adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Çok teşekkür ederim bu güzel desteğine.şimdiye kadar okuduğum kendime en yakın şeyleri sen yazdın sanırım.bundan sonrası beklemeye kaldı artık.2 gün sonra belli olur ne olduğu inşallah

canim benimki 3-4 gün kala cikti seninde o kadar varsa en azindan erken gebelik testlerinden al canim. insallah vardir ben sana üzülme diycem ama ven bile hala üzülüyorum inanamiyorum. hayirlisi olsun insallah

Çok teşekkür ederim bu güzel desteğine.şimdiye kadar okuduğum kendime en yakın şeyleri sen yazdın sanırım.bundan sonrası beklemeye kaldı artık.2 gün sonra belli olur ne olduğu inşallah

Rica ederim canım, ne demek Allah hayırlısını versin inşallah

senmi edebi bana öğrenece

Ya birak alahini seversen ceneni yorduguna degmez kuzum ne kadar bilgili ve kendini gelistirmis oldugunu yazdigi kelimelerden anliyabilirsin sanirim biz 2 unv bitirmedik tek unv bitidikya :) ondan seviye farki var ahhahaha :)
bana bakın ikinzde benimle ugrasmayin kötü olursunuz benim kalbimi kiranlarin işi rast gitmiyor ons göre o edepsiz arkadaşın kendi aynaya bi baksın edepsiz karşısında duruyo ben kendimi çok geliştirdi m ozellikle duzin gibilere karşı kendimi savunmak için çok bilmisler hem iki çocuk annesiyim hem bilgili hemde efendiyim bilmem anladinizmi teste gelince ilk defa yaptım uzerini okudum ve cahil değilim öylesine sordum 5 saaati seni denemek için simdi artık yazmayın benimlede ugrasmayin hanımlar benim kelimelerime kaf etmen için benim ksdar kitap okuman gerek tamam.bittii

kusura bakma geç cevaplıyorum çalıştığım yerdeki yoğunluğa bağlı olarak.Maalesef adet oldum..Bu ay çalışmalara devam :)
olsun canım üzülme bende dün evde test yaptım tek çizgi çıktı sanırım hamile değilim gerçi daha adetime var ama bilmiyorum

kac gun kalmstı kuzum bırde erken gebelık testımı yaptın normalmı ?
28 şubatta adet olmuştum 26 ile 28i arasında olmam gerekiyor. ama adet belirtileri hiç yok. test de normal test yaptım erken gebelik testi nasıl bişey duymadım daha önce

canim benimki 3-4 gün kala cikti seninde o kadar varsa en azindan erken gebelik testlerinden al canim. insallah vardir ben sana üzülme diycem ama ven bile hala üzülüyorum inanamiyorum. hayirlisi olsun insallah
ben normal test yaptım çıkmadı erken gebelik testini duymamıştım daha önce

her kafadan bi ses cıkıyo bi hafta bekle diyolar bugün adet görmezsem yarın sabah ilk işim test yapmak olacak belki psikolojik olarak adeti önlüyorumdur kimbilir
canım kusura bakma ben ovulasyon sandım valla ben normal testte cıft cızgıyı gordum ama herkes gorecek dıye bırsey yok tabıkı erken gebelıkte cogu ınsan ıcın olumlu oluyor sen hıc test yapmadın sanırım

28 şubatta adet olmuştum 26 ile 28i arasında olmam gerekiyor. ama adet belirtileri hiç yok. test de normal test yaptım erken gebelik testi nasıl bişey duymadım daha önce
erken gebelık testınde yumurtlma gnunden 7 gun sonra cıkmaya baslıyor

ben doktordan öğrendim ovulasyonu zaten 13 marttı adet günüm bugün yumurtlamadan sonra 14. gün oluyo yani acaba bende mi erken gebelik testi yapsam cıkar mı dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…