• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 3. Günü muayene

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ca

Canım seni benden daha iyi anlıycak birini daha tanımıyorum bende senin gibi olmazsa ynede bakıyım deyip ne heveslerle test yaptgımı testlerden somra her ne kdr hakkımda hayırlısı üzülmğcem deyip hüngür hüngür agladıgım günleri bilirim. Tarlusal ne? Daha önceleri adetlerim gecikiyor muydu bilmiom bnm 1 gün bile geçmedigi için çok mutlu oldum senin adına inşallah hayırlı bebiş hberleriyle gelirsin beraber seviniriz
Tarlusal adet sokturucu canm ben pcosluyum bekarken tedavi gördüm genelde duzensiz olurdu evlendikten sonra duzene girdi her ay sekmeden olurdu ancak korunmayi biraktiktan sonra yine duzenim bozuldu sonrada bu surec basladi benim icin yarin da olmazsam prs randevu alcam bu sefer hic hevesim yok her ay gectikce daha da keyfi kaciyo insanin iste napalim kader böyleymiş

Tarlusal adet sokturucu canm ben pcosluyum bekarken tedavi gördüm genelde duzensiz olurdu evlendikten sonra duzene girdi her ay sekmeden olurdu ancak korunmayi biraktiktan sonra yine duzenim bozuldu sonrada bu surec basladi benim icin yarin da olmazsam prs randevu alcam bu sefer hic hevesim yok her ay gectikce daha da keyfi kaciyo insanin iste napalim kader böyleymiş
Kalbini ferah tut canım benimde bu ay hiç umudum yok.. Allah büyüktür elbet bi gün olur be =( canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce şifanı bulursun duamdasın

Kizlar şimdi muayeneden çıktım allahima sukurler olsun ki kistim kaybolmus ebru destan kurlerini ve bikac gun sogan kuru yapmistim simdi kan verdim beta icin sonuc bekliyorum

Duzensiz oldugu icin tarih belirlemekte sıkıntı yasiyorum genelde 1 ay onceki tarihi bat olarak kabul ediyorum aylik dongu icin bat 3 temmuzdu yani

Ben bu ikilemleri bıraktım canm 12 gunde kana geçiyor ovulasyondan sonra gec dollenme olduysa da dusuk de cikardi hrlde ben kurlere devam edicem ve bu ay aşılama yaptircam zaman kaybı olsun istemiyorum 2 yildir ugrasiyorm yinede cok sukur ki kist yok tedaviye baslanabilcek geçen ay yapılacak ti aşılama kist yüzünden kalmıştı nasip bakalim hayirlisi olsun

Ben bu ikilemleri bıraktım canm 12 gunde kana geçiyor ovulasyondan sonra gec dollenme olduysa da dusuk de cikardi hrlde ben kurlere devam edicem ve bu ay aşılama yaptircam zaman kaybı olsun istemiyorum 2 yildir ugrasiyorm yinede cok sukur ki kist yok tedaviye baslanabilcek geçen ay yapılacak ti aşılama kist yüzünden kalmıştı nasip bakalim hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun hakkında canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahhh:dua:

Kizlar şimdi muayeneden çıktım allahima sukurler olsun ki kistim kaybolmus ebru destan kurlerini ve bikac gun sogan kuru yapmistim simdi kan verdim beta icin sonuc bekliyorum
Çok şükür güzel haber bu ❤️ daha da güzel haberi bekliyorum

Prolaktinim yüksek çıktı 85=( klomen verdi kullan gel dedi.

Cnm benim de adetimin 3. Günü dr muayene etti klomen verdi ve gebe kaldım. Bende de pko var baya yumurtalarım kist doluydu tıka basa. Hatta 2 yumurtam oluştu tembellik mi ne varmış ona rağmen gebe kaldım. 2. Gebeliğimde kendiliğinden oldu. İnşallah sende kalırsın güzel haberlerini alırız.

Cnm benim de adetimin 3. Günü dr muayene etti klomen verdi ve gebe kaldım. Bende de pko var baya yumurtalarım kist doluydu tıka basa. Hatta 2 yumurtam oluştu tembellik mi ne varmış ona rağmen gebe kaldım. 2. Gebeliğimde kendiliğinden oldu. İnşallah sende kalırsın güzel haberlerini alırız.
İnşallah güzel haberlerle gelirim günüm geldi bkalım nolucak. Teşekkür ederim güzel temennilerin için. Bebişinin olmadına çok sevindim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Kızlar bugun adetimin 2. Günü olmadım. Yarın da dogum günüm çok heycanlandım inatta yaptım dogum günüme kadar bakmıycam diye. Kaç gündür çok fena brlim agrıyodu olcam diyodum ama olmadım kremsi beyaz bi akıntı var şuan

Kızlar bugun adetimin 2. Günü olmadım. Yarın da dogum günüm çok heycanlandım inatta yaptım dogum günüme kadar bakmıycam diye. Kaç gündür çok fena brlim agrıyodu olcam diyodum ama olmadım kremsi beyaz bi akıntı var şuan
Hadi bakalım canım güzel haberler ver bize yarın.

Back