adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

çoook sevindim canımmm allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. ben de mi yapsam bilmiyorum çıkmayacak diye korkuyorum o yüzden test yapmıyorum şuan da

Nedense bana pek oyle gelmedi nedense 2 cocuk annesi biri daha cok bilgili olmali ....
ayıp oluyor ama neden yalan söyleyeyim ki ben küçük evlendim hic birsey ankamadan çocuğum oldu ikincidedegününm geçti birincide bur ay sonra farkettim hamile olduğumu neyse sana açıklama yapmicam bana birsey yazma lütfen kırıcı oluyorsun

tamam bakıyorum hemen teşekkürler.
inşalla yerleşme kanamasıdır benim regl hiç bir zaman kırmızı akıntılarla başlamadı hep kahverengiydi bugün bu pembelikler bi acaba dedirtti. stres oldum
ben 3. yü iki aydır deniyorum inşallah olur.predictoru çok yaptım hep yaniltiyor ne yaptin test yaptinmi

bilgiye gelince benim bilgimi ölçmek sana düşmez ben üniversite mezunuyum ve cook bilgiliyimdir sana iki soru sordum diye ne oluyor yani sohbete ettin Sağol
Nedense bana pek oyle gelmedi nedense 2 cocuk annesi biri daha cok bilgili olmali ....
e

Valla bende hafif cizgi cikti simdi kan testine gityom :)

ben 3. yü iki aydır deniyorum inşallah olur.predictoru çok yaptım hep yaniltiyor ne yaptin test yaptinmi
5 saat gecti geldim baktim gecerlimi diyorsun okumadinmi aciklamasini derdim seni kirmak diil sadece cok manyiksiz sorular sordun bi oku istersen sende

Benim adet gunum bugun ama sadece sarı akıntım var ne demek bu bilen varmı ya

Ah o sarı akıntı... Bende yumurtlama sonu başladı, adet günümde de vardı, hala var. Geçmiyor. İlk basta üşüttüm sandım. Ama yanma, kaşıntı, koku yoktu. Sonra adet olacağım içindir dedim, adet olmadım hamileyim. Hala da var.

Sarı akıntı deyince doktorlar ilk mikrop kapma ya da üşütme sanıyor. Yabancı forumlarda araştırdığımda, hamilelik belirtilerinde sarı akıntının yeri büyük görünüyor. Bak aşağıdaki linkte grafiği de var.
http://www.countdowntopregnancy.com/early-pregnancy-symptoms/symptom-chart.php?symptomid=81

Umarım hayırlısı olur ve Allah isteyen herkese nasip eder.

bilgiye gelince benim bilgimi ölçmek sana düşmez ben üniversite mezunuyum ve cook bilgiliyimdir sana iki soru sordum diye ne oluyor yani sohbete ettin Sağol

e

sen ne kadar çirkin konuşuyorsun arkadaşlarıma karşı. Bir tek sen üniversite mezunu değilsin edebinle yazmayı öğren.

2 çocuklu bir kadından gelecek sorular değil 5 saat sonra gebelik testi geçerlimi cevabı. Ne mezunusun bilemem artık ama gebelik testinin üzerini okumayı bilseydin 1 saat sonrasının geçersiz olduğunu görürdün.

Ya birak alahini seversen ceneni yorduguna degmez kuzum ne kadar bilgili ve kendini gelistirmis oldugunu yazdigi kelimelerden anliyabilirsin sanirim biz 2 unv bitirmedik tek unv bitidikya :) ondan seviye farki var ahhahaha :)

arakadaslar meraba bende heyecanla günümün geçmesini bekleyenlerdenim adetim bittiğinde hemen erteai gün dr gittim ve yumurtalarımı gördüğünü söyledi ovulasyon testim de pozitif çıktı ve o gün olan oldu :) 18 gün sonra gittim ultrasonda bişe görünmüyodu ama hala hamiş olma ihtimalim varmıs su an beklemedeyim 3 gündür adet olacakmısım gibi kasık agrılarım var beklemem kısa sürsün diye progestan verdi doktorum umarım kırmızıları görmem:)

Hadi bakalim insallah adet gunun ne zaman ?

Merhaba arkadaşım.mesajını okurken kendi Yazdığım mesaj sandım,bu kadar mı aynı ifade edilir :) yumurtlamadan sonra başladı hiç kesilmeden devam etti adete 2 gün var.ayrıca paylaştığın linkteki grafik bende de var oradan takip ediyorum.idrar testlerim negatif çıksa da regl olana kadar umudu kesemeyeceğim sanırım.sen hamileymişsin,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin canım, inşallah Allah isteyen herkese nasip eder Hala var benim sarı akıntım, yoğun yoğun. O zaman da çok sıvı değildi. Losyon gibiydi. Ben de hep regl olacağım diye bekledim ama içten içe kimselere belli edemediğim bir umudum vardı.
Allah boş çıkarmasın umutlarımızı inş

inşallah ya cok saol canım allah isteyen herkese versin sen kan testi yaptırdın m?

Âmin .benim de aynen öyle kokusuz,kaşıntısız,losyon gibi.kasık ağrıların olmuş muydu,başka belirtin ya da.seni bulmuşken sorayım canım kusura bakmazsan

Âmin .benim de aynen öyle kokusuz,kaşıntısız,losyon gibi.kasık ağrıların olmuş muydu,başka belirtin ya da.seni bulmuşken sorayım canım kusura bakmazsan

Yok canım ne kusuru. Başka konulara yazdığım mesajları buraya kopyalıyorum.

Aman aman bi belirtim olmadı ama yumurtlama dönemimde başlayan göğüs ve yumurtalık ağrılarım geçmedi. Hep regl olacak gibi hissettim. Çok hafif hafif baş dönmem oldu. Aynı adet öncesi gibi duygusaldım, sinirliydim. Ayırt etmek zor. Kasıklarımın ağrısı çok fazlaydı, hem de adetime daha 10 gün falan varken. Hep adet olacağım dedim, çok yaklaştı dedim. Sivilcelerim bile çıktı aynı adet öncesinde çıkan. Hatta gergin ve duygusaldım 1-2 gün kala. Ben adet belirtilerine çok benzettim açıkçası. Ama biraz daha erken başladı. Bir de o sarı akıntı oldu. Kaşıntı, yanma, koku yoktu hiç. Üşütmüş olabileceğime yorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…