• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 3. Günü muayene

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama canım 6 tane yumurtası olup adet gören var ben 4 tumurtama güvenemiyorum.=) bu arada aman ikiz mikiz kız nası bakıcaz 2 bebeye hele 4e abbo =) =) =) allah gönlüne göre versin canım inşallah kısa zamanda hayırlısyla güzel haberler alıp bizde o heycanı yaşarız
Valla canım sağlıklı ve hayırlı olsunda 1-2-3-4 satışı önemli değil:)))) yeter ki sağlıklı hayırlı olsun sayısı önemli değil :)) hepsini bir fırtta çıkarırız işte:)))) açılış ve kapanış yaparız bi kere de:))))

Nasıl 4 den fazla oldu canım ne yiyip içtiniz benimde 2 tane oldu ama tutmadı :KK43:
Çok olsun istiyorum yumurtalarım..
Hic bir sorun yok ama olmayinca olmuyor demekki cok ozen gösteriyorum asitli icmiyorum cay kahve tuketmiyorum bol su iciyorum esime keçiboynuzu pekmesi yediriyorm falan ama tik yok

Hic bir sorun yok ama olmayinca olmuyor demekki cok ozen gösteriyorum asitli icmiyorum cay kahve tuketmiyorum bol su iciyorum esime keçiboynuzu pekmesi yediriyorm falan ama tik yok
Bende yarın gidecem dr a ikinci gidişim olacak bu..
Inşaallah son olur ya..

Benimde bu tarz sikintim vardi. Suan cok sukur anne adayiyim. Size tavsiyem doktorunuz iyi olsun. Birde ari ciftliginden ari sutu, polen, propolis almanizi tavsiye ederim. Yumurta kuvvetlendiriyor. Ozellikle ari sutu ve polen. Ben cok faydasini gordum.

Benimde bu tarz sikintim vardi. Suan cok sukur anne adayiyim. Size tavsiyem doktorunuz iyi olsun. Birde ari ciftliginden ari sutu, polen, propolis almanizi tavsiye ederim. Yumurta kuvvetlendiriyor. Ozellikle ari sutu ve polen. Ben cok faydasini gordum.
Aa gerçekten mi canım ben yarın yine dr a gidecem... çatlatma iğnesi mi vurdurmuştun??

Canım bunda da bi sıvı kullanıyor onun sayesinde çok kolay oluyor..
Bende hep senin gibi düşünüyordum 3 yıl boyunca bu korkularla gidemedim dr a..
4.yılımıza girdik bugün ve çok pişmanım keşke daha önce gitseydim diye..
Sakın erteleme kadın olmak kolay değil..
Hele ki anne olmak hiç kolay değil...
Biz bunları bile bile çocuk istiyorsak çok güçlüyüz demektir.. :))))

Bende adetli oldgum için hem korkuyodum hem gergindim dr söledim istersen sen içine sok aleti dedi yk onu hiç yapamam dedim sonra sakinleştrdi beni normal gittgimiz günden hiç bi farkı yok canım hiç korkma

tesekkur ederim kzlar hakkimizda hayirlisi olsun insAllah hamis oluruzda gerek kalmaz ilaclara ignelere

Ins guzel haberlerle gelirsn canim ben inat ettim erken test yapmicam tek cizgi gormekten usandim olmazsa giderim bende artik bakalm nolcak
Malesef canım benim kanallar çok hafif açıkmış onun nedenine bakacak göbekten delik açılarak bakılacak..
Bu ayda klomen verdi..
Bu ayda tutmazsa göbekten delik açılarak bakılacak kanallara bakılacakmış :(:(

Ayyyy canımmmm çok sevindim yaa hislerimde yanılmam inşallah evde test yaptın mı
Yok canim ben artik evde test yapmayi biraktim o kadar ugrastim ki negatif olacagini bile bile yapmak ya da o sonucu gorecek olmanin verdigi his asiri derecede yiprtici sonra da basliyordm betada cikar mi diye ondada cikmazdi ben simdi gerektigi kadar bekliyorum doktora gidiyorum o kan testi istiyor zaten sonra ultrasona bakiyor cikmazsa tarlusal veriyor benim düzen boyle artik testler yaniltici ve sinir bozucu yok yere bissuru para verdim zamanında san da cok tsk ederim ins sende tez zamanda yavruna kavusursn

Ayy ca
Yok canim ben artik evde test yapmayi biraktim o kadar ugrastim ki negatif olacagini bile bile yapmak ya da o sonucu gorecek olmanin verdigi his asiri derecede yiprtici sonra da basliyordm betada cikar mi diye ondada cikmazdi ben simdi gerektigi kadar bekliyorum doktora gidiyorum o kan testi istiyor zaten sonra ultrasona bakiyor cikmazsa tarlusal veriyor benim düzen boyle artik testler yaniltici ve sinir bozucu yok yere bissuru para verdim zamanında san da cok tsk ederim ins sende tez zamanda yavruna kavusursn
Canım seni benden daha iyi anlıycak birini daha tanımıyorum bende senin gibi olmazsa ynede bakıyım deyip ne heveslerle test yaptgımı testlerden somra her ne kdr hakkımda hayırlısı üzülmğcem deyip hüngür hüngür agladıgım günleri bilirim. Tarlusal ne? Daha önceleri adetlerim gecikiyor muydu bilmiom bnm 1 gün bile geçmedigi için çok mutlu oldum senin adına inşallah hayırlı bebiş hberleriyle gelirsin beraber seviniriz

Back