Çok teşekkür ederim bu güzel desteğine.şimdiye kadar okuduğum kendime en yakın şeyleri sen yazdın sanırım.bundan sonrası beklemeye kaldı artık.2 gün sonra belli olur ne olduğu inşallahYok canım ne kusuru. Başka konulara yazdığım mesajları buraya kopyalıyorum.
Aman aman bi belirtim olmadı ama yumurtlama dönemimde başlayan göğüs ve yumurtalık ağrılarım geçmedi. Hep regl olacak gibi hissettim. Çok hafif hafif baş dönmem oldu. Aynı adet öncesi gibi duygusaldım, sinirliydim. Ayırt etmek zor. Kasıklarımın ağrısı çok fazlaydı, hem de adetime daha 10 gün falan varken. Hep adet olacağım dedim, çok yaklaştı dedim. Sivilcelerim bile çıktı aynı adet öncesinde çıkan. Hatta gergin ve duygusaldım 1-2 gün kala. Ben adet belirtilerine çok benzettim açıkçası. Ama biraz daha erken başladı. Bir de o sarı akıntı oldu. Kaşıntı, yanma, koku yoktu hiç. Üşütmüş olabileceğime yorduk.
canim benimki 3-4 gün kala cikti seninde o kadar varsa en azindan erken gebelik testlerinden al canim. insallah vardir ben sana üzülme diycem ama ven bile hala üzülüyorum inanamiyorum. hayirlisi olsun insallahçoook sevindim canımmm allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. ben de mi yapsam bilmiyorumçıkmayacak diye korkuyorum o yüzden test yapmıyorum şuan da
Çok teşekkür ederim bu güzel desteğine.şimdiye kadar okuduğum kendime en yakın şeyleri sen yazdın sanırım.bundan sonrası beklemeye kaldı artık.2 gün sonra belli olur ne olduğu inşallah
senmi edebi bana öğrenecesen ne kadar çirkin konuşuyorsun arkadaşlarıma karşı. Bir tek sen üniversite mezunu değilsin edebinle yazmayı öğren.
2 çocuklu bir kadından gelecek sorular değil 5 saat sonra gebelik testi geçerlimi cevabı. Ne mezunusun bilemem artık ama gebelik testinin üzerini okumayı bilseydin 1 saat sonrasının geçersiz olduğunu görürdün.
sen ne kadar çirkin konuşuyorsun arkadaşlarıma karşı. Bir tek sen üniversite mezunu değilsin edebinle yazmayı öğren.
2 çocuklu bir kadından gelecek sorular değil 5 saat sonra gebelik testi geçerlimi cevabı. Ne mezunusun bilemem artık ama gebelik testinin üzerini okumayı bilseydin 1 saat sonrasının geçersiz olduğunu görürdün. [/QUOedebi senmi ogreteceksin bana ben iki çocuk annesiyim bak ben senin gibi arkadaşın gibi edebimi bozmuyorum değmezsiniz çünkü daha önemli işlerim var annelik yapmam gerek sen once tipine bak bana laf söyle
bana bakın ikinzde benimle ugrasmayin kötü olursunuz benim kalbimi kiranlarin işi rast gitmiyor ons göre o edepsiz arkadaşın kendi aynaya bi baksın edepsiz karşısında duruyo ben kendimi çok geliştirdi m ozellikle duzin gibilere karşı kendimi savunmak için çok bilmisler hem iki çocuk annesiyim hem bilgili hemde efendiyim bilmem anladinizmi teste gelince ilk defa yaptım uzerini okudum ve cahil değilim öylesine sordum 5 saaati seni denemek için simdi artık yazmayın benimlede ugrasmayin hanımlar benim kelimelerime kaf etmen için benim ksdar kitap okuman gerek tamam.bittiiYa birak alahini seversen ceneni yorduguna degmez kuzum ne kadar bilgili ve kendini gelistirmis oldugunu yazdigi kelimelerden anliyabilirsin sanirim biz 2 unv bitirmedik tek unv bitidikya :) ondan seviye farki var ahhahaha :)
muhatabım değilsinizHA HA HA Komiksin ya
canım var mı bir gelişme
olsun canım üzülme bende dün evde test yaptım tek çizgi çıktı sanırım hamile değilim gerçi daha adetime var ama bilmiyorumkusura bakma geç cevaplıyorum çalıştığım yerdeki yoğunluğa bağlı olarak.Maalesef adet oldum..Bu ay çalışmalara devam :)
hadi hayırlısı canım :) bende dün akşam dayanamadım test yaptım ama silik dahi çıkmadı sanırım yine hamile değilimValla bende hafif cizgi cikti simdi kan testine gityom :)
kac gun kalmstı kuzum bırde erken gebelık testımı yaptın normalmı ?hadi hayırlısı canım :) bende dün akşam dayanamadım test yaptım ama silik dahi çıkmadı sanırım yine hamile değilim
testı yapmaya baslamadınmı sen daha ? yumurtlaman erkende olabılır bence beklemebugün yumurtlamamın 14. günü test yapsam dogru sonuç verir mi kızlar
28 şubatta adet olmuştum 26 ile 28i arasında olmam gerekiyor. ama adet belirtileri hiç yok. test de normal test yaptım erken gebelik testi nasıl bişey duymadım daha öncekac gun kalmstı kuzum bırde erken gebelık testımı yaptın normalmı ?
ben normal test yaptım çıkmadı erken gebelik testini duymamıştım daha öncecanim benimki 3-4 gün kala cikti seninde o kadar varsa en azindan erken gebelik testlerinden al canim. insallah vardir ben sana üzülme diycem ama ven bile hala üzülüyorum inanamiyorum. hayirlisi olsun insallah
her kafadan bi ses cıkıyo bi hafta bekle diyolar bugün adet görmezsem yarın sabah ilk işim test yapmak olacak belki psikolojik olarak adeti önlüyorumdur kimbilirtestı yapmaya baslamadınmı sen daha ? yumurtlaman erkende olabılır bence bekleme
canım kusura bakma ben ovulasyon sandım valla ben normal testte cıft cızgıyı gordum ama herkes gorecek dıye bırsey yok tabıkı erken gebelıkte cogu ınsan ıcın olumlu oluyor sen hıc test yapmadın sanırımher kafadan bi ses cıkıyo bi hafta bekle diyolar bugün adet görmezsem yarın sabah ilk işim test yapmak olacak belki psikolojik olarak adeti önlüyorumdur kimbilir
erken gebelık testınde yumurtlma gnunden 7 gun sonra cıkmaya baslıyor28 şubatta adet olmuştum 26 ile 28i arasında olmam gerekiyor. ama adet belirtileri hiç yok. test de normal test yaptım erken gebelik testi nasıl bişey duymadım daha önce
ben doktordan öğrendim ovulasyonu zaten 13 marttı adet günüm bugün yumurtlamadan sonra 14. gün oluyo yani acaba bende mi erken gebelik testi yapsam cıkar mı dersincanım kusura bakma ben ovulasyon sandım valla ben normal testte cıft cızgıyı gordum ama herkes gorecek dıye bırsey yok tabıkı erken gebelıkte cogu ınsan ıcın olumlu oluyor sen hıc test yapmadın sanırım
bu arada hiç test yapmadımcanım kusura bakma ben ovulasyon sandım valla ben normal testte cıft cızgıyı gordum ama herkes gorecek dıye bırsey yok tabıkı erken gebelıkte cogu ınsan ıcın olumlu oluyor sen hıc test yapmadın sanırım