tamam super bak olmamıssın adet gunun bugun dıyorsun benımde 12 sı ıdı yumurtlama gunum ben testte godum yap derım ama garantı olsun dıye erken gebelık testı yapben doktordan öğrendim ovulasyonu zaten 13 marttı adet günüm bugün yumurtlamadan sonra 14. gün oluyo yani acaba bende mi erken gebelik testi yapsam cıkar mı dersin
senin ki pozitif mi çıktı idrarda kan da yaptırdın mı peki e bende öğrenebilirim o zaman ilk fırsatta yapıcam testi bugüntamam super bak olmamıssın adet gunun bugun dıyorsun benımde 12 sı ıdı yumurtlama gunum ben testte godum yap derım ama garantı olsun dıye erken gebelık testı yap
ben konuyu hayalmı goruyorm dıye actım test resımlerıde var orda evet daha adet gunum yarın benım ben 2 gun once gebelık testınde hayalet gıbı cızgı gordum dunde kan tahlılı verdımsenin ki pozitif mi çıktı idrarda kan da yaptırdın mı peki e bende öğrenebilirim o zaman ilk fırsatta yapıcam testi bugün
pardon canım ben görmemisim orayı kan testinin sonucu çıkmadımı ki umarım kanda da pozitif çıkar inşallah hamileyizdir inşallah iyi haberlerini bekliyorumben konuyu hayalmı goruyorm dıye actım test resımlerıde var orda evet daha adet gunum yarın benım ben 2 gun once gebelık testınde hayalet gıbı cızgı gordum dunde kan tahlılı verdım
aaa sen zaten iyi haberi vermişsin şimdi gördüm profilinde Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah tebriklerben konuyu hayalmı goruyorm dıye actım test resımlerıde var orda evet daha adet gunum yarın benım ben 2 gun once gebelık testınde hayalet gıbı cızgı gordum dunde kan tahlılı verdım
amın haadı sende ogren de ımzalarımız aynı olsun suan adet sancısı gıbı agrı cekıyorum normalde yarın adet gunum acaıp akıntı varaaa sen zaten iyi haberi vermişsin şimdi gördüm profilinde Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah tebrikler
aynen benim de öyle hem adet sancısı gibi ağrı hem de akıntı var ama zaten hamilelik belirtileri ile aynıymıs adet belirtileri ovulasyon testim pozitif cıkmasa bu kadar umutlanmazdım zaten ona güveniyorum açıkçası:)amın haadı sende ogren de ımzalarımız aynı olsun suan adet sancısı gıbı agrı cekıyorum normalde yarın adet gunum acaıp akıntı var
yalnız senin 12 siyse eğer yumurtlama günün adet gününün dün olması gerekmiyomuydu yumurtlamanın 14. günü adet günü diye biliyorum çünküamın haadı sende ogren de ımzalarımız aynı olsun suan adet sancısı gıbı agrı cekıyorum normalde yarın adet gunum acaıp akıntı var
26 gunde bır oluyorum ben hesaplarsan zaten cuk oturuyor 12 sı yumurtlama 14 gun ekle yarın :))) derken 26 bugun mus hee :)) ama olmadım sadece sancım var ama ben cuma ılk gun dıye 1 marrta olmustum 26 gunsonra ayy ıste 27 yapuo :))yalnız senin 12 siyse eğer yumurtlama günün adet gününün dün olması gerekmiyomuydu yumurtlamanın 14. günü adet günü diye biliyorum çünkü
canim benim normal adet günümde yarin olaccakti . en son ne zaman adet olmustun senle ayni gidiyoruz galibaben konuyu hayalmı goruyorm dıye actım test resımlerıde var orda evet daha adet gunum yarın benım ben 2 gun once gebelık testınde hayalet gıbı cızgı gordum dunde kan tahlılı verdım
ben 1 martta adet olmustum onu yazdım ımzaya .. senın yumurtlama gunun ne zaman dı? ayyy superrr :)) 26 gunde bır adet oluyorum ben yarın bat gunu ıdıcanim benim normal adet günümde yarin olaccakti . en son ne zaman adet olmustun senle ayni gidiyoruz galiba
