- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
bence birak hemen sigarayi hatta dumaninda bile durma. ben cok yanlis buluyorum kimi insanlar bebege ragmen nasil sigara iciyorlar . hadi kendini zehirliyorsun normalde onun ne sucu var. ciddi zarar görebilir bebek. uzak durmalisin hemenadet gecıkmesınden oncekıler pek etlemezmıs ona bakacak olsak bende alkol aldım gecen ahhfta ıkı kerebıde sıgaaaaa yaa bunu bırakmam lazım:)(((
olsun canım üzülme bende dün evde test yaptım tek çizgi çıktı sanırım hamile değilim gerçi daha adetime var ama bilmiyorum
bugün erken gebelik testinden alayım o zaman bakalım ne çıkacakerken gebelık testınde yumurtlma gnunden 7 gun sonra cıkmaya baslıyor
Hadi bakalim sabirsizlikla.bekliyorum cevabinibugün erken gebelik testinden alayım o zaman bakalım ne çıkacak
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 3 aydır klomen kullandım en son çatlatma iğneside oldum 1 nisanda adet olmam gerekiyor 3 gün önce kahve lekelnmem oldu ertesi günde sadece 1 damla geldi şimdide bazen sarı bazen beyaz akıntılar oluyor göğüslerinde ve kasıklarımda batmalar var test yapmak istemiyorum ama geceleri uyuyamıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 3 aydır klomen kullandım en son çatlatma iğneside oldum 1 nisanda adet olmam gerekiyor 3 gün önce kahve lekelnmem oldu ertesi günde sadece 1 damla geldi şimdide bazen sarı bazen beyaz akıntılar oluyor göğüslerinde ve kasıklarımda batmalar var test yapmak istemiyorum ama geceleri uyuyamıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin[/QUOTE
Insallh hamilyeyizdir cnm :))Bence de hamilesin canim dûzensiz kanamalar ve agrilar ciddi belirtiler bence bende uyuyamayanlardanim test yapma bence de kesin olmadigi icin insan kendini bos yere ûzüyo
Bence mutlaka bi doktora gorün cnmAdetm 5 gundr geciyo hatta bgnle 6 olck ama olmadim gecen ay 3 gun once oldm. Normalde duzenlidir . Test yapym hamile degilim. Doktora gtsem mi blmyrm
kan testi mi idrar testimi yaptigin idrar cok güvenilir olmuyo eger kan testiyse acil doktora görünmelisin canim senin de iyi haberlerini aliriz insallahAdetm 5 gundr geciyo hatta bgnle 6 olck ama olmadim gecen ay 3 gun once oldm. Normalde duzenlidir . Test yapym hamile degilim. Doktora gtsem mi blmyrm
kan testi mi idrar testimi yaptigin idrar cok güvenilir olmuyo eger kan testiyse acil doktora görünmelisin canim senin de iyi haberlerini aliriz insallah
Bence mutlaka bi doktora gorün cnm
Kist olmus olabilir adetin 6 gun gecmis gebelik olsa cikardi bence idrar testinde cok kotu bsey oldugunu sanmiyorumKotu bsy olablr mi? Yurtdsndym burdaki doktorlra sinir olyrm
Kist olmus olabilir adetin 6 gun gecmis gebelik olsa cikardi bence idrar testinde cok kotu bsey oldugunu sanmiyorum
Evet benimde bi defa 10 gun gecikmisti sen daha once bic doktora gittinmi ne zamndir bebek istiyosun:'( :'( bebek istyrz diye geliyor bunlar basima
bende onu dicektim kist olmus olabilir daha bi hafta önce arkadasim adetinin üstünden 4gün gecti diye kendini hamile sanip doktora gitti yumurtasi catlamadigi icin kist olusmus tabi o da adetini geciktirmis cok kötü bi durum degil ilacla adet görmesini sagliyorlar simdi ama sen iyi düsün iyi olsun insallah idrar testinin sonucu yanlistirHayir evde test yapyrm . Neden acil gorunmelisin dedim kotu bsy olablr mi? Birde dun esimle ilskye grdk :-( korkuyrm suan bsy olmus mudur diye.