canım 1 yıl önce gittgimde 147idi dr şok geçirdi. Sorna beyin mr istedi beni endojrine yönlendrdi endoktrn dr bana ilaçla düşmezse mr çkeriz dedi iyş huylu tümorler oldugunu korkulcak bişi olmadıgını söledi nese dostineks kullandım ve ilk haftada 2 ye kdr düştü sonra ben dr dr sıkılıp bıraktım kendi haline. Sonta yine olmadı takrar özelde iyi bi dr buldum prolktın 39du ilaç vermedi sonra 85e ykselmş dostnk verdi yine klomende ve ignede oldum 4 ymrtam olştu. Sanırım bu hormon yumrtaları kalitesizleştiro napcam bilemiyorum. Eger dier ayda olmazsa mr dedi allahım inşallah o günlere kalmayız uzun oldu canım k. Bakma
ben iki yıl önce öğrendim dr ilacı kullanırken hamile kalmamın sakıncalı olmadığını söyledi ara ara bıraktım tedaviyi çünkü çok kilo aldım sonuçta hormon hapı toplam iki yıl kullandım bıraktım yine hapı korunmayı da bıraktım bi kaç aya hamile kaldım ilaç kullanırken bir dış gebelik birde kimyasal düşük oldu dr lar ne kadar sakıncası yok desede ben bu ilaca bağlıyorum inşallah kısa zamanda düşer ve hamile kalırsın hayırlısıyla

ben iki yıl önce öğrendim dr ilacı kullanırken hamile kalmamın sakıncalı olmadığını söyledi ara ara bıraktım tedaviyi çünkü çok kilo aldım sonuçta hormon hapı toplam iki yıl kullandım bıraktım yine hapı korunmayı da bıraktım bi kaç aya hamile kaldım ilaç kullanırken bir dış gebelik birde kimyasal düşük oldu dr lar ne kadar sakıncası yok desede ben bu ilaca bağlıyorum inşallah kısa zamanda düşer ve hamile kalırsın hayırlısıyla
Senin prl kaçtı? Mr felan çekindin mi? Hamilesin galiba nasıl oldu

anlıyorum canım insan yoruluyor haklısın daha önce denedin mi kür bilmiyorum ama çok güzel sonuçlar alan çok insan var, evlat için insan katlanır sanırım ne yapalım :KK43:
Benm prolaktin yüksek aslan pençesi içmiştim bi. Bi de çoban çantası hayot otu civan perçemi var ya ondan bi bardak içmemle kusmam bi oldu yapamadım yanii. Başka da bişi yapmadım allah ol derse olur zamanını bekliyorum nasip degilmiş napalım

Aman döllenmedikten sonra napıcaz 4 yumurtayı bu ay hiç umudum yok ne yalan söleyim
Yani evet haklısın canım.. ama yumurta çoğalırsa şansımız da artar diye düşünüyorum...
Benim böyle tanıdığım insanlar var birinin 4üz oldu :) birinin de ikiz oldu:)
Inşallah bizimde öyle olur dua edelim...

Benim popodan igne verdi. Göbekten olunca nasj oluyo daha mı iyiki
Canım benim dr seninki gibi klomen vermedi..
Direk 7 tane iğne verdi ister kalçadan ister göbekten yaptır dedi..
Ama ben göbekten korktum kalçadan yaptırdım 1 hafta sonra tekrar gittim iki yumurtam vardı ama istenilen boyutta değildi 3 iğne daha verdi..
Sonrada çatlatma iğnesini verdi...
Toplamda 10 iğne yedim.. sonunda da çatlatma iğnesini verirken göbekten saat tam 11 de vurduracaksın dedi..
Önceki 10 iğnede olduğu gibi ister kalça ister göbek demedi..
Direkt göbek deyince mecburen göbekten vurdurdum..
Ama herkesinki farklı oluyormuş ister göbek ister kalça ister bacak ister koldan oluyormuş:))
Ama kalçadan daha kolaydı göbekten:))

Ama canım 6 tane yumurtası olup adet gören var ben 4 tumurtama güvenemiyorum.=) bu arada aman ikiz mikiz kız nası bakıcaz 2 bebeye hele 4e abbo =) =) =) allah gönlüne göre versin canım inşallah kısa zamanda hayırlısyla güzel haberler alıp bizde o heycanı yaşarız

Back