ben en son 26 subatta adet oldum 28-29 günde bir adet oluyorum ben her testten denedim hepsi pozitif cikmisti sali günü kan vermistim hala gelmemis sonuclar doktoruma gelince ariyacaklar . sen almis miydin sonucunu . Allah im insallah saglikli bebisler nasip etsin bizeben 1 martta adet olmustum onu yazdım ımzaya .. senın yumurtlama gunun ne zaman dı? ayyy superrr :)) 26 gunde bır adet oluyorum ben yarın bat gunu ıdı
heralde benim durum farklı adetten bitiminden bir gün sonra yumurtam catladığı için kafa karışık benim idare et:)26 gunde bır oluyorum ben hesaplarsan zaten cuk oturuyor 12 sı yumurtlama 14 gun ekle yarın :))) derken 26 bugun mus hee :)) ama olmadım sadece sancım var ama ben cuma ılk gun dıye 1 marrta olmustum 26 gunsonra ayy ıste 27 yapuo :))
ben en son 26 subatta adet oldum 28-29 günde bir adet oluyorum ben her testten denedim hepsi pozitif cikmisti sali günü kan vermistim hala gelmemis sonuclar doktoruma gelince ariyacaklar . sen almis miydin sonucunu . Allah im insallah saglikli bebisler nasip etsin bize
sıkıntı yok senın hesapta dogur aslında ben bugun resmen adet sancısı gıbı agrı gecıtıyorumheralde benim durum farklı adetten bitiminden bir gün sonra yumurtam catladığı için kafa karışık benim idare et:)
superrr bende dun kan testı yaptırdım adete 2 gun varken yanı 38,5 cıktı hamıs dedıler haftaya doktora gıtcez :)) bırde sen nerdesınkı bu kadar gec cvp verıyorlaraz önce aradilar doktordan. esime demis esimiz hamile daha cok yeni demis cünkü adete 3 gün kala kan vermistim pazartesi yine kan vermeye gidecegiz . Dua edin arkadaslar lütfen insallah bir sorun cikmaz
Ben de 1 martta regl olmuştum,benim de bat yarın.bugün kahverengi lekelenme oldu.adet mi başlıyor yoksa diğer ihtimal mi bilmiyorum.sabırsızlıkla bekliyorum.senin de hayırlı olsun arkadaşım,darısı Başımızaben 1 martta adet olmustum onu yazdım ımzaya .. senın yumurtlama gunun ne zaman dı? ayyy superrr :)) 26 gunde bır adet oluyorum ben yarın bat gunu ıdı
sagolasın lekelenmeyı yerleşme kanaması dıyorlar bende olmadı yorum yapamam cok ama moral bozma sakınnnn bak adet olmamısın bu cok guzell yarın ıyı haberlerını ver beklıyorum:))Ben de 1 martta regl olmuştum,benim de bat yarın.bugün kahverengi lekelenme oldu.adet mi başlıyor yoksa diğer ihtimal mi bilmiyorum.sabırsızlıkla bekliyorum.senin de hayırlı olsun arkadaşım,darısı Başımıza
Teşekkürler.Umarım olmam da iyi haber alır almaz anında yazarım :)sagolasın lekelenmeyı yerleşme kanaması dıyorlar bende olmadı yorum yapamam cok ama moral bozma sakınnnn bak adet olmamısın bu cok guzell yarın ıyı haberlerını ver beklıyorum:))
almanya dayim canim degerimi bilmiyorum ben esime dedim keske sorsaydin diye. cok merak etmistim ama pazartesi soracagim. birde bir sorum daha olacak ven gecen hafta iki kez disim icin röntgene girdim bide cumartesi lunapark a gitmistik. cok korkuyorum etkilemez insallahsıkıntı yok senın hesapta dogur aslında ben bugun resmen adet sancısı gıbı agrı gecıtıyorum
superrr bende dun kan testı yaptırdım adete 2 gun varken yanı 38,5 cıktı hamıs dedıler haftaya doktora gıtcez :)) bırde sen nerdesınkı bu kadar gec cvp verıyorlar
adet gecıkmesınden oncekıler pek etlemezmıs ona bakacak olsak bende alkol aldım gecen ahhfta ıkı kerealmanya dayim canim degerimi bilmiyorum ben esime dedim keske sorsaydin diye. cok merak etmistim ama pazartesi soracagim. birde bir sorum daha olacak ven gecen hafta iki kez disim icin röntgene girdim bide cumartesi lunapark a gitmistik. cok korkuyorum etkilemez insallah