Yukleyemdim gabire hata veriyor yarin sabah ilk idrarla yapcam ozaman yuklemeyi denerim yine ay cok garip oldum ya hala gozlerim beni yaniltiyor beynim benle oyun oynuyor diyom :"~Ayy canım çok sevindim yaa, inşallah kan testin de güzel çıkar. Fotosunu koysana
Cizgi belirginmiydi peki bende hayalet gibi :) ama belli belirsiz yok denmez yarin sabah tekrar yapcamben en son 26 subatta adet olmustum dün test yaptim cok koyu olmadi tabi adet günüme daha 4 gün vardi ama hemen pembe cizgi cikti cok sasirdim bugünde doktoruma gittim kan verdim kanda gebelik hormonu belirtileri var dedi kesin sonuc icin persembe arayin dedi. nasil gececek 1.5 gün bilemiyorum :)
Insallah canim aminbenim belirtilerim seninkiler gibi inşallah ikimzde hamileyizdir
Canım sen görüyorsan vardır canım, sabah yap o zaman. Ayy hadi bebiş geliyor =))Yukleyemdim gabire hata veriyor yarin sabah ilk idrarla yapcam ozaman yuklemeyi denerim yine ay cok garip oldum ya hala gozlerim beni yaniltiyor beynim benle oyun oynuyor diyom :"~
Hepimiz bu ay guzel haberler verelimCanım sen görüyorsan vardır canım, sabah yap o zaman. Ayy hadi bebiş geliyor =))
ayin 26 sinda test yap bence o zaman cikabilir yada kan ver. yerlesme kanamasi olabilir canimkızlar bana bi cevap verin yahu nolur. şubat 28 de adet oldum bu ay 28i olmadan yani bugün pembe akıntı oldu şimdide bakıorrum günlük pede kahveleşmiş şekilde gelmiş tuvaletten sonra silincede akıntılar arasında lekeler var sizce bunun yerleşme olma ihtimali ne benim ömür billah adetim erken gelmedi. göğüs uçlarımda acı vardı yumurtlamadan beri bi de kasıklarımda oturmuş bi ağrı
tamam yarın bi predictor yapayım diyorum. sabah idrarıyla silik de olsa çıkar belkiayin 26 sinda test yap bence o zaman cikabilir yada kan ver. yerlesme kanamasi olabilir canim
predictor yanlış çıkıyor yapmayıntamam yarın bi predictor yapayım diyorum. sabah idrarıyla silik de olsa çıkar belki
ikinci çizgi saatler sonra çıktı şuan çıktı 5 saat oldu geçersiz değilmiIkinci cizgi silikte olsa olmali
aa ben de iyi bir marka sanıyordum elimde bi o var yapayım atayım bari sağlık ocağına kan testine giderim en yakın zamandapredictor yanlış çıkıyor yapmayın
bende hep pozitif çıktı ve bir konu açılmış kk da oku istersenaa ben de iyi bir marka sanıyordum elimde bi o var yapayım atayım bari sağlık ocağına kan testine giderim en yakın zamanda
tamam bakıyorum hemen teşekkürler.bende hep pozitif çıktı ve bir konu açılmış kk da oku istersen
tamam bakıyorum hemen teşekkürler.
inşalla yerleşme kanamasıdır benim regl hiç bir zaman kırmızı akıntılarla başlamadı hep kahverengiydi bugün bu pembelikler bi acaba dedirtti. stres oldum
Cnm sen ilk defami bu ay denedin ? Testin kullanim klavuzuna baktinmi demeden edemiycem ... 5 saat sonra cikti demissin benimle.dalgami geciyorsun merak ettim yazmadan duramadimikinci çizgi saatler sonra çıktı şuan çıktı 5 saat oldu geçersiz değilmi
Cnm sen ilk defami bu ay denedin ? Testin kullanim klavuzuna baktinmi demeden edemiycem ... 5 saat sonra cikti demissin benimle.dalgami geciyorsun merak ettim yazmadan duramadim
yoo benim 3.cocuk olinsanlarllCnm sen ilk defami bu ay denedin ? Testin kullanim klavuzuna baktinmi demeden edemiycem ... 5 saat sonra cikti demissin benimle.dalgami geciyorsun merak ettim yazmadan duramadim
yok canım ya benim 3. olacak inşallah ama çok stres yapıyorum ve bu nedenle heyecanlıyım test yapiyorum ilk kez diğerlerinde günüm geçince ogrenmistim o yuzden sordum sanaCnm sen ilk defami bu ay denedin ? Testin kullanim klavuzuna baktinmi demeden edemiycem ... 5 saat sonra cikti demissin benimle.dalgami geciyorsun merak ettim yazmadan duramadim
Nedense bana pek oyle gelmedi nedense 2 cocuk annesi biri daha cok bilgili olmali ....yoo benim 3.cocuk olinsanlarll
yok canım ya benim 3. olacak inşallah ama çok stres yapıyorum ve bu nedenle heyecanlıyım test yapiyorum ilk kez diğerlerinde günüm geçince ogrenmistim o yuzden sordum sana
inşallah vardır canım, ben kendimi tutuyorum yapmıyorum ama dün sabah midem bi hoş oldu tam bulantı denilemez midem kalkıyor ara ara devam etti akşamda aynısı oldu kasık ağrım hiç dinmedi zaten bi kaç gündür de midem böyle boşluk boşluk oluyor değişik bi durum oluyor acaba hamile miyim o yüzden mi oluyor bilmiyorum. eczaneden alınan testi yapsam gösterir mi ki.Ben bugun dayanamayip yaptim hayalet gibi incecik bir cizgi gordum hamilelikte ovulasyondada renk koyulasmisti ay heyecanlandim ama hala 3 gun var bekliycem cuma gunu kan testi yapacagim